Elítéli a corvinusos levélhamisítást a Független Diákparlament

2015. május 26. 10:05
A Független Diákparlament is elítélte, hogy egy nekik küldött levelet átszerkesztve hamis információt terjesztett valaki. Szerintük ezzel a hamisító ártott a Független Diákparlamentnek és a diákoknak. Jelezték: készek a hatóságokkal együttműködni, ha ez szükséges a tettes megtalálásához.

Elítéli a Független Diákparlament, hogy valaki az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) nevében hamisított levelet tett közzé a napokban a Budapesti Corvinus Egyetemmel kapcsolatban. A tárca megállapítása szerint az írás a diákparlamentnek eljuttatott levél átszerkesztéséből származik.

A diákszervezet az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta, a hamisító célja az volt, hogy „feszültséget és kormányellenes hangulatot keltsen a felsőoktatásban. Ezzel a tettével ártott a Független Diákparlamentnek, a Magyarországon tanuló diákoknak és a magyar felsőoktatásnak” – tette hozzá. Jelezték: készek a hatóságokkal együttműködni, ha ez szükséges a tettes megtalálásához.

Pénteken jelentette be Rétvári Bence, az Emmi parlamenti államtitkára, hogy okirat-hamisítás miatt feljelentést tett az V. kerületi rendőrkapitányságon a tárca a hamisított levél miatt.

Összesen 9 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Feljelentés a rendőrségen?
Na ebből sem lesz semmi!
2013-ban egy csaló webáruházt jelentettem fel. Azóta semmi.
Ha én kezdtem volna el nyomozni akkor hamarabb eredményt értem volna el.
A nemzetbiztonság ilyenkor miért nem vethető be????
Ez kockázatot jelent!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés