Versben ostorozza elszökött feleségét Dubaj sejkje

2019. július 3. 14:21
„Áruló, elárultad a legértékesebb bizalmat, és a játékod kiderült (...) a hazugságod napjai véget érnek, és nem számít, hogy mi vagyunk és mi vagy” – olvasható a költeményben.

Lelépett a dubaji uralkodó felesége, a sejk közösségi oldalán verset írt felesége árulásáról – írja a Híradó. Mohamed bin Rashid Maktoum felesége két közös gyermekükkel és 31 millió fonttal hagyta hátra urát, a sajtóhírek szerint Haja Bint al-Husszein hercegnő Londonban tartózkodhat, a válókeresetet pedig már leadta. Az ügy várhatóan nem lesz egyszerű, mert a feleség az iszlám szabályok szerint nem tarthatja meg a gyereket, ha ő maga kezdeményezi a válást, Haja azonban magával vitte az utódokat. 

A dubaji uralkodó, aki egyben az Egyesült Arab Emírségek alelnöke és miniszterelnöke is, Instagram-oldalára tette fel az Éltél és meghaltál című versét, amelyben árulással vádolja meg hatodik feleségét. „Áruló, elárultad a legértékesebb bizalmat, és a játékod kiderült (...) a hazugságod napjai véget érnek, és nem számít, hogy mi vagyunk és mi vagy” – olvasható a költeményben.

 

Összesen 7 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés