Ki mögött áll Soros György? A képviselők válaszolnak

2016. november 22. 14:09

Írta: Bakó Beáta
Ideje volt utánajárnunk a magyar közélet állandó forró témájának: most épp ki mögött áll Soros György? És ki fogadna el pénzt tőle? Erről faggattuk a parlamenti képviselőket a plenáris ülés előtt, sőt, a metróban is. Előkerült a fideszesek Soros-ösztöndíja, Hoffmann Rózsa tisztességes munkával szerzett pénze és Soros felesége is. Azonnali kérdések perce, negyedik adás.

A lehető legkomolyabb, és állandóan napirenden lévő kérdést tettük fel ezúttal a parlamenti képviselőknek: ki mögött áll Soros György?

Szabó Tímea megpróbálta elviccelni a dolgot, de nagyon rosszul sikerült neki. Komolyra fordítva a szót aztán több más baloldali politikushoz hasonlóan kifejtette: Soros György fontos és hasznos tevékenységet végez. Ezt így gondolják a szocialisták is, bár a fideszesek Soros-ösztöndíját azért sem Mesterházy Attila, sem Hiller István nem felejtette el felemlegetni. Kunhalmi Ágnes – akit a nép közé leereszkedve már a metróban kaptunk el – ettől függetlenül elfogadna pénzt Sorostól, ha az MSZP-vel azonos célokat támogat. A liberális Fodor Gábor viszont bevédte a Fideszt az ösztöndíjak ügyében, szerinte nincs ebben semmi rossz.

Az ülésterembe az utolsó pillanatban beszáguldó Kövér László házelnök már a folyosó közepéről előre szigorúan közölte, hogy nem áll szóba velünk, és sajnos ehhez tartotta is magát, hiába tettük fel a kérdést a hátának. A KDNP-s Hoffmann Rózsa azt mondta Sorosról, hogy „nem lát be a háta elé”; viszont ő nem fogadna el pénzt tőle, mivel elég neki az, „amit tisztességes munkával megkeres”.

A Jobbikból Hegedűs Lorántnét kaptuk el, akitől megtudtuk, hogy Soros a migrációt és abortuszt támogató civil szervezetek, és persze a Fidesz prominensei mögött áll. A támogatás elfogadására vonatkozó kérdésünkre pedig senki mástól nem kaptunk ennyire nyomatékos választ.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Soros a mögött áll, aki a sorban előtte áll. Ezért soros. Hogy kit támogat, azt meg éppúgy tudjuk, mint azt, hogy miért. Nem ingyér.

"Egy 86 éves öregembertől féltitek az országot.

Nem lehetne ennél jobbat kitalálni?"

Mindig ket Sith van, Mester es Tanitvany...

Szerintem mindig a mögött áll, akiket a "mögötte állók" kijelölnek, hogy helyettük "álljon".

A 888 cikke után most már nagyjából lehet tudni , kik mögött áll Soros , de hogy mögötte a Sátán áll , az biztos...

Akkor meg minek írja ?...

Na de a Hegedűsné:-))))))))))))))))
Ilyen bugyutaságokat....de a pénz az mehetne:-))))))))))

Ez nagyon érdekes amerikai vélemény Sorosról:

http://888.hu/article-soros-gy..

Pokróc díjas !

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés