A legszelídebb motorosoké lesz az Andrássy út szombaton

2019. szeptember 20. 18:17

A rendezvényre előre regisztrálóknak ötezer kismotort ingyen osztanak ki a szervezők.

2019. szeptember 20. 18:17

Szombaton tartják Budapesten az autómentes nap keretében a legszelídebb motorosok felvonulását, amelyre több ezer kisgyerekes családot várnak – mondta el az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken az MTI-nek.

Novák Katalin közölte, a Hősök terén reggeltől lehet gyülekezni, hogy aztán a kisgyerekek 10 órakor elinduljanak az Andrássy úton műanyagból készült járműveikkel.

A rendezvényre előre regisztrálóknak ötezer kismotort ingyen osztanak ki a szervezők, jelentkezni a https://csalad.hu/cikk/felvonulnak-a-legszelidebb-motorosok oldalon lehet – tette hozzá az államtitkár. Kiemelte, a rendezvénnyel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy családban élni jó, és megmutatni, milyen erőforrás rejlik a gyerekvállalásban, a családalapításban.

A rendezvényt második alkalommal tartják meg, tavaly májusban a Margitszigeten vonultak fel először a legszelídebb motorosok – emlékeztetett az államtitkár.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
basatu
2019. szeptember 22. 10:03
A gyermekek a jövő zálogai! De ott a de,miért a város legforgalmasabb legszennyezettebb részén kell megrendezni.A másik ,erősen unalmas hogy szinte mindig valamilyen rendezvény miatt lezárják a város exponáltabb részét akadályozva az amúgy is rossz közlekedési lehetőségeket.Nos ez utóbbi mesterséges akadálylétesítése már gyakorlattá vált Budapesten .Ennek következményei naponta tapasztalhatóak,dugók és balesetek tömkelege.Tőlünk nyugatabbra vagy az USA.ban ezért a tevékenységért .azaz a közlekedés akadályozásáért büntetéseket szabnak ki és város vezetőket rúgnak ki.Felvetődik a kérdés nálunk miért mennek szembe a józan ésszel és veszélyeztetik a polgárok életét?
brekker
2019. szeptember 20. 22:30
"A rendezvényt második alkalommal tartják meg, tavaly májusban a Margitszigeten vonultak fel először a legszelídebb motorosok – emlékeztetett az államtitkár." "Az európai autómentes naphoz szorosan kapcsolódik az európai mobilitási hét[1] rendezvénysorozata, amelyet 2002 óta minden évben szeptember 16. és 22. között rendeznek meg. " https://hu.wikipedia.org/wiki/Eur%C3%B3pai_aut%C3%B3mentes_nap Bocs.
brekker
2019. szeptember 20. 22:23
"A rendezvényre előre regisztrálóknak ötezer kismotort ingyen osztanak ki a szervezők" Volt valakinek elfekvőben.
3M..
2019. szeptember 20. 21:26
Én is régen motorozom. Bár én a csúcskategória csúcsát néztek ki és vásároltam meg önmagamnak. Sajnos Pest nekem nagyon messze van, így maradok a Felső-Tisza térségében. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik