We saving the gender studies! Így tüntettek a CEU mellett

2017. április 2. 18:36
Megmentenék a gender studies szakot, az oktatási szabadságért tüntetnek: Kunhalmi Ágnes, jó pár momentumos és LMP-s politikus is elkísérte a Fővám tértől a Közép-európai Egyetem V. kerületi épületét is érintő, Kossuth térig tartó felvonulást. A Mandiner fotóriportja az Astoriáról, a menet közepéről.

Összesen 108 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Epp most kurnak seggbe benneteket a meteres kekeressel, nem eleg korrepetalasnak gendertanbol?
:D

A CEU a világ egyetemi rangsorában valahol a 300-350. hely között van. Mivel a legtöbb ember a legjobb 50-be tartozó egyetemekről sem nagyon hallott, nem hinném, hogy ez világméretű kérdés lenne, de ha igen, a CEU hálás lehet az ingyenreklámért.

Lehet, hogy az "are" az elnyomó maszkulin társadalom sallangja csak, és már így a helyes.

Képzelem, ahogy Kovács őrmester írja a jelentést a tüntikélésről: megjelent kb. 3000 férfi és 4000 női identitás, azaz összesen kb. 5000 ember.

A CEU és "tudomány" területei engem sok szempontból, nagyjából, de nem egészében tojásra emlékeztetnek, nem Pudingfejű Wilsonra, mint okostojásra, hanem a tojásra, ami ha földobom fehér, ha leesik sárga. Gender és tsai, bár biztosan van sok más is. Jó kis mix.

Jó régen volt valami színdarab, az együvé tartozás jelentette előnyökről, mintha Tojás lett volna a címe.

Ez egy ilyen kör, még ha bármilyen illusztris szervezetek, v. személyek is gondolják SZÜKSÉGESNEK az itteni minden szabály fölött álló működését.

Ez egyike azoknak a problémáknak, amiknek a gyakorlati jelentősége egészen addig kétséges, míg valami egészen külső kényszer nem szabja gátját a kormány szabad cselekvésének.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés