Jegyezzük meg jól Pilhál Tamás nevét

2019. július 12. 11:31

Kerpel-Fronius Gábor
Facebook
Európa és Magyarország számára egyaránt fontos, hogy a Fidesztől megszabaduljunk végre.

„Jegyezzük meg jól Pilhál Tamás nevét.

Ő mondta ki azt, amit a kormánypárti politika a hazaárulózással régóta sugall: hogy az ellenzék nem ellenzék, hanem ellenség, hogy vele szemben minden eszköz megengedett.

Jegyezzük meg ennek az embernek a nevét – mert tudjuk, hogy a kimondott szónak jelentősége van. Amikor majd ezen felbuzdulva elkezdődnek a fizikai atrocitások az ellenzéki politikusok és a szavazóik ellen, akkor emlékezzünk erre az emberre, aki ezt kimondta.

És emlékezzünk annak a politikának a meghatározó alakjaira, Orbán Viktorra és Kövér Lászlóra, akik a politikai beszédet ebbe az irányba terelték.

A Momentumos politikusok jól tették, hogy a Fideszes politikusok EP-pozíciói ellen szavaztak. A Fidesz ugyanis nem sima euro-szkeptikus párt, hanem a magyar demokrácia aláásója, az Európai Unió erőforrásainak csalárd felhasználója.

Egy maffiaszervezet.

Európa és Magyarország számára egyaránt fontos, hogy a Fidesztől megszabaduljunk végre. Nemzeti érdek.

Ezt kimondani, ezt képviselni, vállalni évtizedes konszenzusok értékelapú megbontását, vállalni a kormánypárti szennysajtó kampányát, a gyűlöletbeszédet, az ebből a cikkből kiolvashatóan: a fizikai fenyegetést: hazafias hőstett.

Gratulálok Cseh Katalinnak és Donáth Annának.

Büszke vagyok rájuk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 209 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gábor, talán neked is feltűnt, hogy a hölgyek, akikre büszke vagy, milyen stílusban nyilatkoztak a Fidesz képviselőiről, így közvetve azokról a magyar polgárokról, akik odaküldték őket.

Talán neked is feltűnt, hogy "európai demokratikus" társaid (DK, Jobbik, MSZP) milyen stílusú "közleményekkel", bejegyzésekkel szoktak beszélni az "eltörlendő rezsimről".

És hát ugye te volnál az, aki lakásokat kíván elkobozni Fideszes tulajdonosaitól...

Lendvai Ildikó már régen kimondta:-)
Kornis már régen megmondta, hogY ők sokkal jobban utálnak minket, mint mi őket! Ott van példának az elmúlt pár nap, hogy mit művel az EP-ben az ellenzék.
Én nem vagyok senki, csak egy olvasó, mégis tudom ezeket:-)))
Kerpel micsoda? Csak politikus tanonc, de annak is gyenge.

A magam részéről tisztelem az ellenfelet, a másként gondolkodókat. Ennyit tudok mondani. Meg annyit, hogy szomorú, hogy ismét csak a gyűlölködésben sikerül versenyezni.

Mindenki annyit enged meg magának, amennyit a neveltetése, ízlése, habitusa enged. Ha neked az esik jól, hogy számodra "minden megengedett" legyen, akkor tedd azt. Ez a te döntésed.

Egyszerű morális önfelmentés azt mondani, hogy az ellenfél miatt nekünk már mindent szabad. Lehet ezt csinálni, persze, csak én nem tartom stílusomnak.

Egyelőre ti vergődtök. Itthon gyengék vagytok, nem maradt hátra más, mint Kádár nyomdokain külföldi segítséget kérni, tegyék alátok a sámlit, hogy elérjétek azt, amit magatoktól képtelenek vagytok.

Hagy már ezt képmutató hozzáállást. Nem kívánatos, de miért ne lenne megengedett, ha a másik oldal ezt akarja? Tavaly december óta erre játszik az ellenzék, a parlamenti, majd az MTVA székházban folytatott bohóckodás ennek a nyitánya volt. Kimondták, semmilyen szabályt nem fogadnak el, semmilyen határt nem ismernek el. Csak itthon nem volt rá eléggé fizetőképes kereslet, most külföldön folytatják. Ismerős megoldás, a baloldal száz éve ezt folytatja.

Ugyanolyan koszos féreg vagy, akár csak párttársaid.

Nem tudom.

Életében nem indult még választáson sem, ősszel sem fog.

Szóval csatlakozom a kérdésedhez: KI EZ?

Pilhál kiakadt. Érthető, ha rendre betelik a pohár azoknál, akiknek az a munkájuk, hogy folyamatosan figyeljék az ellenzéki politikusok (és ellenzéki értelmiségiek, újságírók, fészbukos véleményhuszárok) megnyilvánulásait. Azt a gyűlöletzuhatagot, ami onnan árad, nem lehet folyamatosan ép ésszel és személyiséggel elviselni. Miért éppen a EU-parlamenti bizottsági tisztségviselők szavazása során pattant el Pilhálban a húr, és ellenségezett vissza nekik? Hisz semmi jelentősége nincs. Nem fontos. (Kit érdekel, hogy a Hidvéghi és a többiek alelnökök lesznek vagy sem.) Talán épp ezért. Mert ennél jobban semmi nem mutatja a kicsinyes gyűlöletüket, hogy még ilyen légypiszoknyi kérdésben sem képesek méltósággal viselkedni. Te jó isten, mi jönne elő belőlük, ha valóságos hatalomhoz jutnának?!?

Ám Pilhál még így is érvelt. (Ahogy hasonló szakadások során Bayer is szokott.) Megindokolta, hogy mi a problémája, mitől ment fel az agyvize. Ennek a bohócnak a reakciójában hány érv van?

Nem lett volna szabad leírni ezt:
"Kezeljük őket úgy, ahogyan ők minket: ellenségként. S ennek megfelelően viszonyuljunk hozzájuk. Bármilyen eszköz megengedett a védekezéshez."
Mert ugyan mi a lófasz változik meg mostantól? Mi az az eszköz, ami mostantól "megengedett", de eddig nem volt az? Ki nyúl hozzájuk "fizikailag", ahogy ez a egzaltált feltételezi? Amíg ők nem kezdik, addig mi biztos nem. De ha bárki közülünk ilyet tenne, pikk-pakk bekaszniznák és elítélnék, s nem számíthatna az együttérzésünkre. Mert nem csak asszonyt és gyereket, hanem ellenséget sem verünk. Addig semmiképp sem, amíg az nem ver bennünket.

Egyébként már érzékelhetően nem állnak ettől távol.

"Megszabadulni a Fidesztől végre." Hogy gondolod csörgősipkás? Pártnak ekkora támogatása a rendszerváltozás óta nem volt Magyarországon. Valóban minden feltétel adott, hogy 'végre' megszabaduljatok tőle.

Válaszok:
Agnieszka | 2019. július 12. 17:04

Ha minden megengedett lenne, akkor Kerpel Fronius és a haverjai már a Duna fenekén lennének.

Igen, itt mi NEM verünk, legalábbis, amíg minket nem, de azért az 50.évfordulóra szervezett magyarverés felejthetetlen. Megtudjuk-e valaha, ki voltak a fekete maszkok mögött, s honnan jöttek?

A TV székházat ostromlókról megoszlanak a vélemények, egy biztos, nem volt hozzájuk, odaterelésükhöz a Fidesznek SEMMI köze.

Egyébként kétszer voltam abban az időben a Parlament előtt, először első este, másodszor Berecz Andrást hallgatva. Az az öszödi beszéd valami hallatlan provokáció volt, megfejthetetlen, h. a Gyurcsány hívek közül senkinél sem verte ki a biztosítékot.

Most ez a társaság átlépett egy határt. Lehullt az álarc, ők sajnos, valóban a több millió Fidesz szavazó ellenségei.

Rendkívül visszatetsző, h. a következményekre figyelmeztetés (a megvetés, útálat, undor is következmény, ha pedig elvész csak egy EU-s tisztség magyar részre az ellenséges, ádáz aknamunka következtében, az itthon várható viszontválasz szintén bizottsági helyben lesz mérve), vádaskodást, jajveszékelést, fenyegetőzést vált ki az itthoni elvbarátokból.

Tessék tudomásul venni, a Fidesz egészen sikeresen kormányoz, ami a csődöt előidéző előzőkről NEM mondható el.
Jogállam az több van, mint amennyi valaha volt.

Sajnos a Momentum hosszú távon garantálja az antiszemitizmus létét, izmosodását, a józan zsidó többséggel szembeni ellenérzések virágzását.

A nagy tudású, baloldali Litván György írt arról, hogy mi jellemzi az átlag zsidót: "az ösztönélettől és természettől való elváltság, a tradíciók hiánya, a gőgös exkluzivitás, a messianisztikus hivatás, az ellenvéleményekkel szembeni türelmetlenség."

A Momentum genezise.

A valós nemzeti érdek nem a Fidesz, puszta ellenzéki hatalmi ambícióktól vezérelt eltávolítása, hanem minden, a nemzeti egységet megbontó, külső érdekeknek alárendelt pártok, mozgalmak, civil szervezetek semlegesítése egy valós nemzeti egység megteremtése érdekében.

Magyarország jelen helyzetében, a bennünket körülvevő nemzetközi kontextusban nem engedheti meg magának a gyilkos belső viszályokat, a nemzeti érdekek feladását, az átkos gyűlölködést, az idegen érdekek kiszolgálását.

Így nem engedhetjük meg a józan zsidó többség és a többségi társadalom közötti ellenségeskedés szítását sem a zsidó értelmiség szűk, de annál agresszívebb csoportjai részéről.

Egy hajóban ülünk, evezünk, minden oldalról a nemzeti konszenzust keresőkre van szükség.

Jászi Oszkár írta: " A keresztény társadalom adjon minél több demokráciát, minél becsületesebb jogrendet,, minél fairebb érvényesülési lehetőséget minden polgár számára. A zsidóság pedig egyre fokozódó műveltségével , egyre disciplináltabb modorral, a közös nemzeti és nemzetközi kultúránk egyre vérbelibb átélésével ne legyen többé külön test, régi gettómaradvány, hanem ugyanazon nemzeti és nemzetközi vérkeringésünk öntudatos átélője."

S nézzük meg tárgyilagosan, hogy a mai baloldali pártok meghatározó zsidó értelmiségi vezetői mennyiben felelnek meg ennek az elvárásnak. S természetesen nézzük meg azt is, hogy a keresztény társadalom mennyiben felel meg ezen elveknek.

Minden oldalnak tudnia kellene átlépnie saját ideológiai vörös vonalait. Hogy mire van szüksége a nemzetnek - mely párt-pártok elküldésére, leváltására - azt a választások teszik hitelessé. Ezt hívják demokráciának. S ami az adott jogrend, struktúra külső támogatással történő megdöntésére irányul, azt hívják jogtalan külső beavatkozásnak, az ezt segítőket pedig szimplán hazaárulóknak, idegen zsoldosoknak.

Ez utóbbiak közé sorolható a Momentum, a DK, az MSZP-PM.

Vésey cikke a ps- en remek válasz.
Remélem, a cikkíró is elolvassa.

Ez a pasi indirekte a jobboldali magyar demokratikus polgárokat gyalázza, vagyis magát a demokratikus akaratnyilvánítást. Primitív antidemokrata Új-SZDSZ gőggel és közveszélyes, buta aljassággal.

Micsoda egy szemétláda társaság vagytok ti!

Megszegtek pár írott és íratlan törvényt és amikor valaki figyelmeztet rá, hogy ezt azért mégsem kellene, mert ha mi csinálnánk ezt veletek, akkor annak mi lenne a következménye, akkor még nektek áll feljebb!

Ezt csináljátok 100 éve. Ezért nem tudtok hatalomra kerülni másként, csak idegen segítséggel. Mert nektek mindent lehet és ezt még a legegyszerűbb ember is megérti.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés