Szél Bernadett: A civilizációnk összeomlása megjelent a horizonton

2019. szeptember 19. 15:53

A politikus az élelmezés jövőjének szemszögéből is sötét jövőt festett.

2019. szeptember 19. 15:53

A független országgyűlési képviselő az ATV Start című műsorában azt mondta, hogy szerinte Áder János nem képviselheti jól Magyarországot az ENSZ klímacsúcsán. Szél arról beszélt, hogy nagyon nehéz volt kihúzni a kormányból, hogy a köztársasági elnök fogja képviselni hazánkat a klímacsúcson. Hozzátette, hogy szerinte ha a a kormány komolyan venné a kérdést, akkor személyesen a miniszterelnök menne el.

Szél Bernadett szerint Magyarország 2030-as klímavállalásai nem elég ambíciózusak. A politikus úgy vélekedett, hogy 2030-ra nem fog működni Paks 2, és így szerinte még az Áder János által bejelentett vállalásokat sem fogjuk tudni tartani. Hozzátette, hogy szerinte azért van Magyarország ellen kötelezettségszegési eljárás, mert „olyan minőségűek a városainkban a levegők, hogy belehalunk”.

Szél szerint ketté fog szakadni a társadalom. Azt mondta, hogy lesz pár gazdag ember, aki megfogja úszni, de szerinte tömegesen lesznek szegények, akik nem fogják tudni a „klímaalkalmazkodást” megvalósítani. A politikus az élelmezés jövőjének szemszögéből is sötét jövőt festett. Szerinte az, ami most természetes, hogy „csinálok egy krumplipürét vacsorára, meg eszünk hozzá almát, nyáron van málna, ezek a dolgok eltűnnek”. 

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2019. november 13. 15:14
Bernadett megvilágosodott volna? Igen, az anarcholiberalizmus (nyílt társadalom) és az iszlám térhódítása, külön külön is lejtőre lökné a keresztény gyökerű európai kultúrát.
kispufi
2019. szeptember 26. 16:35
Amikor meghallak, úgy érzem, már túl is vagyunk rajta.
basatu
2019. szeptember 22. 10:11
Látod cicuska téged mindenki lábtörlőnek néz,talán ezen el kellene gondolkodnod ,bár kétséges hogy erre képes vagy!
Peter8811
2019. szeptember 22. 06:38
"A független országgyűlési képviselő az ATV Start című műsorában azt mondta, hogy szerinte Áder János nem képviselheti jól Magyarországot az ENSZ klímacsúcsán. Szél arról beszélt, hogy nagyon nehéz volt kihúzni a kormányból, hogy a köztársasági elnök fogja képviselni hazánkat a klímacsúcson. Hozzátette, hogy szerinte ha a a kormány komolyan venné a kérdést, akkor személyesen a miniszterelnök menne el." Ezen az alapon akkor Bokros Lalyosnak személyesen kellene elmenni minden megfagyott nyugdíjas temetésére?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik