A legfrissebb mérés szerint öt magyar párt jut be az EP-be

2019. április 18. 22:51
Az LMP nincs köztük.

Közzétette az EP-választások eredményeire vonatkozó legfrissebb előrejelzését az Európai Parlament közvélemény-kutatásokkal foglalkozó egysége.

A magyar pártok eredményeire vonatkozó becslésük szerint a Fidesz-KDNP 13, az MSZP-Párbeszéd és a Jobbik egyaránt 3, a Demokratikus Koalíció és a Momentum pedig 1-1 képviselői mandátumot tud megszerezni.

Összesen 172 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Itt található https://publicus.hu/blog/parto..

Szerintem magas a hibaszázalék +/- 3,1 % és magas a bizonytalanok létszáma is. Az alkalmazott korrekció pedig erősen szubjektív.

Ez a demokrácia. Néhány politikai mekkeleket el kell tartanunk.

A 13 az szerintem 14, a NOmentum nem jut be, az lmp igen és
a szociknak nem lesz 3, csak 2.

Áh szóval Republicon intézet , Horn Gábor, Tóth Csaba. Nohátmicsoda influencia!

Projektálnak tehát egy konverziót momentum felhúzva / elempé kiejtve, és bizakodnak a nemKétharmad-ban. :)
Ennyi.

Upsza ezt naggyon benéztem? sorry . :)

Ők lennének az alkalmas képviselők az EU-ban?

„V4NA: Brüsszelben a korrupció a megszokott viselkedési forma

2011 márciusában jelent meg a brit Sunday Timesban a hír, hogy az Európai Parlament (EP) három tagja beleegyezett titkos kifizetések elfogadásába, egyes európai törvények módosításáért cserébe. Az érintettek a román Adrian Severin, a szocialista képviselőcsoport (S&D) alelnöke, a szlovén Zoran Thaler szocialista és az osztrák Ernst Strasser európai néppárti (EPP) képviselők voltak. Az ügynek volt egy negyedik szereplője is, a spanyol néppárti Pablo Zalba Bidegain, de ő végül nem fogadott el kenőpénzt. A botrány érintettjei közül végül csak két képviselőt ítéltek el. A V4NA-tól szerzett információk szerint Severin azzal védekezett, hogy Brüsszelben ez a megszokott viselkedési forma, semmi olyat nem tett, amit mások nem.”
https://www.origo.hu/nagyvilag..

"A szocialista frakció a második legnagyobb az EP-ben.", a politikai szélhámosságban pedig az első.

Ennek így mi az értelme? Az európai Parlament által közzétett adatok a Publicus intézet 1000 főt felölelő felméréséből származnak. De miért azt a közvéleményfelmérő céget választották? Hiszen ők voltak a 2018-as parlamenti választásoknál az egyik leggyengébb, legszarabb előrejelzést adó csapat. Az EP bélből jósol, ha Publicus adatokkal hergeli a magyar választókat. Miért nem a minden tekintetben legjobban előrejelző céget, a Mediánt választották zsinórmértékül?

Ha a Mediánt választotta volna az EP forrásul (tényleg, ki dönthet erről személyesen?) akkor a következő számok jönnek ki:
Fidesz:14 fő
Jobbik:2 fő
MSZP:2 fő
DK:2 fő
LMP:1 fő

Bispora úgy jósolja, hogy Fidesz 15, Jobbik-MSZP 2-2, DK-LMP 1-1.

"az EU-ban minél több képviselőnk képviselje a szabad, önálló és független Magyarországot"
Állat!
Amit itt felsorolsz, annak a demagógiának a vége, már 100 éve mindig:
Magyarországgal megint ki.asztak, Magyarország megint többet fizet a szarházi fajtátok miatt a szarházi fajtátoknak...

Kamatos kamat nálad ismeretlen fogalom.
1 milliárd dollárból 21 milliárdos végadósság, állat, a Fekete Jankó bácsitok buzgólkodása nyomán, állat, még ma is fizetjük, amit ez a nagy pénzügyi professzor jótettként nekünk tett.
Meg a devizás kreativitásotokat, Gyurcsánynál megtiltottátok a bankoknak a Ft-hitelt, minden bank CSAK DEVIZÁBAN "segített"...

A cigányokat idekeverni elképesztően sunyi és ostoba dolog. A magyarországi cigányok ugyanis az 1941-es és 1947 -es cenzus adatai szerint az egyetlen népcsoport volt nálunk akiknek nőtt a létszáma. Miközben Ausztria és a horvátok teljesen felszámolták a cigányságukat- de erről valamiért csak az olyan emberek tudnak, mint én, akik maguktól választják az olvasnivalójukat.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés