Jegyezzük meg jól Pilhál Tamás nevét

2019. július 12. 11:31

Kerpel-Fronius Gábor
Facebook

Európa és Magyarország számára egyaránt fontos, hogy a Fidesztől megszabaduljunk végre.

„Jegyezzük meg jól Pilhál Tamás nevét.

Ő mondta ki azt, amit a kormánypárti politika a hazaárulózással régóta sugall: hogy az ellenzék nem ellenzék, hanem ellenség, hogy vele szemben minden eszköz megengedett.

Jegyezzük meg ennek az embernek a nevét – mert tudjuk, hogy a kimondott szónak jelentősége van. Amikor majd ezen felbuzdulva elkezdődnek a fizikai atrocitások az ellenzéki politikusok és a szavazóik ellen, akkor emlékezzünk erre az emberre, aki ezt kimondta.

És emlékezzünk annak a politikának a meghatározó alakjaira, Orbán Viktorra és Kövér Lászlóra, akik a politikai beszédet ebbe az irányba terelték.

A Momentumos politikusok jól tették, hogy a Fideszes politikusok EP-pozíciói ellen szavaztak. A Fidesz ugyanis nem sima euro-szkeptikus párt, hanem a magyar demokrácia aláásója, az Európai Unió erőforrásainak csalárd felhasználója.

Egy maffiaszervezet.

Európa és Magyarország számára egyaránt fontos, hogy a Fidesztől megszabaduljunk végre. Nemzeti érdek.

Ezt kimondani, ezt képviselni, vállalni évtizedes konszenzusok értékelapú megbontását, vállalni a kormánypárti szennysajtó kampányát, a gyűlöletbeszédet, az ebből a cikkből kiolvashatóan: a fizikai fenyegetést: hazafias hőstett.

Gratulálok Cseh Katalinnak és Donáth Annának.

Büszke vagyok rájuk.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/151527

Ajánljuk még a témában