Republikánusként coming outoltak a South Park alkotói

2018. március 27. 7:59
A mindenkit provokáló South Park két alkotója, Trey Parker és Matt Stone egy liberális díjátadón bejelentették: ők valójában republikánusok.

A People for the American Way nevű szervezet Szabadság-díját odaítélték Matt Stone-nak és Trey Parkernek, a South Park rajzfilmsorozat két alkotójának.

A két évtizede futó, kisgyerek főszereplőin és a sorozatbeli város lakóin keresztül folyamatosan aktuális közéleti és társadalmi ügyeket kommentáló, botrányos és botrányosan vicces sorozat alkotói arról hírhedtek, hogy senkit és semmit nem tisztelnek. A muszlimoktól a zsidókon, a feministákon, a keresztényeken, a vegetariánusokon, a hippiken, a nyugdíjasokon és a redneckeken át a kanadaiakig mindenkinek beszóltak már és mindenből viccet csináltak.

Korábban egyszerűen libertáriusokként ismerték őket, de egyre feltűnőbb lett, hogy egyébként a legnagyobb hévvel a liberális és baloldali, progresszív túlzásokat figurázzák ki a South Parkban, és ezt büszkén vallják is. 

2005-ben Matt Stone azt nyilatkozta: „A konzervatívokat utálom, de a liberálisokat aztán tényleg kibaszottul utálom”.

Most Parkerék a szándékaik szerint progresszív és szélsőjobboldal-ellenes People for the American Way nevű alapítvány díját vehették át.

A díjátadón a nyilván progresszív közönség előtt állva kijelentették: „Republikánusok vagyunk”. A közönség zavart, ideges nevetgélését hallva még egyszer megerősítették: „Nem, komolyan, mi republikánusok vagyunk”. 

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Épeszű ember, amikor csak önmaga van, őszintén nem tud azonosulni azzal, amit ma a magukat liberálisnak képzelő emberek képviselnek (egyébként nem sok közük van a liberalizmushoz, ez inkább valami elbaszott totalitarista, marxista, torz világkép).
Csak sajnos ma ez a trend, ezt kívánja meg az elit, a média, a korszellem, hogy "liberális" legyél, de amikor egymagad vagy, te is nagyon jól tudott, hogy egy marha nagy f@szság az egész.

A hollywoodi libsi törzs ezt nem szokta tolerálni.

ne hagyd ki a legfontosabbat: szereny.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés