Kiállt a Coca-Cola mellett Ujhelyi

2019. augusztus 5. 7:37
No cukor, maximum íz: ha így szereti, így szereti.

A szocialisták EP-képviselője is hozzáadta a magáét a Coca-Cola plakátjai kapcsán kirobbant közéleti vitához, a következő Facebook-bejegyzést tette:

Ő Boldog István fideszes országgyűlési képviselővel szemben valószínűleg nem a márka iránti bojkottra hívott fel ezzel a Facebook-bejegyzéssel.

Összesen 132 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnos igazad van. A megtartó erő csak a rend lehet, az egyéni szabadság ennek keretein belül létezhet. Úgy tűnik, Európában ezt a muszlimok fogják megvalósítani.

Minket az átkos 40 év megóvott ettől a liberalizmustól, és szemben a nyugati világgal bennünk emlékeket ébreszt a birodalmi erőszak amit alkalmaznak, bármibe is csomagolják azt. Ettől van némi esélyünk, de ez keleti irányba sodor minket. Vagy mi is elhülyülve megyünk a nyugat után.

Igen, az elmúlt 40 év nem múlt el nyomtalanul. Sem itt, sem nyugaton. Lehúzta egész Európát, minket így, a nyugatiakat úgy. A világ többi része pedig ballag tovább, mert ők csak a lényeggel törődnek.

Ezen a képen Újhelyi nagyon gyűrötten néz ki. Ezt reklámozza: igyál coca colát, rombolja az arcod:-)))))

Réteg italt csináltak belőle.
Ha valakinek előttem a pénztárnál a kosarában látom, egyből az jut eszembe, hogy biztos meleg.

Értsen: egy Magyarországon szívesen látott cég is követhet el súlyos hibát, mint ahogy ez a reklám felháborító. A Coca Cola elleni bojkott-felhívás az arányos válasz.

Mi a lényeg? A rend és gazdaság, mert abból élünk, nem az ideológiai újításokból. Nem attól lesz Európa számottevő, ha belső boszorkányüldözést folytat világmegváltónak szánt eszmék kierőszakolására azok ellen, akik ezt máshogy látják. Attól nem lesz nagyobb Európa, ha a mainstreamtól eltérő országokat akár gazdasági szankciókkal is kényszeríteni.

Erre mondtam, hogy a világ többi része a lényeggel törődik.

Amikor a BuziCola érzékeli a magyrországi eladásainak csökkenését, leállnak vele.

Ha már Colát iszol Ujhelyi, igyál rendeset, ne műcukrosat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés