Gyurcsányékat dicsérte egy néppárti politikus

2017. május 6. 16:42
Üdvözölte a Demokratikus Koalíció EU-pártiságát egy budapesti konferencián Frank Engel néppárti EP-képviselő, aki több ízben is keményen kritizálta már Orbán Viktor politikáját. A luxemburgi politikus elmondta: szeretné meggyőzni a fideszes európai parlamenti képviselőtársait, tanúsítsanak újra európai hozzáállást.

Az Orbán Viktor politikáját többször is kritizáló Frank Engel luxemburgi EP-képviselő az Európai Néppárt  frakciójának tagja egy szombati budapesti, egy Európa jövőjéről szóló konferencia szünetében tartott sajtótájékoztatón kijelentette, a migráció nem krízis, hanem egy helyzet, amelyet meg kell oldani. Van elég probléma, ne akarjuk az EU-t is problémává tenni, tette hozzá. A Fidesz európai pártcsaládjához tartozó politikus üdvözölte, hogy a DK megpróbálja keresztülvinni azt az üzenetet, hogy az EU nem Magyarország ellen van.

Hozzátette, hogy szeretné meggyőzni a fideszes európai parlamenti képviselőtársait, tanúsítsanak újra európai hozzáállást, és reméli, a magyarok rájönnek arra, hogy Európában nem minden rossz. Engel megjegyezte:

Ideális esetben Magyarországot Európa-párti erő vezeti, legyen az a Fidesz, vagy más párt.

A Soros Györgyre vonatkozó újságírói kérdésre megjegyezte, hogy a üzletembernek felelőssége van például azért, hogy a font elleni évtizedekkel ezelőtti támadás idején sok százan öngyilkosok lettek, ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy például oktatási intézményeket is támogat.

Az EU jövője - perspektívák - remények - veszélyek - 60 éves a Római Szerződés című konferenciát az Új Szövetség Alapítvány és a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége EP-képviselőcsoportja szervezte. A sajtótájékoztatón beszélt többek közt Ulrike Lunacek, az Európai Parlament alelnöke, a zöldek európai szabadszövetsége képviselőcsoportjának tagja, Josef Weidenholzer, a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége európai parlamenti képviselőcsoportjának alelnöke és Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke is.

(MTI)

Összesen 97 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért utálná más! Nekik csak jó volt! Vigyék, nekünk nem hiányozna!

Megdolgoztak a dicséretért Niedermüller hozzászólása, egy igazi hányingert keltő akció volt. Csak a szokásos formájukat hozzák!

" a migráció nem krízis, hanem egy helyzet, amelyet meg kell oldani. "
Ja, így már érthető miért nem tudták még a megoldást, elvégre "nincs krízis"!!! Mikor számiítkrízisnek? 5 millió, 28 millió, 70 millió betelepülése eseté?
Elvégre van idő megoldani, eddig úgyis csak azért ültek össze, hogy megbeszéljék, hogy a "nem krízist" meg kellene oldani! Bravó!!!

Válaszok:
Negue | 2017. május 6. 17:15

jav: számít krízisnek

No , többek között ezért jó , hogy a Soros általa lefizetett képviselők listája nyilvánosságra került...A vén Álarcos Rabló szinkronhangja ez a Néppárti politikus . Soros-"vakondok"... Szóval , ez a nyilatkozata nem a Fideszt leplezi , hanem Sorost és a vele szövetséges " DK"-t , meg önmaga hitványságát .

Itt a link, rajta van az ep Soros-hálózatán:

https://www.geenstijl.nl/archi..

Soros állt ki a Feri mellett.

Elég szép számmal vannak az EP-ben. Minden országból vannak.
Többet között Martin Schulz is közöttük van.

Martin Schulz-ot is meghívták volna ő is soros figura.

Paródia és röhej.
A Gittegylet "nagyjai".

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés