Az Orbán-kormány Soros-plakátjai nem antiszemiták

2017. szeptember 4. 12:55

Rachel Ehrenfeld
American Thinker
Ironikus, hogy Magyarország zsidóságának vezetői és Izrael budapesti nagykövete egy olyan ember mellett állnak ki, aki megalázza a zsidókat és milliókat ad Izrael-ellenes, palesztinpárti szervezeteknek.

„Az antiszemitizmust mindig el kell ítélni. Az viszont valamiképp ironikus, hogy Magyarország zsidóságának vezetői és Izrael budapesti nagykövete egy olyan ember mellett állnak ki, aki megalázza a zsidókat és milliókat ad Izrael-ellenes, palesztinpárti szervezeteknek. Ez az ember, aki zsidónak született, de büszke rá, hogy »antiszemita otthonban« nőtt fel, Soros György. (…)

A Soros globális szervezeti hálójából kiszivárogtatott és a DC Leaksen 2016-ban közölt dokumentumok szerint Soros nem csak globalista (határellenes), illegális bevándorlást pártoló, antikapitalista, a judeokeresztény és nyugati értékeket ellenző csoportokat támogat, hanem a Muszlim Testvériséggel szimpatizáló és anticionista, palesztinpárti szervezeteket is. Például az Adalahot, ami »független emberi jogi szervezet«-nek tartja magát, s ami, akárcsak a palesztinok és Irán, Izrael állítólagos háborús bűnei ellen is kampányolt, fellépett Izrael diplomáciai elszigeteléséért és a Boycott, Divestment, and Sanctions (BDS) mozgalom mellett is. Úgyszintén támogatja anyagilag izraeli arab szervezetek Izrael-ellenes tevékenységét.

Alfred Dreyfus kapitány, aki hűen szolgálta hazáját, egy antiszemita összeesküvés áldozata lett, ami árulással vádolta meg őt. A közfelháborodás, amit Emil Zola hangja határozott meg, és egy második tárgyalás végül Dreyfus felmentéséhez vezetett. Visszahelyezték tisztségébe, előléptették és megkapta a Becsület Légiójának Hivatalnoka címet. 

Soros, nem úgy, mint Dreyfus, csak saját magához hű. Elképesztő vagyona lehetővé teszi, hogy politikusokat vegyen meg, és befolyással legyen mind a belügyekre, mind a nemzetközi politikára, amelyet rengeteg szervezeten át intéz. Magyarország esetében arról van szó, hogy a kormány megpróbálta bezáratni »oktatási örökségét«, a CEU-t. A vallásnak, amibe beleszületett, és amelyet megvet, semmi köze nincs a politikai tevékenységéhez. Ő személyesíti meg ezt a programot, és felelősségre kellene vonni, amiért beavatkozik Magyarország, Izrael és az Egyesült Államok, valamint rengeteg más ország ügyeibe.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez az írás miért most jelenik meg és miért nem jelent meg amikor keletkezett July 11, 2017.

Ehrenfeld asszony bizonnyal nem tudja, hogy nálunk a Bitó-szalon szűk grémiuma, valamint a belpesti értelmiség hangadói vindikálják az elidegeníthetetlen jogot maguknak, hogy kinyilatkoztassák, ki az antiszemita és ki nem.

Ebbe nem lehet beleszólása holmi amerikai neonáciknak, még akkor sem, ha esetleg maguk is zsidók lennének történetesen.

Állítólag 3 nap alatt összejött a 70 ezer aláírás. Ha igaz, 100 ezernek kell lenni.

"Az amerikai milliárdos ellen a petitions.whitehouse.gov oldalon indítottak aláírásgyűjtést, melyben arra kérik a szövetségi kormányt, hogy lépjen fel Sorossal szemben, aki szándékosan és szisztematikusan próbál lázadást szítani az Egyesült Államokban.

A petíció a Fehér Házon keresztül arra szólítja fel az amerikai igazságügyi minisztériumot, hogy haladéktalanul deklarálja: Soros György és a neki dolgozó személyek belföldi terroristák.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, az aláírásgyűjtés augusztus 20-án indult el, és mostanra összesen 129 ezer 259 darab aláírás gyűlt össze.
A petícióhoz 100 ezer aláírásra volt szükség szeptember 19-ig, így tehát jóval a határidő előtt bőven összegyűlt a szükséges aláírás.

Ennek értelmében a Fehér Ház elviekben köteles válaszolni a Soros-ellenes petícióra."
https://888.hu/article-osszegy..

Declare George Soros a terrorist and seize all of his related organizations' assets under RICO and NDAA law
Created by E.B. on August 20, 2017
https://petitions.whitehouse.g..

"Soros nem csak globalista (határellenes), illegális bevándorlást pártoló, antikapitalista, a judeokeresztény és nyugati értékeket ellenző csoportokat támogat, hanem a Muszlim Testvériséggel szimpatizáló és anticionista, palesztinpárti szervezeteket is."

Ha senki nem állna ki a palesztinok mellett, az hova vezetne?
Ha a kivert gyengét a hatalmas bármikor, bárhol agyonütheti, és ezért senki meg sem szólal, az hova vezetne?
A Soros-trükkök csak a helyzet jegelésére, azaz a telepek további szélesítésére és a palesztinok időbelileg elnyújtott, és így prolongált megtörésére elegendők, ill. nagy valószínűséggel ezt is szolgálják.
A bank egy kézben van, Soros kibicelget a folyton vesztő játékos mellett, de az egyre többet és többet veszít.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés