Dögkút

„Magyarország nevű dögkútról” ír a HVG-ben Para-Kovács Imre

2019. május 3. 16:04

Az „Európai Unióban alig vannak jó barátaink, néhány derék náci politikus és pár ex-KGST-kurva, akiknek szintén büdös az EU, és szintén szarnak az emberi jogokra” – kesereg a publicista a HVG legfrissebb számában.

„A Magyarország nevű dögkút boldog lakói most éppen annak örülhetnek, hogy Mészáros Lőrinc a kisvasút után nagyvasutat építhet…” – kezdi írását a HVG eheti számában Para-Kovács Imre, aki szerint az „Európai Unióban alig vannak jó barátaink, néhány derék náci politikus és pár ex-KGST-kurva, akiknek szintén büdös az EU, és szintén szarnak az emberi jogokra”.

Az újságíró a magyar miniszterelnök kínai látogatása kapcsán arról is ír, „igazi nagyon jó barátaink persze az oroszok, de a kínaiak is nagyon jó barátaink, és remélem, Afrikában is vannak olyan országok, ahol tudják: az Európai Unió elleni harcban csak Magyarországra lehet számítani a térségben”.

„Magyarország magára maradt, és ha a Föld isten kalapja, akkor Magyarország a dögkút rajta. Bokréta. Azt akartam mondani” – zárja írását a publicista.

Para-Kovács Imre egyébként a Klubrádió egyik múlt heti műsorában az MSZP-s Bangóné patkányozása kapcsán is állást foglalt. Szerinte a szocialista politikus patkányozása nyomán kirobbant botrány csak „műfelháborodás” a Fidesz részéről, a patkányozás pedig „régi, fideszes publicistafogás”. Arról is beszélt, hogy a patkány egy „rendkívül intelligens állat”.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/147822

Ajánljuk még a témában