Orbán a klímavédelemből is kamu szabadságharcot fabrikálna?

2020. január 16. 21:43

Pap Szilárd István
Mérce
A magyar zöldmozgalom feladata lesz a következő időszakban, hogy meggyőzően leplezzék le Orbán képmutatását.

„Minden alkalommal, amikor kicsit gyengült a Fidesz támogatottsága, gyorsan előkerült egy »globalista háttérhatalom«, amellyel szemben a kormány »megvédhette« a magyar állampolgárokat, és amellyel szemben szabadságharcot lehetett vívni.

Ugyanez volt az IMF »kipaterolása«, a rezsiharc és a menekültválság esetében is. Orbán mondatait már nem is kell nagyon átrendezni, hogy kirajzolódjon a szörnyű globalista erő, amely el akarja venni a magyarok jussát, a kohéziós forrásokat, meg akarja akadályozni, hogy a magyar nép használhassa saját természeti erőforrásait, hogy maga szipolyozhassa ki őket, és így tovább.

A Fidesz mindig is nagyszerűen képes volt a fent és lent konfliktusát, a kizsákmányoló nagyvállalatok és a kizsákmányolt dolgozók ellentétét a kint és bent, az idegen és a magyar ellentétévé alakítani. A csak nemzetközi együttműködéssel, a világ lakosságának nagy szennyezőkkel szembeni összefogásával megfékezhető klímaváltozás esetében ez a trükk végzetes következményekkel járna.

A magyar zöldmozgalom és a klímavédelem iránt elkötelezett emberek feladata lesz a következő időszakban, hogy meggyőzően leplezzék le Orbán képmutatását, és egy pillanatra se engedjék ki saját kezükből az ügy tematizálását.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 84 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A zöld ügyek, a zöld propaganda kisajátítása véget ért, "haver".

Ecsethajú osztályharcos kicsi csíra, Orbán veletek is feltörli a padlót.

A kormány Orbán Viktor nemcsak beszél, hanem cselekszik is, a Klíma - és energiastratégiai dokumentumokban foglaltak figyelembevételével. https://www.kormany.hu/hu/dok?..!DocumentBrowse

Hol van az ellenzéknek ilyen részletes terve?

PAP SZILÁRD ISTVÁN VALÓSZÍNŰ TÖBBET IVOTT A KELETNÉL ÉS EZÉRT FÉLREBESZÉL.

Abszolút: mondhatni a baloldal a klímavédelemből kamu osztályharcot fabrikálna.

Nem a szabadságharc a kamu, hanem a klímavédelem.

https://www.facebook.com/10294..

Itt van te nagyon szilárd Pistike: IPCC - így hamisítunk mi.

https://www.facebook.com/10294..

ÉS

https://www.facebook.com/10294..

Ha már ennyire okos vagy, akkor magyarázd meg a klímahisztéria figyelembe vételével, miért kell itthon kanadai lencsét, vagy kínai fokhagymát és más nálunk is megtermő idegen terméket vásárolni?

Merjetek már belerúgni a globális kereskedelembe, az árukat világon öt centtel nagyobb haszon miatt össze-vissza utaztató nagy cégekbe. Vágjátok a képükbe a nagy óceánjárók, a kamionok által okozott szennyezést, tegyétek meg ugyanezt a nagy óceánjárókon nyaralókkal is. Persze, ahhoz bátorság kéne, ez csak a biztonsági szelepként használt, forradalmárnak eladni kívánt együgyű Grétácskának lett megengedve, ugyanúgy, mint nálunk annak idején Hofinak a rendszer, vagy akár Kádár kifigurázása.

Ne Magyarországon rugózzatok, ahol 1990 óta 30 százalékkal csökkent a kibocsátás. Ha Magyarország nulla szennyezővé válna, a klíma semmit nem javulna. Ezt kéne az enerváltan mantrázó LMP-sekkel tudatni, mert amit ők mondogatnak, ahhoz nem kell sem ész, sem bátorság. Szakmai tudás pedig végképp nem. Ezért vagytok álszent hazudozók, te meg itt osztod az észt formai kérdésekben, mert többre nyilván nem futja.

A széndioxid kibocsátást a klímahisztérikusok emelték a főbűnök közé, persze elég szelektíven, mert valamiért nem merik bárkivel szemben felhozni. Ezért leszögezhetjük, hogy mi, akiknek a kibocsátása világszinten nem oszt és nem szoroz, 1990 óta kevesebbet szennyezünk, miközben a gazdasági teljesítmény emelkedett. És mivel minden klímacél bázis alapon, százalékos csökkenés arányában van kimondva, fogadd el az érvet, hogy ezen az alapon rajtunk nincs mit számon kérni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés