Amerikai médiabeavatkozás

2017. november 13. 16:21

Lovas István
Magyar Hírlap
Minél keményebben védi meg a kormány általában a szabadságot és a jobboldali magyar érdekeket, annál sikeresebb a választók körében.

„És most képzeljük el egy percre, mi lenne, ha Irán néhány száz millió ajatollahi dollárral »független«, tényterjesztésben segítő médiumokat hozna létre akár az Egyesült Államokban, akár nálunk. Mely utóbbi esetben az RT brutális amerikai elhallgattatása ügyében béna csöndbe hullott Soros- és egyéb pénzelésű emberi jogvédő szervezetek és hasonló médiaszabadság-őrök miként kiabálnának. És hányszor rohanna a New York Times hozzánk, hogy a Political Capital Krekó Péterének és társainak égig érő sikolyait globalizálja. Hogy milyenek lesznek a nálunk felállítandó »független amerikai médiumok«, arról van némi fogalmunk. Az említett Népszava-cikk örömmel emlékeztet Mark Palmer egykori budapesti amerikai nagykövet, Charles Gati, korábbi amerikai elnöki tanácsadó és a még korábbi rákosista Szabad Nép-tollnok, Haraszti Miklós egykori Mao-imádó közösen korábban a Washington Postban írt cikkére, amelyben követelték a Szabad Európa Rádió magyar adásának újraindítását. Amit immár megkapnak. Most azután lesz sokféle SZER. Abban is szinte biztosak lehetünk, hogy George Soros rájön arra, meg kell ragadnia az alkalmat, és hozzá kell járulnia a Magyarországon amerikai kormányzati, illetve közpénzből felállítandó, Momentum-, MoMa, DK- stb. mikro- és törpepártokat imádó médiumok üzemeltetéséhez. 

Egy olyan országban, ahol bármely kis faluban vidáman fogható a média alapcsomagban a legnézettebb RTL Klub híradója, az ATV vagy a Hír Tv. Míg sok esetben még a prémiumcsomagból is hiányzik az Echo Tv, ami azt mutatja, a kormány – sajnos és érthetetlen módon – még a töredékét sem hajlandó megvalósítani az ellene felhozott vádtömegeknek, azaz nem emeli fel a kagylót, és közli e kábelszolgáltatókkal, talán elég a politikai diszkriminációból, miközben hatalmas profitot vágnak zsebre.  (...)

1998-tól kezdődően az elmúlt évek tapasztalatai kivétel nélkül azt mutatták, hogy minél keményebben védi meg a kormány általában a szabadságot és a jobboldali magyar érdekeket, annál sikeresebb a választók körében. E téren a legújabb, durva amerikai beavatkozás esetén sem érdemes kivételt tenni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 39 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Első helyen Szíjjártó helyében egy kérdést intéznék amerikai "barátainkhoz":
"Nem lesz kicsit kevés az a 180 millió Ft, amivel a magyar emberek független tájékoztatását meg akarják oldani?"
Mert ugyebár, kezdhetnék, így illene, pl. a FED alapításával, amely mélyen belejátszott az ezeréves Magyar Állam tönkretételében...
Kik alapították?
Név szerint, vallásuk szerint?
Miért titkolták három évig a magán "nemzeti" bank létrehozását?
...Azután: miért süllyedt el a Lusitania?
A torpedó csupán egy védhető rést ütött, de miért történt 2 percre rá a hatalmas robbanás a hajótestben?
Igaz-e, hogy egy nappal korábban illetékes helyen feltették a kérdést: "Ha a Lusitania holnap elsüllyedne, az Egyesült Államok hajlandó lenne belépni a háborúba?
Igaz-e, megállja a helyét az a feltételezés, hogy L. H. Oswald azért lőtte le Kennedy elnököt, mert nem tetszett neki, hogy a FED-et az amerikai állam kezébe akarta adni a magánkezek helyett?
Soroljam?
9/11
Baráti viszony az Iszlám Állammal, sőt: annak létrehozása.
Szóval lesz itt téma bőven.
...
Úgyhogy, kérem az USA budapesti nagykövetségének illetékes ügyvivőjét, sürgősen jelezze a központnak: küldjék a pénzt, de annyit ám, hogy a Jewish lobby is elégedett lehessen...
Nem beszélve Kóbányai János nevű magyar? és még nem tudom milyen állampolgárról, aki nagyon szeretne már végre szabadon járkálni Budapesten, 15 évi jeruzsálemi tartózkodás után:
"P.S.: Olcsó poén lenne felidézni, hogy Soros György, a világ sorsával foglalatoskodó entellektüel - aki pechjére még milliárdos is - a magyar fordulatra támogatóan felfigyelt. Ahogy a ma az egész világot változás elé állító, új népvándorlás kezelésének elkerülhetetlen szükségességére is.

P.S.(2): Villamosozhatnék, sétálgathatnék már végre át szabadon a Szabadság hídon? Nagyon megköszönném.
Népszava
Kőbányai János"

Amit szabad Jupiternek (szerintük), azt nem szabad a kisökörnek (és mindenki kisökör /szerintük/).
Ha nem volna tragikus igazán röhejes lenne, hogy az állítólagos orosz beavatkozás hiszti közepette elengednek egy ilyen bejelentést.
Ja persze a "független" hírszolgálltatás fontos dolog . Muhaha

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés