Beszélnünk kell az EU-val

2017. augusztus 2. 21:56
Nagyon jó kapcsolatom van az EU-s népekkel és mindenkivel, de ők nagyon, nagyon protekcionisták. Tudja, a farmereink és mások nem tudják ezt kezelni – tudja, nem tudnak ott eladni. Ez nagyon igazságtalan.

Vannak pontok, amelyek nagyon fontosak lesznek az Egyesült Királysággal kötendő egyezményben? Mik – tudna kiemelni pár konkrétumot?

Lesznek bizonyos részek. Ez nem – szóval lesznek bizonyos részek. Mármint, a dolgok egy része az – nagyon jó kapcsolatom van az EU-s népekkel és mindenkivel, de ők nagyon, nagyon protekcionisták. Tudja, a farmereink és mások nem tudják ezt kezelni – tudja, nem tudnak ott eladni. Ez nagyon igazságtalan. És erről régóta beszélek. Ez nagyon az Egyesült Államok ellen van. Na most, az EU akart valamit csinálni, hogy versenyezni tudjon az Egyesült Államokkal. Nos, mondhatja, hogy ez barátságos lépés, de azt is, hogy barátságtalan. De nagyon protekcionista. És a többi mellett ott vannak a mezőgazdasági termékeink, amelyek szimplán csak kiszorulnak az EU-ból. Miközben mi nem tesszük ezt az ővelük. (…)

Mert van egy csomó pénzügyi cégünk, amelyek már csökkentették a foglalkoztatottak számát, például Frankfurtba küldtek embereket, s már egy részüket elküldték Londonból. Gondolja, hogy ez jó ötlet, mindezek után?

Ez rajtuk múlik. De nagyon jó kapcsolatunk lesz az Egyesült Királysággal. És beszélnünk kell az Európai Unióval, mivel ez nem kölcsönösen előnyös üzlet, tudja.”

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Halkan megjegyezném, hogy az USA a 19. században és a 20. század elején protecionizmussal nőtt naggyá. Megesett, hogy 50% volt az európai termékek vámja. Ez a műveletlen pojáca a saját történelmüket sem ismeri.

Jó kapcsolatoknak rakéta betelepítés az ára?

Dehogynem ismeri!
Csak éppen mindig a saját zsebükre dolgoznak. Ha a védővám éri meg jobban, akkor az lesz, ha a "szabad piac", akkor az.
A probléma: hogy el akarják hitetni velünk, hogy értékek mentén politizálnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés