Oktatásügy? Ugyan!

2016. március 10. 14:05
Papp Viktor
Magyar Idők
A szélsőbaloldali Gyurcsány-párt javában mozgósít („Fegyverbe!”, üvöltik, mint 1919-ben), továbbá álcivilek, Soros-kitartottak és hídlezáró anarchisták fémjelzik e roppant nemes versengést.

Az oktatási rendszer legdühödtebb ellenfelei állandóan a gyerekek érdekeire hivatkoznak, miközben tevékenységük legfőbb célja éppen ezt cáfolja nap mint nap. A legújabb egyéni kezdeményezés jegyzője, egyben a liberális média egynapos sztárja egy budapesti elitgimnázium tanárnője, aki kerek perec bejelentette, hogy március 15. után nem fog a gyerekeknek osztályzatokat beírni. Ő így tiltakozik az oktatás rendszere ellen. Mi van? Neki ezt is lehet? De hiszen az iskola pedagógiai programja rögzíti a jegyek beírásának rendjét! A hölgy lépése és főleg a kommentárja viszont nem egyszeri – és főleg nem egyszemélyes – akcióról árulkodik. Nem lehet eldönteni, hogy csak szószátyárság volt vagy véletlen elszólás, hogy az igazi gondot érettségi idején okozhatják. Okozhatják?! Ugyan mivel? Közben állandóan a „gyerekek érdekére” hivatkoznak, valójában viszont félrevezetik a gyerekeket azzal, hogy politikai okokból nem kell iskolába járni, és ezzel hőssé lehet válni.

A tiltakozók olyan játszmába kezdtek, amelynek célja már régen nem a létező vagy általuk annak vélt hibák korrigálása. A befolyásos ultraliberális jogvédő szervezetek egyből felső szintű jogi védelmet és minőségi jogszolgáltatást nyújtanak, ha az az Orbán-kormány politikája ellen bárki által felhasználható. A szélsőbaloldali Gyurcsány-párt javában mozgósít (»Fegyverbe!«, üvöltik, mint 1919-ben), továbbá álcivilek, Soros-kitartottak és hídlezáró anarchisták fémjelzik e roppant nemes versengést. De a mindent megbénító általános sztrájk megszervezésével válik egyértelművé, hogy március 15-én kormányellenes háború kiprovokálása immáron a tét.
Oktatásügy? Ugyan! Gyenge ürügy már. Tudatos, szervezett rombolás zajlik, ki tudja, milyen végeredménnyel.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vélhetően (?) külföldi? El vagy maradva öreg. Nem tudod, hogy az EGÉSZ VILÁG fogott össze ellenetek?

GyF azt akarja, hogy az ő szemüket lőjék ki.
Nem lesz szemkilövés, aki ezért megy, otthon is maradhat:-))))

Valóban.
Böszme mint szélsőbaloldal, "álcivilek, Soros-kitartottak és hídlezáró anarchisták, befolyásos ultraliberális jogvédő szervezetek".

A szerző kissé túltolta a biciklit, annyira megijedt.
Csak azt tudnám, hogy mitől??
Papp Viktor átesett a ló túloldalára, ráadásul még fejre is esett a ló másik oldalán.

Egy demokráciában sokszor van, hogy nem mindenkinek tetszik amit a kormány csinál, de ettől ez még nem igaz, hogy: "Tudatos, szervezett rombolás zajlik, ki tudja, milyen végeredménnyel.”

http://www.blikk.hu/aktualis/b..

Szerintem inkább ne feszegessük azt, hogy kik és mire használják a "megtévesztett csoportokat"...

Nem viszek én félre semmit. Tudod a választásokat sem a "szervezek" döntik el, hanem azok az emberek, akikröl a linkek szólnak és akik szimpatizálnak a pedagógusokkal.

Károlyinak meg aztán végképp semmi köze a pedagógus sztrájkhoz.

(Halkan egyébként csak annyit jegyeznék meg, hogy te mondod, hogy én "félre viszem" a témát, miközben te már Károlyit emlegeted.)

Azért az valahol félelmetes, hogy te mennyire nem tudod azt feldolgozni, ha valakinek más a véleménye mit neked.
Számodra egészen egyszerűen felfoghatatlan, hogy ha valaki mást gondol mint te, az még nem biztos, hogy gyurcsányistaballiberálishazaáruló.

De azért ne aggódj!
Ha idősebb leszel, ez majd neked is menni fog!!
Előbb vagy utóbb be fog nőni a fejed lágya!

Az a lényeg, hogy az átlag ember mit hisz el.
Márpedig az átlag embert egyre kevésbé lehet megvezetni.

Hazudni pedig nemcsak a liberális erők szoktak.
Megteszi ezt szemrebbenés nélkül a "másik" oldal is.
Időnként ugyanúgy hazudik a Jobbik, mint a Fidesz.

Nomeg azt se felejtsd el, hogy az Ökotársnál egyik hatóság sem talált semmit annak ellenére, hogy nagyon igyekeztek, míg az álcivil CÖF-nél soha nem volt semmilyen hatósági ellenőrzés.

Szerintem meg a "társadalom" nagy ívben fütyül ezekre.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés