Manfred Weber azonnal kérjen bocsánatot a magyar emberektől!

2018. december 11. 17:41

Ujhelyi István
MTI-OS
A Fidesz által támogatott európai csúcsjelölt beismeri, hogy a magyar kormány bűnei miatt egy teljes nemzetet, egy teljes országot akart büntetni.

„»Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy a 7-es cikkes szavazáson Magyarország ellen szavaztam. Nem a Fidesz, nem Orbán Viktor ellen, hanem az egész ország ellen!« – ezek a mondatok Manfred Weber néppárti frakcióvezető, az európai jobboldal csúcsjelöltjének száját hagyták el a mai napon. Ez több mint botrány! Ez gyalázatos kijelentés! A Fidesz által támogatott európai csúcsjelölt beismeri, hogy a magyar kormány bűnei miatt egy teljes nemzetet, egy teljes országot akart büntetni. Ez felháborító! Manfred Webernek haladéktalanul meg kell követnie a magyar embereket! 
Korábban Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság szintén jobboldali-néppárti vezetője sértette meg a magyarokat az Erdély elcsatolásának évfordulóján tett érzéketlen kijelentésével, most pedig Manfred Weber sértette meg teljes Magyarországot. Kikérjük magunknak! Elég volt a Fidesz szövetségeseinek sértő kijelentéseiből! A jövő májusi EP-választásokon ideje lesz végre leváltani a magyar kormány bűneit mentegető európai jobboldalt és az MSZP-Párbeszéd Európa-párti szövetségét megbízni a magyar emberek valódi európai képviseletével.”

MTI-OS

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mindig mondtuk, hogy ti is nem csak a kormány ellen vagytok, hanem a kormányt megszavazók ellen is!!!!! Ha ezt érted.

A Pisti soha nem kért bocsánatot az Olaf-levéllel kapcsolatos hazudozásai miatt.

A német politikusok rosszabbak mint a törökök. A törökök, ismerve és saját szempontjaik szerint értékelve a történelmet néha sajnálkozásukat fejezik ki, hogy nem tudtak megvédeni minket a németektől. A németek mikor kérnek bocsánatot, hogy nem tudtak megvédeni minket a ruszkiktól?

Te fasz, errol beszeltunk, nincs olyan hogy egy szemely vagy kormany ellen szavaz valaki a 7es cikkben, az az orszagot erinti. Tudod te is nagyon jol.

És nagyon megfelelő helyen. Illik hozzá. :)))

Ez az "azonnal ezt azonnal azt" duma még hazai szinten sem megy el, nemhogy Európai szinten.

amig a hetes cikk kovetkezmenyeit egy orszag kapja addig ertelmetlenseg partokrol es kormanyokrol beszelni a kapcsan. Mivel a jobboldali es a baloldali magyarorszagi szavazok, ellenzekiek es kormanypartiak egyarant szivnak vele.

Ha egy kormanyt vagy egy vezetot akar egy orszag vagy orszagcsoport buntetni, akkor celiranyos szankciokat hoz. Ilyenekre pelda Iran, vagy Korea eseteben luxuscikkek, illetve Oroszorszagnal vezetok/kormanytagok elleni beutazasi tilalmak, stb.

Nem olyan hulye Ujhelyi hogy ezt ne ertse. Csak jatssza.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés