Bátornak kell lennünk!

2015. április 24. 12:21

Szigetvári Viktor
Szigetvári Viktor blogja
Magyarország 25 éves rendszerváltása csak azért jutott válságba, mert nem volt elég bátorságunk.

„Mert lehetnek vitáink arról, hogyan kell a cigányokat integrálni; lehetnek vitáink arról, hogy milyen lehet a közbiztonság falun vagy városban; lehetnek vitáink arról, hogy hogyan lehet megoldani a magyar nyomort; lehet arról vitánk, hogy milyen tankönyvekből kell oktatni; lehet vitánk arról, hogy lehet-e bért emelni vagy nem; lehet vitánk a nyugdíjrendszerről és a közbiztonság egyéb dolgairól. Egyet tudjanak! Arról nem lehet vitánk se az LMP-vel, se a Jobbikkal, se a FIDESZ-szel, se a szocialistákkal, se a DK-val, se bárki mással, hogy egy nemzethez tartozunk. (…)

Le lehet őket győzni, és ehhez bátor politika kell, mert a Jobbik hirdetheti azt maguknak és a szomszédjaiknak, hogy 40 év munkavállalás után a férfiaknak jár a nyugdíjba vonulás. Őszinte leszek, jár nekik. Van rá pénzünk? Őszintén, nincs. És aki ebben az ügyben nem mer őszintén fogalmazni, és csak azt állítja, hogy ezek milyen jókat mondanak, az ellenzék milyen hülye, hogy nem mond ilyen jókat. Azok félre értik a bajt.

Magyarország 25 éves rendszerváltása csak azért jutott válságba, mert nem volt elég bátorságunk, pontosabban ritkán voltunk elég bátrak arról is őszintén beszélni, hogy ahhoz, hogy jobban éljünk holnapután, ma is kell erőfeszítést tenni a rendőrnek, a pedagógusnak, a diáknak, a szülőnek, a nagymamának. Mert aki azt hazudja maguknak, hogy úgy lesz könnyebb a holnap, hogy ma semmit nem kell tenni, azok hazudnak maguknak. Mi nem ilyen ellenzék leszünk, az Együtt ezt nem fogja támogatni.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 29 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Magyarország 25 éves rendszerváltása csak azért jutott válságba, mert elsikkasztották...a nemzet vagyonát. És szabadságnak hazudták a kiszolgáltatottságot.

Micsoda fejedelmi többes:-))))))))))

:)))))))))))))

Szigetvári Viktor az Új Zrinyi-ász?

Akkor akkorát buknak megint mint az ólajtó.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés