„Halálbarbi” a kárpátaljai magyarok helyett az őket terrorizáló ukránok pártját fogja

2020. február 12. 9:54

Pilhál Tamás
Pesti Srácok
A kárpátaljai magyar gyerekek ezentúl a szünetekben is csak ukránul beszélgethetnek majd az iskolában, de a Momentum és Cseh Katalin szerint sokkal fontosabb, hogy Ukrajnát feltétel nélkül beeresszük a NATO-ba.

„A Momentum és Cseh Katalin szerint nem az a lényeg, hogy a kárpátaljai magyar kislányok és kisfiúk ezentúl a szünetekben is csak ukránul beszélgethetnek majd az iskolában – sokkal fontosabb, hogy a nemzetiszocialista vezetésű Ukrajnát feltétel nélkül beeresszük a NATO-ba. Mert ha NATO-tagok lesznek, akkor megszűnik majd a háború, azonnal »sokkal hatékonyabb« lesz majd a magyarok érdekvédelme, és lehet követelni tovább, hogy a magyarok esetleg végre levegőt vehessenek. Ukrajna NATO-tagságának blokkolása viszont »nem arányos válasz« – szomorkodik Cseh Katalin, akinek inkább olyankor szokott vicces kedve lenni, mikor kisgyermekek »botmixeres« meggyilkolása a téma (ezért kapta Jurák Kata kolléganőmtől a frappáns »Halálbarbi« becenevet.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 93 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ukrajna adja meg a nemzetiségeinek, ami jár nekik, akkor csatlakozhat a NATO-hoz, EU-hoz stb. Vagy térjen meg Moszkva anyácska kebelére, az oroszok legalább megtűrik kisebbségeik kisebbségeit.

Cseh Katalin láthatóan egy rossz politikus, mert a józan politikai ráció leleplezi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés