KDNP: A baloldal bosszút akar állni Magyarországon

2019. július 13. 14:58
„Mindez jól érzékelteti, hogy a bevándorláspárti erők milyen gátlástalan eszközökkel készek harcolni a bevándorlást ellenzőkkel szemben” – közölte Nacsa Lőrinc az európai szocialisták belső levele kapcsán.

„A bevándorláspárti baloldal bosszút akar állni Magyarországon, nem tisztelik, sőt semmibe veszik a magyar emberek döntését, a választók akaratát” – mondta Nacsa Lőrinc (KDNP) országgyűlési képviselő szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón.

A kormánypárti politikus úgy fogalmazott, a baloldal lebukott, hiszen a hírek szerint az Európai Parlament (EP) szocialista frakciója belső levélben köszönte meg embereinek, hogy megtorpedózták a Fidesz-KDNP képviselőinek szakbizottsági jelöléseit.

Ezt a levelet több mint száz európai parlamenti email címre küldték ki – közölte Nacsa Lőrinc, majd aláhúzta, „mindez jól érzékelteti, hogy a bevándorláspárti erők milyen gátlástalan eszközökkel készek harcolni a bevándorlást ellenzőkkel szemben”.

Kiemelte, a bevándorláspárti baloldal mindent képes bevetni, hogy elhallgattassa a magyar emberek hangját az új Európai Parlamentben, hiszen tudják, a magyarok azért szavaztak bizalmat a kormánypártoknak a májusi EP-választáson, hogy megvédjék Európát és benne Magyarországot a bevándorlástól. Nacsa Lőrinc kérdésre válaszolva elmondta, a kormánypártok képviselői választási ígéretükhöz híven Magyarország érdekeiért dolgoznak majd, s a DK ez ellen, vagyis a magyar emberek érdekei ellen kíván fellépni, amikor azt mondja: mindenben akadályozni fogják a kormánypártokat.

A kereszténydemokrata politikus további kérdésekre kifejtette, az európai parlamenti képviselőknek a választói akaratot figyelembe véve kell dönteniük Ursula von der Leyen európai bizottsági elnöki jelöléséről. Hangsúlyozta, az EP-választást az Európai Néppárt nyerte, így neki van joga a jelölésre, Ursula von der Leyent pedig 28 tagállami vezetőből 27 támogatta az Európai Tanácsban.

(MTI)

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nagyjából erre lehet számítani, a magyar liberálbolsevikok a spekuláns pénzén a Majdan magyarországi adaptálására készülnek.
"2019. július. 11. 15:59 GAZDASÁG
Döntött az EU bírósága: érvénytelenek a volt ukrán elnök ellen hozott szankciók
Nem teheti meg az EU, hogy saját vizsgálat nélkül, csakis az ukrán hatóságok nyomozására hivatkozva büntessen - mondta ki az unió bírósága.
Szabálytalanságokra hivatkozva érvénytelennek nyilvánította a hét ember, köztük Viktor Janukovics korábbi ukrán elnök ellen 2014-ben bevezetett szankciókat az Európai Unió bírósága.

Az Európai Unió legutóbb márciusban hosszabbította meg egy évvel a 2014-ben hozott szankciókat. Az indoklás szerint azokat büntetik, akiket felelősség terhel őket az ukrán állami vagyon hűtlen kezelése, valamint hivatali visszaélés miatt.
Az ítélet indoklása szerint az EU akkor dönthet így, ha saját maga is megvizsgálta, valóban jogos-e a vád, azonban ehelyett csak az ukrán hatóságok nyomozására hivatkoztak."

5 év eltelt, Janukovicsot megbuktatták, de nagyjából minden rendben.
Orbánt, a Fideszt, a nemzeti Magyarországot meg akarják fojtani, három kötelet akasztottak a nyakunkba:
1. "magyar" liberálbolsevikokét,
2. Brüsszel Sargentini, Tavares embereiét,
3. a spekuláns G. Sorosét,
A cél: a 2010-től kezdődően Magyarországon MEGTARTOTT 1500-2000 milliárd Ft "védelmi pénz" újbóli kiszervezése a spekuláns csatornába,
ezzel egy időben a magyar szuverenitás megszüntetése, az ország visszakényszerítése a teljes gyarmati sorba.

Válaszok:
pollip | 2019. július 13. 16:48

Nem csak mi csípjük a szemüket.
Spanyol, olasz és lengyel képviselőt sem szavaztak meg
Ezzel elismerik, hogy az ellenünk hangoztatott vádak nem igazak, hanem ideológiai harc folyik.
Nem fogják abbahagyni.

Olvasva ballib oldalakon a hozzászólásokat, bizony tetszik a híveiknek.
Inkább arra számítok, hogy a bizonytalanokat terelik hozzánk.
Ez sem rossz.

Ők szoktak méretes büdös lóf...kat análisan feldugni az ellenzéküknek a választásokon... már érlelik a következő adagot az őszi választásokra, neked sem kell félni, kicserélheted majd az uniósat egy friss önkorisra.

A jelenen elmerengve, ezek roppant szimpatikus tervek.

A probléma, h. ki ítélhet és ennek alapján ki fogja kivitelezni a rostálást.

Meg ki fogja hagyni kintről.

Ehhez nagyon erős, nagyon gazdag ország kellene, az ítélkezők és végrehajtók a jelenleginél cca. 15%-kal nagyobb támogatásával. Még akkor is minden lyukban visszhangzó nemzetközi felhördülés lenne, másnap az ENSZ békefenntartók és a NATO megjelennének a határon.

Nem igazán lehet Szingapúrt játszani Közép Európában, bosszúszomjas és telhetetlen utód államokkal körülvéve.

Abban reménykedem, h. a teljesen félrecsúszott, cselekvésében minden józan mértéket nélkülöző ellenzék kinti "sikereinek" itthon meglesz a bizottsági helyekben mérhető következménye.

Ebben az országban egész társadalmi rétegeknek, konkréten a dolgozó, adófizető, gyermeket nevelőknek SOKKAL jobban megy, mint kormányaitok bármelyike alatt, melyekből az utólsónak egy olyan időszakban sikerült csődközelbe kormányozni, mikor az összes többi, volt szocialista tömbhöz tartozó ország hasított.

Ezek után a volt kormányok embereinek, a Momentumnál leszármazottaiknak valami egészen aljas szervezkedése a jelenlegi kormány delegáltjainak, honfitársaiknak EU-s pozícióba kerülése ellen, nem csoda, h. itthon indulatokat szül.

Kormányoztak volna jobban, széles társadalni rétegek, melyek vállukon viszik az országot, javára, nem kerültetek volna ki közkívánatra a hatalomból. Akkor minden jó volt? Szólni kellett volna, legkésőbb az 50. évforduló magyarverésekor. A TV székház ostroma NEM Fidesz projekt volt.

Az egész országnak jó lenne egy kis Szingapúr, de nyugodj meg, minden szigorúan törvényes lesz.

Nemcsak az árfolyam, a kamatláb is számít. Nem voltunk érintettek, lassan elfelejtem a devizahiteleket, mint az általatok preferált kormány egyik kísérő jelenségét.

Tényleg van egy határ, ezért tartós a bizalomvesztéstek.

Különben sem kommentelni, sem válaszolni nem muszáj, sohasem fogunk egyet érteni.

Újhelyi levelet írt, a legocsmanyabb oldal, a hirklikk hozta le. Nyilvánvaló, hogy Timmermans miatt állnak bosszút, pedig nekik , mint nem nyertes pártnak nem volt joguk és lehetőségük az elnöki székre.

Mindig azzal mentegetitek magatokat, hogy a kormánypártot és a szavazóit szét akarjátok választani. Ha a kormánypártot éri jogtalan atrocitás, akkor a szavazóit is. Mivel demokrácia van, a többség adott felhatalmazást Mo képviseletére. Tehát Mo- it támadják.

Te elesnek tartod magad? De őszintén, nagykepusege nélkül valaszolj

Helytelen az ertekiteleted. Az általánosítás nem vezet jóra. Egy példát hozok: te itt olvasgatsz, tehát nyilván tetszik a mandi színvonala. Ugyanakkor leszólod a jobboldalt :-))))

Te nem hallottál a szoci köszönő levélről? Több mint száz munkatársuk dolgozott az ügyön.
Elvtelenül.
Nem csak a fideszesek ellen voltak, hanem a spanyol, lengyel és olasz jobboldaliak ellen is. Ezért ez már ideológiai harccá vált. A szocik, a liberálisok és a zöldek ki akarják szorítani a jobboldalt a pozíciókból. Demokratikusan:-)))))

Olvasd el a ps-en a Marách Lászlóval készült interjút. Nagyon érdekes:-) nekem tetszett, kíváncsi vagyok a véleményedre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés