Az Orbán-kormány Soros-plakátjai nem antiszemiták

2017. szeptember 4. 12:55

Rachel Ehrenfeld
American Thinker

Ironikus, hogy Magyarország zsidóságának vezetői és Izrael budapesti nagykövete egy olyan ember mellett állnak ki, aki megalázza a zsidókat és milliókat ad Izrael-ellenes, palesztinpárti szervezeteknek.

„Az antiszemitizmust mindig el kell ítélni. Az viszont valamiképp ironikus, hogy Magyarország zsidóságának vezetői és Izrael budapesti nagykövete egy olyan ember mellett állnak ki, aki megalázza a zsidókat és milliókat ad Izrael-ellenes, palesztinpárti szervezeteknek. Ez az ember, aki zsidónak született, de büszke rá, hogy »antiszemita otthonban« nőtt fel, Soros György. (…)

A Soros globális szervezeti hálójából kiszivárogtatott és a DC Leaksen 2016-ban közölt dokumentumok szerint Soros nem csak globalista (határellenes), illegális bevándorlást pártoló, antikapitalista, a judeokeresztény és nyugati értékeket ellenző csoportokat támogat, hanem a Muszlim Testvériséggel szimpatizáló és anticionista, palesztinpárti szervezeteket is. Például az Adalahot, ami »független emberi jogi szervezet«-nek tartja magát, s ami, akárcsak a palesztinok és Irán, Izrael állítólagos háborús bűnei ellen is kampányolt, fellépett Izrael diplomáciai elszigeteléséért és a Boycott, Divestment, and Sanctions (BDS) mozgalom mellett is. Úgyszintén támogatja anyagilag izraeli arab szervezetek Izrael-ellenes tevékenységét.

Alfred Dreyfus kapitány, aki hűen szolgálta hazáját, egy antiszemita összeesküvés áldozata lett, ami árulással vádolta meg őt. A közfelháborodás, amit Emil Zola hangja határozott meg, és egy második tárgyalás végül Dreyfus felmentéséhez vezetett. Visszahelyezték tisztségébe, előléptették és megkapta a Becsület Légiójának Hivatalnoka címet. 

Soros, nem úgy, mint Dreyfus, csak saját magához hű. Elképesztő vagyona lehetővé teszi, hogy politikusokat vegyen meg, és befolyással legyen mind a belügyekre, mind a nemzetközi politikára, amelyet rengeteg szervezeten át intéz. Magyarország esetében arról van szó, hogy a kormány megpróbálta bezáratni »oktatási örökségét«, a CEU-t. A vallásnak, amibe beleszületett, és amelyet megvet, semmi köze nincs a politikai tevékenységéhez. Ő személyesíti meg ezt a programot, és felelősségre kellene vonni, amiért beavatkozik Magyarország, Izrael és az Egyesült Államok, valamint rengeteg más ország ügyeibe.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/117145

Ajánljuk még a témában