Tanulni megy Amerikába Fekete-Győr András és Szél Bernadett

2018. szeptember 14. 12:18
Az amerikai kormánytól kaptak ösztöndíjat, az ott megszerzett tudást Magyarország javára akarják fordítani.

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke és Szél Bernadett, az LMP nemrég leköszönt társelnöke is az amerikai kormány ösztöndíjával utazik az Egyesült Államokba ősszel – értesült az Index. 

Fekete-Győr szeptember 17-től október 5-ig lesz az Egyesült Államokban az amerikai külügyminisztérium által támogatott International Visitors Leadership program ösztöndíjasaként. Az ösztöndíjat korábban Antall József és Horn Gyula is megkapta, de olyanok is részt vettek a programban, mint Tony Blair, Margaret Thatcher, Gerhard Schröder, Willy Brandt vagy Nicolas Sarkozy.

Londontól Kijevig és Berlintől Rómáig egy olyan fiatal európai csapat tagjaként utazom az Egyesült Államokba, mely nemzedéknek feladata lesz egy nagy, erős és összetartó Európa felépítése. Az Amerikai Egyesült Államok ma még az egyetlen szuperhatalom, amelynek jó megoldásait vizsgálni kell, a rosszakból tanulni kell. Az így megszerezhető tudást pedig haza kell hozni, hogy Magyarország és Európa javára fordítsuk” – nyilatkozta Fekete-Győr, aki a politikai trendekről, a felsőoktatásról, valamint a menekültek és bevándorlók kezeléséről fog előadásokat hallgatni.

Szél Bernadett október 7-26. között lesz Amerikában, ugyancsak az International Visitors Leadership program ösztöndíjasaként. Az LMP-s politikus a Women Leaders: Promoting Peace and Security (Női vezetők: A béke és biztonság előmozdítása) elnevezésű tanulmányi úton fog részt venni, amelyek célja a nők jelenlegi és történelmi szerepének vizsgálata a politikai átmenetekben, a konfliktuskezelés és a béketeremtés területén.

Azt remélem, a hazai politikusi munkámat is gazdagítani tudom az Egyesült Államokban szerzett tapasztalataimmal, ez kiemelt jelentőségű egy olyan időszakban, amikor a kormányzat minden nemi esélyegyenlőséghez kapcsolatos törekvést démonizál” – nyilatkozta Szél az Indexnek.

(MTI)

 

 

Összesen 169 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az LMP-s politikus a Women Leaders: Promoting Peace and Security (Női vezetők: A béke és biztonság előmozdítása) elnevezésű tanulmányi úton fog részt venni," gondolom elhallgatta hogy már nem vezetö.

Az alapfokú matematika kurzusokra is bejárhatnának, különösen oda, ahol a relációkat oktatják, hogy megtudják, hogy a 2/3 vagy az 5 % a nagyobb mennyiség....

Újabb közmondás az átokra.

Gyarapítsa a javaidat Fegyőr és a Szél.

"Az LMP-s politikus a Women Leaders: Promoting Peace and Security (Női vezetők: A béke és biztonság előmozdítása) elnevezésű tanulmányi úton fog részt venni, amelyek célja a nők jelenlegi és történelmi szerepének vizsgálata a politikai átmenetekben, a konfliktuskezelés és a béketeremtés területén."

No comment:)))))))

Válaszok:
hátakkor | 2018. szeptember 14. 13:30
hátakkor | 2018. szeptember 14. 13:34

Buktával dicsérd a napot!
bocs.. nyugtával...:)

A jó munka gyümölcse. Lenne mit tanulniuk.
Mi lesz így FeGyőr Népi Kollégiumával??

energy policy for dummies - the 1st law of Kirchoff
Math basics - 2 + 2 =/= 22 and why?
free speech and free press - breaking into a media editorial
social genders - what is your gender identity?

Lúdas Mutyist is hogy kiképezték az USA-ban umbrella organization-ból, aztán egy életre elment a kedve a Haza megmentésétől, még egy Kecskeházy is lenyomta.

A vlogerre is ráférne egy kis képzés..

Muszáj továbbképzésre menni, mert nagyon szarul szerepeltek április 8.-án.

Két hét alatt akát több tudományos fokozatot is szerezhetnek.

Mire FeGyőrt visszadobják magyari műveleti területre, addigra elvtársai már meg is puccsolják. Detti az okosabb, nem kétség!

""Az LMP-s politikus a Women Leaders: Promoting Peace and Security (Női vezetők: A béke és biztonság előmozdítása) elnevezésű tanulmányi úton fog részt venni, amelyek célja a nők jelenlegi és történelmi szerepének vizsgálata a politikai átmenetekben, a konfliktuskezelés és a béketeremtés területén."

Javasolt szakirodalom:
Pető Andrea: A nyilaskeresztes párt női tagjainak élete
Pető Andrea: Holokauszt és a társadalmi nemek

"USA kormánya finanszíroz, de ki tudja kik bírálnak el."

nem tudjuk, de sejtjük..

Kapnak egy Firmware update-et.

Beszervezik őket a CIA-hoz?

Kiképzés.....de az amik helyében azért ezeknél tehetségesebb emberekbe fektetnék, még felforgatónak is gyengék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés