Nem, kedves Fidesz, ez már nem így megy!

2019. szeptember 22. 14:08

Minden ilyen, belföldre szánt hazugságot postafordultával küldök angol fordításban a valódi címzettekhez.

2019. szeptember 22. 14:08
Donáth Anna
Facebook

„2010 óta ez a játék: Orbán Viktor megbízottjai felöltik az elegánsabb ruhájukat, pontokba szedik és angolul előadják a fideszes kormányzás moderált és szakmainak tűnő védelmét az EU különböző fórumain – majd magyarul, a magyar közönségnek a leghazugabb összeesküvés-elméletekkel állnak elő. Minap már lebukott Varga Judit igazságügyi miniszter, aki a 7. cikk szerinti eljáráshoz szükséges meghallgatáson, angolul egészen mást adott elő, mint aztán a magyar sajtótájékoztatón.

Máshogy érvelnek a biztosi pozícióra egyébként teljesen alkalmatlan és méltatlan Trócsányi László mellett angolul, és mást írnak a Fidesz hivatalos, magyar nyelvű fizetett hirdetéseibe a belföldi közönségnek. A buta és hazug összeesküvés-elméleteket Sorosról és a bevándolásról.

Hát, kedves Fidesz, ez már nem fog menni. Minden ilyen, belföldre szánt hazugságot postafordultával küldök angol fordításban a valódi címzettekhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 290 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsusztina
2019. szeptember 23. 22:07
Ami nem megy, az az, hogy nincs semmi konkrétum Anna féjszbuk-bejegyzésében. Pontosan hol és mi a különbség??? Ellenben röhej, hogy Annánál ezen bejegyzésben totálisan más van angolul mint magyarul. Egyetlen szó sem azonos jelentésű. Ez meg mi???
Karvaly
2019. szeptember 23. 13:33
A spicli, aki büszke arra, ami. Utoljára Moldovától olvastam ilyet még a nyolcvanas években, ő se igazán értette a dolgot.
justiceforhungary
2019. szeptember 23. 12:22
zárt osztályon lenne a helye ennek a közveszélyes idiótának
makapaka2
2019. szeptember 23. 11:42
Mikor mond véleményt a nőket molesztáló kedves papáról?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik