A klímaváltozás fontosabb annál, hogy politikai akciókra használja az ellenzék

2019. november 30. 10:47

Fidesz
MTI-OS
A klímaváltozás elleni küzdelem nem arról szól, hogy nagyobb fizetést és szolgálati autót kapjanak egyes ellenzéki politikusok.

„A klímaváltozás fontosabb annál, hogy politikai akciókra használja az ellenzék – reagálás az ellenzéki pártok nyilatkozataira

A klímaváltozás fontosabb annál, hogy politikai akciókra használja az ellenzék, mert gyermekeink jövője a tét. Magyarország cselekszik, hiszen hazánkban 2030-ra 90 százalékban karbonsemleges kibocsátás lesz. Minden konstruktív intézkedést készen állunk támogatni, a klímaváltozás elleni küzdelem nem arról szól, hogy nagyobb fizetést és szolgálati autót kapjanak egyes ellenzéki politikusok. Az ellenzéki vezetésű Budapesten az elmúlt egy hónapban a klímavédelem területén csak annyi történt, hogy a klímavédelemért felelős főpolgármester-helyettesnek, Dorosz Dávidnak 1,3 millió forintos fizetést és autót adtak.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A klímavédelem ügyét - ami persze fontos - az ellenzék egyszerűen taktikusabban használja fel a kormánynál. A Fidesz e téren is elaludt, nem érzett rá a kérdéskör nemzetközi tendenciáira, a téma politikumba történt beemelésére.

Itt nem a környezetféltés az elsődleges, hanem a téma, mint hívószó, mozgósítóerő, kormányellenes mozgalommá szélesíthető, fejleszthető magas labda keltette fel az ellenzéki korifeusok figyelmét világszerte.

S nem tévedtek, hatalmas balliberális média háttérrel tematizálják a világot, háttérbe szorítva a migrációt, sarokba szorítva, magyarázkodásra kényszerítve a konzervatív kormányokat.

Trump ellen már százezres tömeget vittek az utcára- nem most pénteken - , tehát jól látható, hogy a nemzetközi térben miként manipulálnak a környezetvédelemmel, a szakértői körökben is vitatott klímaváltozással.

Mi a következő sláger téma?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés