Érveléstechnikai compendium kezdő liberálisok számára

2015. november 22. 11:57
Úgy tűnik, van régről ismert és beváltnak tekinthető megoldás a jelen problémáink kezelésére. A mi libsi honfitársaink viszont láthatóan nem ismernek (el) ilyeneket. Állításaikat is egyre nehezebben tudják megvédeni. Segítenénk.

Ez idő tájt történt, amint Ammianus Marcellinus történetíró feljegyezte, egy bizonyos Iulius volt a Taurus-hegységen túli vidék katonai parancsnoka, aki kitűnt gyors és kreatív problémamegoldó képességével. »Mikor ugyanis a Thraciában történt végzetes eseményekről értesült, a régebben ott befogadott s a különféle városokba és várakba telepített gótokkal kapcsolatban titkosírással levelet küldött elöljáróiknak, akik – ami abban az időben ritkaság volt – valamennyien rómaiak voltak. Meghagyta nekik, hogy ugyanazon a napon hívják össze zsoldfizetés ürügyén a gyanútlan gótokat a város előtti térségen, és mintegy adott jelre öljék meg mindnyájukat. Ezzel az előrelátó intézkedéssel minden feltűnés és halogatás nélkül nagy veszélyektől óvták meg a keleti tartományokat.«

Ez az emberjogi szempontból bizonyára nem teljesen korrekt történet jutott eszembe, miközben olvasgattam a cikkeket, melyek a derék libsi honfitársaink véleményét villantják fel a migránsokkal és a terrorcselekményekkel kapcsolatban. Úgy tűnik, van régről ismert és beváltnak tekinthető megoldás a jelen problémáink kezelésére. A mi libsi honfitársaink viszont láthatóan nem ismernek (el) ilyeneket. Állításaikat is egyre nehezebben tudják megvédeni. Segítenénk. (…)

1. Semmit ne nevezzünk a nevén, mert az nem haladó.

Kezdő libsiként még talán nem tudod, de mi másfélék vagyunk, új nép, másfajta raj, másképp ejtjük a szót, fejünkön másképp tapad a haj. És az is raszta. A nyelv ugyanis, mint tudjuk, a gonosz ciszhetero fehérek kifinomult eszköze a kisebbségek elnyomására és a »társadalmi valóság« eltorzítására hatalmi érdekeik szerint. Ezért mi tagadjuk és új nyelvet akarunk, olyat, amit kevesen sem értenek, ezért tudományos. Mert nekünk lobogónk a tudomány – ezért nem műveljük: lengetjük, az könnyebb és jobban is látszik.

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nyugat-Európában a korszellem mindig alapvetően agyhalott libsi, függetlenül attól, hogy milyen kormány van hatalmon.

Ezt olvastam az Aristo blogján, teljesen igaza volt.

Csak egy korábbi hsz-el egészíteném ki, a magyar vonatkozás miatt:

Azért van a magyarok fasisztázása, mert az általános európai népi elégedetlenség a politikai vezetők liberális bevándorlási és egyéb politikájával szemben Magyarországon keresztül került be a politikai térbe, csatornájába.

Másképpen fogalmazva Orbán fellépése miatt jelent meg politikai szinten Európában az, hogy az embereknek nem tetszik a liberális mainstream tevékenysége. Ez pedig létében veszélyezteti a liberális politikai, gazdasági, "kulturális" elitet.

Magyarország fellépése nélkül az elégedetlen európai polgárok véleménye nem jelenne meg, például a liberális nyugati cikkek alá írt kommentekben. Nem véletlen, hogy az elégedetlenkedő hozzászólások kb. harmada Orbánt dicséri.

Magyarország jobban teljesített 1956-ban, 1989-ben és most, 2015-ben is.

Nem az a durva, hogy jönnek a dicsérő hozzászólások.
A durva az, hogy ti tudtok magyarul.

" ...terroristák tulajdonképpen fasiszták. Ergo nem én vagyok a hülye, aki be akar engedni mindenféle terroristát, hanem a fasiszta, aki nem akarja beengedni saját magát..."

:)

Hatalmas!

Sokat fogsz kapni ezért, kedves Aristo, mert újfent elevenre tapintottál.

A neoliberalizmus a maga módján nagyon agresszív és erőszakos. Nem tűr ellenvéleményt...................

Ariosto mindenkinél feltételez egy bizonyos intelligencia, műveltségi szintet, nem Ő tehet róla, hogy Ön esetében alaptalan minden ilyen jellegű feltételezés.

Ön ugye az a személy, akiről a h.kovács rendőr viccek szólnak? Találó név választás.

Azt hiszed, te vagy a trágya-rakásban a gőz?
Jól hiszed, vamzer!

Jó, de azt írtad, hogy "Nettó hazugság, hogy bizniszegyházakat nyirbált meg"
Ez igaz is, mert nem megnyirbálta, hanem, megszüntette.
A vallásukat gyakorolhatták, csak a manit vonták el tőlük.
Tudod, hogy kik milyen címen jegyeztették be magukat?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés