Molnár baráti hangulatban beszélgetett Botkával

2017. augusztus 1. 9:57
Molnár Zsolt szerint baráti hangulatban zajlott a megbeszélése Botka Lászlóval. A találkozót azután tartották, hogy Botka László egy múlt heti interjúban az MSZP álláspontjával ellentétesnek minősítette nyilatkozatát.

Baráti hangulatúnak nevezte Molnár Zsolt szocialista elnökségi tag a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kedden azt a megbeszélést, amelyet előző nap folytatott az MSZP miniszterelnök-jelöltjével.

A találkozót azután tartották, hogy Botka László egy múlt heti interjúban az MSZP álláspontjával ellentétesnek minősítette Molnár Zsoltnak a szövetségi politikával kapcsolatos nyilatkozatát. Válaszul Molnár Zsolt abszurdnak nevezte, amit a miniszterelnök-jelölt mondott. Molnár Zsolt kedden azt hangsúlyozta: nem személyes konfliktusról volt szó, és a baráti hangulatú megbeszélésen kompromisszumok születtek. Kérdésre válaszolva elmondta: nem volt fenyegetés, presszió, Botka Lászlóval kapcsolatban pedig úgy fogalmazott: köztük nincs egyetlen elvarratlan szál sem.  

A politikus megerősítette azt a sajtóhírt, amely szerint hónapokkal ezelőtt elvesztette a laptopját egy repülőgépen Madridban. Közölte: a konzulátus közbenjárására visszakapta a számítógépet. Molnár Zsolt elmondta: a laptopon minősített információt nem tárolt, és a gépet több kód is védte. Ugyancsak a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Kiszelly Zoltán politológus arról beszélt, hogy az MSZP-nek továbbra is választ kell adnia arra az irányvitára, miszerint külön, vagy más pártokkal összefogva indul a választáson.

Kiszelly Zoltán szerint Molnár Zsolt „beállt ismét a sorba”, ettől azonban probléma nem változik. „Azzal, hogy egy fügefalevéllel elfedik a problémát, szőnyeg alá söprik, attól még az irányvita fennáll” – fogalmazott a politológus, aki hibának nevezte, hogy ebben a kérdésben, fél évvel a választások előtt, még nem döntött az ellenzéki párt.

(MTI)

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Meglett a notebook szerencsére. De azért egy ilyen után illene
lemondani a Nermzetbiztonsági Bizottság vezetéséről.

Nem volt szükség a lófejre az ágyban.
Ennek legalább mi, állatvédők örülhetünk.

Mendjárt gondoltam, hogy csak mórikálnak egymással az elvtikék!

VaciLacinak tetszik Molnàr.

Ember emberének farkasa..

A jó hangulatú találkozón áttekintették, megvitatták a ..., megállapították,...síkra szálltak ...., meghívta,... köszönettel elfogadta.

Botka leárulóz téged nyilvánosan, most meg már rá egy hétre a legnagyobb haverok vagytok, hát persze! Anyátokat etessétek, idióták! Nekem ég a pofám ekkora emeletes balfaszkodás láttán, komolyan.

És ezek az emberek politikusok. Egy laboratóriumi patkány adjunktus hozzájuk képest.

Persze, mert rendbetette a fejedet fabatka!

Bocsi, nem neked ment, hanem molnárnak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés