Hadházy Poltnak: Ez önöknek siker?

2016. október 19. 14:59
Hadházy Ákos arról kérdezte Polt Pétert, hogy a Quaestor-ügy kapcsán az ügyészség miért nem vizsgálja a felügyeletek felelősségét, hova tűnt a Tarsoly által kivett 1,2 milliárd forint, és miért nem hallgatták meg Tarsoly titkárát, aki Polt Péter lányának barátja.

Hadházy Ákos LMP-s képviselő szerint a Quaestor-ügy nem siker az ügyészség számára. Polt péterhez intézett kérdéseiben arról érdeklődött, hogy az ügyészség miért nem vizsgálja a felügyeletek felelősségét, hova tűnt a Tarsoly által kivett 1,2 milliárd forint, és miért nem hallgatták meg Tarsoly titkárát, aki Polt Péter lányának barátja.

Polt Péter nem nagyon akart válaszolni a kérdésre. Szerinte siker egy év alatt felderíteni az ügyet, és vádat emelni. Elmondta: vizsgálják a felügyelet felelősségét, tekintettel arra, hogy 2006-ban fel lehetett volna deríteni az ügyet.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

- Polt megúszott eddig mindent - ez számára siker.
- Annyit vadászik ingyér Répánszkyval, amennyit bír.
És jó sokat bír. Ez is siker számára.
- És úgy általában: Pont olyan jól él, mint a rokonsága, mikor még pártállami besúgók voltak

Idézet:Polt Péter legfőbb ügyész egyik nagybátyját, dr. Polt Márk Antalt (1934. október 2., Tata, Győri Mária) a budapesti jogi egyetem III. éves hallgatóját 1957. augusztus 29-én szervezte be a politikai rendőrség (BM II/5-d) informátornak „Kárpáti József” fedőnéven, és a forradalomban részt vett egyetemisták ellen foglalkoztatta. „…több ügyben eredményesen dolgozott, a kapott feladatokat megfelelően végrehajtotta, minden helyzetben feltalálta magát.”

A bizonyítás nem ment a "trafikmutyi" ügyben sem. megkapták a pályázatokat, azóta Hadházy nem ismeri azt a szót, hogy trafik, ugyanis ki sem ejti a száján.

Te ott maradtál a múltban. Azóta sok víz lefolyt a Dunán.. nem volt trafikmutyi, ezt Hadházy is pontosan tudja. Ebben azért az a gáz, hogy egy hazugsággal indította "politikusi" pályafutását.

Valamikor volt Solt és Polt, a nagy nevettetők. Soltra már nem emlékszik senki, ez meg itt maradt a nyakunkon. Remélem egyszer az ügyészséget is eléri az elszámoltatás, és akkor mondhatják, hogy hazudtunk nappal, éjjel, meg este. Talán megérem. Vagy a másik lehetőség, hogy Románia bekebelez minket...

Na és csak Viktornak szabad 180 fokos fordulatot tenni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés