UFO-k! Telepátia!

Korábban titkosított dokumentumokat tett ki a netre a CIA

2017. január 19. 07:46

UFO-vadászok, konteó-hívők, figyelem! Tizenkétmillió korábban titkosított dokumentumot pakolt ki az internetre a CIA, amiért eddig be kellett volna fáradni egy amerikai könyvtárba. A kereshető online adatbázis dokumentumaiban az UFO-észlelésektől a náci háborús bűnökön át a különböző paratudományos technikák vizsgálatáig nagyjából mindenről szó van, amit el lehet képzelni.

Eddig csak egy washingtoni archívumban voltak elérhetőek a CIA történelmi értékkel bíró dokumentumai, amelyeket még 1995-ben tett nyilvánossá Bill Clinton elnök utasítására a szervezet. Most azonban egy újságírószervezet által indított pernek hála az internetre is felkerült kereshető formában a tizenkétmillió dokumentum – írja az Engadget

A dokumentumok között szó esik UFO-észlelésekről, náci háborús bűnökről, telepatikus kísérletekről 1940-től az 1990-es évekig. Ezen felül minden évben jönni fog majd egy-egy újabb adag dokumentum, ahogy mozog a Clinton elnök által felállított huszonöt éves határ. Az adatbázis itt érhető el, itt pedig már rá is kerestünk Magyarországra önök helyett.

A bejegyzés trackback címe: https://mandiner.hu/trackback/108137

Ajánljuk még a témában