Epstein a halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét

2019. augusztus 20. 8:10
A New York Post szerint minden vagyonát egy ismeretlen összetételű társaságra hagyta.

A halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét Jeffrey Epstein milliárdos, akit emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával helyeztek előzetes letartóztatásba, és aki a hivatalos jelentés szerint öngyilkos lett a börtönben – jelentette a New York Post című lap hétfőn este.

Az újság bírósági dokumentumokra hivatkozva közölte, hogy Epstein minden vagyonát egy ismeretlen összetételű társaságra hagyta. A részletek nem ismeretesek, így azt sem tudni, hogy kik a kedvezményezettek.

Ami biztos: a végrendelet a több mint 577 millió dolláros (nagyjából 169 milliárd forintos) vagyonról és mintegy 56 millió dollárnyi (több mint 16 milliárd forintnyi) készpénzről rendelkezik. A vagyon elemei között a milliárdos ingatlanjai, részvényei, továbbá műkincsei szerepelnek.

A végrendeletre vonatkozó információkat ügyvédek serege követi szorosan figyelemmel, az egykori áldozatok ugyanis kártérítést követelnek. A múlt héten az egyik, kiskorúként megerőszakolt nő keresetet nyújtott be Epstein egyik ingatlanjára. Több ügyvéd is felvetette, hogy az ingatlanokat, illetve az értékesítésükből befolyó összegeket az áldozatok kárpótlására kellene fordítani.

Hétfőn az ügyészek ejtették a vádakat Epstein ellen, de bejelentették, hogy vádemelést fontolgatnak mindazokkal szemben, akik a milliárdos cinkostársai voltak.

William Barr igazságügyi miniszter hétfőn átalakította a valamennyi amerikai börtön irányítását végző börtönigazgatóságot. Hugh Hurwitz eddigi ügyvezető igazgatót Kathleen Hawk Sawyer váltja, aki 1992 és 2003 között már betöltötte ezt a posztot.

A tárcavezető már az Epstein halála utáni napokban menesztette annak a manhattani börtönnek a parancsnokát, amelyben Epsteint őrizték, továbbá a vizsgálatok lezárultáig kényszerszabadságra küldetett két börtönőrt.

(MTI)

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ügyfelei miatt. Eddig a papok és a színészek szívtak, most jönnek a politikusok...

"Epstein a halála előtt két nappal írta alá a végrendeletét
Helyesen: Epsteinnel a halála előtt két nappal íratták alá a végrendeletét
2019. augusztus 20. 08:10
A New York Post szerint minden vagyonát egy ismeretlen összetételű társaságra hagyta.
Helyesen:
A New York Post szerint minden vagyonát egy ismeretlen összetételű társaságra hagyta, amelyhez G. Soros alapítványainak egyszerű hozzáférése kell legyen. A milliárdos spekuláns ilyeténképpen volt, van, lesz "zseniális befektetési szakember"..., a moszatos cég pénzéből...


"

Ez a kép bosszú Clintonék felé, amiért elveszítették 2016-ot.
A moszatos cég bosszúja...
Forgatókönyv szerint: TRumpnek nem lett volna szabad nyernie...
Mély állam, ördögi propaganda a New York Times és estébék...

Biztos, hogy meghalt?
Mert a tudása nagyon hasznos lehet valakiknek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés