Összecsaptak a rendőrökkel a párizsi tüntetők

2018. november 24. 12:46
Barikádokat emeltek és összecsaptak a rendőrökkel a „sárga mellényesek” közé keveredő radikális jobboldaliak.

Könnygázzal oszlatták szombaton a francia rendőrök az üzemanyagadó emelése ellen tüntető „sárga mellényesek” közé keveredő szélsőségeseket a párizsi Champs-Elysées sugárúton.

A rendőrség szerint az incidensek azért robbantak ki, mert a tömeg elején mintegy száz jobboldali szélsőséges rátámadt a rendőrökre. A szélsőségesek feltörték az utcaköveket és barikádokat kezdtek építeni az úton, illetve feldöntötték a biztosítókordonokat.

A pártoktól és szakszervezeti támogatásoktól mentes, a közösségi oldalakon spontán szerveződött tiltakozó mozgalom egy hete kezdett útblokádokkal tüntetni országszerte az üzemanyagokra kivetett környezetvédelmi adó január 1-jére tervezett emelése ellen. A tiltakozás „második felvonását” jelentő tömegtüntetést szombatra hirdették meg Párizsba. Jóllehet a prefektúra csak az Eiffel torony-előtti Mars-mezőn engedélyezte a megmozdulást, délelőtt már több ezren gyülekeztek a Champs-Elysées-n.

(MTI)

Összesen 134 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Franciaországban minden pofon jó helyre megy.

Válaszok:
OberEnnsinnen | 2018. november 24. 14:55

Megint hűvös lesz az időjárás Gulyáséknak?

:)))

Telibe találtad, így igaz.
Bár nem szép a más bajának örvendezni, de ebben a franciák - kivételek...

Gyáva kutyák, csak a szátok nagy.
Ha megjelenik egy valódi magyar, szellenteni is átmentek a másik oldalra.

Sok a szöveg, ezek nem dumálnak:
"ÚJABB ÚTTORLASZOK ÉS ELŐÁLLÍTÁSOK BELGIUMBAN
MTI
Újabb barikádokat emeltek, bevásárló központokat és töltőállomásokat zárnak el a belga kormány gépjárműveket érintő adópolitikája miatt szerveződött, sárgamellényes tüntetők, akik több helyszínen újból összecsaptak a rendőrséggel. Az előállítottak száma 53-ra emelkedett – jelentette a La Libre Belgique című belga napilap pénteken.

A napilap beszámolója szerint a hétvégén indult belgiumi megmozdulásokhoz újabb tüntetők csatlakoztak, péntekre virradóra a Brüsszeltől délre fekvő Charleroi környékén emeltek útakadályokat.
Rendőrségi források szerint a tüntetők közé rendbontók és bűnözők vegyültek, akik számos autót megrongáltak, kifosztottak, a kamionok rakományait megdézsmálták. A tüntetők minden mozgathatót az utakra helyeznek a közlekedés akadályozása érdekében. Fákat vágnak ki, közlekedési táblákat törnek le, autógumikat égetnek, és kövekkel, vasrudakkal, Molotov-koktélokkal támadnak a kiérkező rendőrökre."

Mert a francia állam a magyar külügyminisztériumon keresztül hajtja be évente a 150 milliárd eurós gyarmati adót, 14 afrikai országtól.
Ezért.

Öcsi, hagyjad abba az önbeteljesítő jóslatokat.
Jó itt nektek.
Ne akarjátok a francia zsidóság menekülését utánozni.

" „sárga mellényesek” közé keveredő szélsőségeseket"

na persze... A NEP van az utcakon! es szivbol remelem hogy fellogatjak az Elysée elso lampavasara azt a nyomorult bajgunart aki a francia adofizetok osszes penzet a negerkeltetokre meg a buzi lieblingjeire kolti!

Megjöttél, kicsi csávó, mint szar a víz tetejére?
Csá, miújságodaát?
Van még a boltokban ennivaló, vagy már a depók üresek...
Mennyi idő Budapestről egy élelmiszercsomag átpostázása Paris-ba, nem tudod?

Giga mega, vagy mega giga bal-libsi tünti.
Teljesen összezavarodtam...

Nem a benya itt a lenyeg! Az csak az utolso csepp a poharban, a kozeposztaly modszeres es folyamatos kopasztasa utan.
Valaszolok: anyagi szempontbol egyelore franciaknal jobb. Csakhogy itt evrol evre egy kicsivel rosszabb lesz, mig Magyarorszagon es Oroszorszagban mindig egy kicsivel jobb!

1:53-nál feldíszített, kivilágított fák a csatatér mindkét oldalán.
be..arás...

2:33-nál díszláng kivilágítás...

Elküldtem a csomagot.
Rákóczi-szalámi, fejtett bab, valódi magyar paradicsom, ja és mangalica szalonna, elsőrangú+Szent István kenyér, garantáltan 14 napig kenyér.
Jó étvágyat.
A címre annyit írtam: Szerencsétlen flótás, a járdán ténfereg, magyarnak mondja magát, és hiányos öltözékben qrvára didereg, de nem mutatja.
Aszontákapárizsiak a postán: egy ekkora hülyét bizonyosan megtalálnak.
Fekete, vagy félfekete bőrű, 1,90-es férfi, nem tisztázott szexuális beállítottsággal. Ő viszi neked, mindenkit megtalál, olyan kiváló postás ő.

Kreatív áthelyezési csomag az...

Ehhez hozza kell tenni hogy a franciak kozel fele berelt lakasban el mert a sajat itt sokaknak csak alom. A lakber pedig ennek joreszet elviszi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés