Zavarja a menekülteket Röszkénél a vasút, leállították a közlekedést

2015. augusztus 28. 18:48
Szünetelteti a Röszke és Horgos közti vasúti útvonalon a vonatközlekedést a MÁV, mivel a menekültek a vasútvonalat követve közlekednek, ezért nem biztonságos a járat működtetése. A bevándorlók az egyik járatot meg is dobálták.

Péntek délutántól határozatlan ideig szünetelteti a vasúti forgalmat Röszke és Horgos között a MÁV. Az intézkedésre a vonatközlekedés biztonsága érdekében volt szükség, mivel a menekültek többsége a síneket követve jut be az országba, hiszen a pálya mentén nem építették fel az ideiglenes határzárat. A szerelvényeket a menekültek nemrég megdobálták. 

A MÁV-START így a Szeged-Horgos viszonylaton közlekedő napi két vonatpárt csak Röszkéig üzemelteti. A vasúttársaság a döntésről a szerb vasúttársaságot is értesítette. A döntésben szerepet játszott az, hogy megdobálták a vonatot, amiről a Vasutasok Szakszervezete számolt be a honlapján.

A szervezet elnöke, Meleg János nyílt levélben szólította fel Csépke Andrást, a MÁV-START vezérigazgatóját, hogy a cég vagy biztosítsa a biztonságos vonatközlekedést, vagy a cég szüneteltesse a vonatjárat működését.

Meleg János a levélben azt írta: „Ma reggel a Magyarországra Horgos felől, a vasúti síneken tömegével érkező illegális bevándorlók megdobálták a Horgos-Szeged között közlekedő vonatot. Ennek oka az volt, hogy a menekülteket zavarja, hogy a haladásukat a sínek mentén folytatott »életvitelüket« a közlekedő vonatok megzavarják. Az, hogy nem történt személyi sérülés, csak a jó szerencsén múlott.”

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szegény délvidéki magyarok, az ő életterüket is csonkoljuk ezzel.

Sajnos igazat írt a tetű Bratianu 1920-ban azzal, hogy a magyarok úgysem tehetnek semmit, mert ahhoz a saját területüket kell dúlniuk.

Nézzétek meg, hogy a csonka Magyarország mennyire ki van szolgáltatva a menekülteket átengedő Szerbiának, vagy a befolyását érvényesítő, nevében európai, de atlanti érdekeket szolgáló EU-nak.

A Magyar Királyság erejénél fogva fel tudta fogni a török hadakat, de szétverve kiszolgáltatottak vagyunk.

Egy valami, ami talán biztató: nem a nemzetárulók vannak hatalmon, így legalább megpróbálunk ebben y helyzetben valamit tenni.

Szegény délvidéki magyarok.

Ha egy kicsit ki tudnálak zökkenteni, írtam neked, az Ószövetség oldalon.

BTK
323. § (1) Aki közérdekű üzem működését jelentős mértékben megzavarja, bűntett miatt egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekményt

a) csoportosan,

b) bűnszövetségben vagy

c) különösen nagy kárt okozva

követik el.

Be kell gyűjteni a őket, aztán nyolc év kényszermunka egy disznó hizlaldában. A jútúbra felrakni őket almozás közben, turbánnal a fejükön, így jár aki nem tiszteli a törvényeinket.

Ott beszélgetek neuhistorikerrel, és ott válaszoltál Brabantnak.
Pedig egy szép hosszú levelet írtam neked.

Szerintem ennek van jó oldala is, ott is lehet kerítést építeni. Minél előbb, annál jobb.

Majd családot akarnak, házat, munkát. Jön utánuk az asszonynép? vagy az itteniekből fognak válogatni?

"a BÁH főigazgató-helyettese tájékoztatta a főváros vezetését, hogy a 2015. január elseje óta regisztrált 135 ezer illegális határátlépő 81,3 százaléka, azaz mintegy 110 ezer fő férfi, ebből a fiatal, 18-34 év közöttiek aránya több mint 66 százalék, 73 ezer fő. További 11 százalékuk, 15 ezer fő pedig 34 évnél idősebb férfi."

http://www.napigazdasag.hu/cik..

Kivel?
Lehet, hogy nyeu-nak kéne többet változnia, mert az ottani "művelt" embereknek büdös az aljamunka. Cameron egyszer már mondta, milyen jó lenne, ha az angol fiatalok is el tudnák végezni azt a munkát, amit keletről jött társaik.
Európa beteg.


:-) hatszázezer mosogatót minek pótolni itthon? :-)))

Súlyos kérdéseket vetnek fel ezek a számok, ezzel sem törődnek pl a németek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés