Szél Bernadett: A civilizációnk összeomlása megjelent a horizonton

2019. szeptember 19. 15:53
A politikus az élelmezés jövőjének szemszögéből is sötét jövőt festett.

A független országgyűlési képviselő az ATV Start című műsorában azt mondta, hogy szerinte Áder János nem képviselheti jól Magyarországot az ENSZ klímacsúcsán. Szél arról beszélt, hogy nagyon nehéz volt kihúzni a kormányból, hogy a köztársasági elnök fogja képviselni hazánkat a klímacsúcson. Hozzátette, hogy szerinte ha a a kormány komolyan venné a kérdést, akkor személyesen a miniszterelnök menne el.

Szél Bernadett szerint Magyarország 2030-as klímavállalásai nem elég ambíciózusak. A politikus úgy vélekedett, hogy 2030-ra nem fog működni Paks 2, és így szerinte még az Áder János által bejelentett vállalásokat sem fogjuk tudni tartani. Hozzátette, hogy szerinte azért van Magyarország ellen kötelezettségszegési eljárás, mert „olyan minőségűek a városainkban a levegők, hogy belehalunk”.

Szél szerint ketté fog szakadni a társadalom. Azt mondta, hogy lesz pár gazdag ember, aki megfogja úszni, de szerinte tömegesen lesznek szegények, akik nem fogják tudni a „klímaalkalmazkodást” megvalósítani. A politikus az élelmezés jövőjének szemszögéből is sötét jövőt festett. Szerinte az, ami most természetes, hogy „csinálok egy krumplipürét vacsorára, meg eszünk hozzá almát, nyáron van málna, ezek a dolgok eltűnnek”. 

 

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hétmérföldes léptekkel Lendvaisodik. Szipirtyó reload.

Olaszliszkán, Tiszaburán,....Ercsiben,...Enying,....

Egy biztos. Az LMP összeomlott. Ez a spiné már a semmibe kapaszkodik - még.

"Szél Bernadett: A civilizációnk összeomlása megjelent a horizonton"
Ühüm.
Megjelent az jó korán.
1929-1930-ban, amikor bennfentesek kitervelt világválságot okozva, dollárcentekért felvásárolták a teljes USA-t, közte a farmok nagy részét.

A "politikus" (Szél Bernadett), akit Ron Werber idomított, az élelmezés jövőjének szemszögéből is sötét jövőt festett, sőt, mi több civilizációnk összeomlása megjelent az általa festett horizonton.

Ha viszont a választópolgárok olyan alakokra bíznák a kormányzás felelősségét, mint Ő akkor egyből megszűnne az élelmezés jövőjének veszélye, valamint a civilizáció sem omlana össze.

Berni! Én nem félek amíg téged látlak. Te vagy az emberiség megmentője, de a magyaroké mindenképpen. :)))))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés