Orbán Habonyról: Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat

2015. április 21. 12:47
Miskolcon kérdezte az Index Orbán Viktort Habony Árpádról, a Fidesz körüli titokzatos háttéremberről. Orbán a portálnak az ATV tudósítása szerint úgy válaszolt: „Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népességnyilvántartóhoz”.

Miskolcon járt Orbán Viktor miniszterelnök, aki fejlesztési megállapodást írt alá a város polgármesterével, Kriza Ákossal. A sajtótájékoztatón az Index Habony Árpádról, a Fidesz körüli titokzatos háttéremberről kérdezte Orbán Viktort. A kormányfő úgy válaszolt: „Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népességnyilvántartóhoz”számol be az ATV az esetről.

Az ismét feltett kérdésre Orbán Viktor később úgy válaszolt: semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll Habony Árpáddal és nem is fog; azzal nem tud mit kezdeni, ha valaki a tanácsadójának képzeli magát vagy annak nevezik az újságok. Hozzátette: lerázandónak tartja az ilyen kérdéseket, és nem kíván reagálni budapesti kávéházi pletykákra.

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért voltak itt már ennél cifrábbak is ami a médiákban évekig futott. Mindjárt itt a Loar-Völgyi Kastélyok amit szajkoztak s még értelmesnek tartott értelmiségi emberek is bevették és terjesztették. Vagy az Erdélyo Orbán Kastély amit Orbánnak tulajdonitottak és meg voltak gyözödve róla, hogy ez igaz. Egyszer a Drága Bolgár urhoz betelefonált egy hölgy és azt bizonygatta, hogy Őt már nem lehet átverni, mivel saját szemével látt a Orbánnak a Kastélyát Erdélybe, mivel ott Volt és a helyiektől kérdezte, hogy tudják-e, hogy hol van az Orbán Kastély s elmondták, hogy hol találja és Ő el is ment megnézni. Ezek utá neki nem lehet hazudni.

Ez 2001-2002 ben történt. Ekkor indúlt a cigányozás az Orsozás. Ez a mai napig tart, híszen nem tudom emlékszik-e valaki a 2006-os kampányra, mikor a nyuggereket Buszokkal szállitották egy-egy kampánygyüllésre. Somogyban akkor Zuchmann Volt a nagyfőnők élet-halál ura. Ő tartott nagygyüllést és a TV közvetitett egy rövid bejátszást ahol egy férfi azt mondta miutá rákérdezett, hogy miért cigányozák Orbánt akkor azt mondta, hogy Ő is a kocsmába hallott erről és megkérdezte Zuchmannt is , hogy igaz-e és Ő is azt mondta, hogy igaz.

Naez a tempo még mindig menő a médiákban és a ballib oldalon fútó suttogó propogandában. Manapság már csatlakoztak ehhez a kampánytechnikához az LMP és a Jobbik is. Ez érezhető a forumokon, kommenteknél itt a mandin is fellelhető.

Azért egyet nem értek, hogy emberek az ilyen fajta kitalációktól, rágalmazásoktól és hazugságoktól más ember becsmérésétől miért érzik jól magukat. Milyen lélek az aki ettől kielégül.

2013. évi 9. számú házelnöki rendelkezés 3. § 6. bekezdés alapján

A belépésre jogosító okmány

a) az országgyűlési képviselők, az Európai Parlament magyarországi képviselői, az Országgyűlési bizottságai, a képviselő csoportok és a hivatal mellett működő szakértők;

Mindebből az következik, hogy amennyiben valamelyik képviselő szakértői tanácsadójaként működik, kaphat belépésre jogosító okmányt.

Diplomata útlevéllel pedig nem rendelkezett. Erről Szél Bernadett már márciusban tájékoztatva lett.

Nemcsak Orbán Viktornak lehet tanácsadója, mert más országgyűlési képviselők is dolgoznak a Miniszterelnökségi Hivatalban. Ugyanakkor bármely képviselőnek lehet a szakértői tanácsadója.

kiegészítés.

Habony Árpád tulajdonosa a Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő (MMG) Zrt.-nek.
A cégbejegyzés szerint a fő tevékenység:

• reklám
• közvélemény-kutatás,
• nyomtatással, kiadással kapcsolatos tevékenység
• ingatlan-adásvétel
• divattervezés

"Most nem, na de a múlt hónapban?"

Már 2012. szeptemberben a sajtó kérdésére válaszoltak "Habony Árpád nem áll semmilyen szerződéses kapcsolatban a Miniszterelnökséggel" – válaszolta az Indexnek Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.”
Ezt az Index meg is jelentette.

Miniszterelnökség szerződéslistáját a honlapon közölték, mely listában Habony Árpád nem szerepel.

"Lehet, h ennek a Habonnynak az ilyetén módon való foglalkoztatása" a balliberálisok beépített fegyvere, az unortodox kéme.
Ez a harc lesz a végső....
JÓ REGGELT MAGYAROK !

"Bizonyítékok?"

Szerinted 001 ügynöknek szüksége van bizonyítékokra?

Igencsak jól el van látva Mesterházy kecskéje és elég szapora. Egyre több a balos mekegő. Talán az sem lehet véletlen, hogy Rig mögött vörös volt a drapéria? A végén még balkanyar lesz belőle és a két szél összeér?
;-)

TGM a Kossuth Rádióban ma reggel úgy nyilatkozott, hogy gőgös rablók irányítják az országot, bal-és jobboldalon egyaránt.

A szerinte fasiszta veszélyt megtestesítő Jobbikot valamilyen koalíció lenne csak képes ellensúlyozni, de jelenleg erre nem lát esélyt.

TGM szerint a Jobbik hatalomra kerülése robbanást, egy Fidesz-ballib koalíció pedig rothadást hozna az országra.

Vagyis TGM rendkívül szkeptikus úgy a jövőt, mint a mát illetően. Véleménye szerint országos szinten nagy a Fidesz és kormányzása elleni felháborodás, ellenérzés, de komoly repedések keletkeztek a Fideszen, szövetségesein belül is.

S hol van még a TTIP aláírása, amit a Fidesz előre borítékolt. A kegyelemdöfést azt fogja számukra elhozni. Ugye ismert, hogy az erre vonatkozó hatástanulmányt is titkosították tíz évre, s amerikai elemzések szerint az EU-ban 600 ezer munkahely megszűnését, a nemzeti GDP-k zuhanását fogja eredményezni. De az amerikai lakáj kormányok Európa szerte alá fogják írni.

Érdekesen jellemezte TGM a Jobbik politikai arculatát. Szerinte annak hívei helytelen politikai nézetű emberekből áll, míg ha a vezetését megnézik, akkor kivétel nélkül mind kemény fasiszták. Kívülállóként azért érdekelne, hogy a Jobbik mit tehetne meg kormányon? Deportálnak, vagy esetleg számon kérnek? Melyikre lenne igazából esély 2018 Európájában?

TGM sem lát reményt a jó megoldásra, szerinte sincs ma olyan polgári párt, amelyre alapozni lehetne a jövőt.

Kíváncsi leszek a 2018-as politikai pálfordulásokra, koalíciókra.

Orbán nyilatkozata a valóságtól való teljes elrugaszkodását jelzi csupán.

Még az is lehet, hogy a balliberálisok alkalmazzák és a zöld páncélból fizetik. Esetleg korábban Simon fizette?

"Balla György, a Fidesz országgyűlési képviselője keddi budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette: "a milliárdokat elsíboló" Kun-Mediátor székhelye "a közismerten MSZP-s, DK-s", Vadai Ágnessel jó kapcsolatokat ápoló Szeivolt István tulajdonában lévő ingatlanba van bejegyezve. A korábban Szeivolt István által működtetett karcagi Fehér Holló étterem - folytatta - "a kedvenc találkozási helye volt" baloldali politikusoknak, ma pedig "a Kun-Mediátor tulajdonosaival közvetlen rokoni kapcsolatban álló hölgyek" működtetik a vendéglátóhelyet.

A Fidesz ezek után azt szeretné tudni a DK-s Vadai Ágnestől, tartja-e még a korábban baráti kapcsolatát Szeivolt Istvánnal, és sejti-e, hogy "az őt támogató emberek tudnak-e arról, hová tűnt a betétesek pénze".
http://www.hirado.hu/2015/04/2..

Rogán és Lázár nyilatkozta, hogy tanácsadó.

De azért csak kapálózz.

:))))))))))

Vegyél fel másik szemüveget. Olvasd el újra és minden egyes karaktert vegyél figyelembe.

"Te szerencsétlen!" :-)

Komolyra fordítva a szót, az a te problémád velem kapcsolatban – nemcsak neked, hanem másoknak is – hogy beskatulyáztál. Eldöntötted, hogy a Fideszt pártolom, a Fidesz fizetett embere vagyok. Ezt pedig abból szűröd le, hogy amit a megjelent írásokban pontatlannak, valótlannak tartok az ellen „ágálok”. Mivel az írások többsége a Fidesszel, a kormánnyal kapcsolatos, így természetszerűen az írásaim is hozzájuk kötődnek. Így nem az a lényeg amit írok, hanem az, hogy én írom. Erről ennyit.

A B+olás nem a stílusom, s talán annyit elvárhatok, hogy ezt a „beszélgetőtárs” is akceptálja. Megköszönöm, ha a jövőben így lesz.

Nem érdekelnek a vörösök, a zöldek, a barnák, a kékek. Pontosabban semmilyen színű sem érdekel. A téma érdekel amiről szó van. Amennyiben mégis erre utaló megjegyzést teszik az vagy provokatív, vagy ironikus. Sajnos néha elfeledkezem és elmaradnak a jelek kitétele.

Lehet és kell is az elmúlt 25 évet értékelni, felszínre hozni a negatívumokat, de ha csak részleteket ragadunk ki és nem ok-okozati összefüggések láncolatában vizsgáljuk – figyelembe véve a körülményeket, lehetőségeket – akkor hibás lesz a következtetés.

Ki van a nyakunkon, vagy ki nincs nem a pártok, a kormány kompetenciája, hanem a szavazóké.

Véleményem szerint 2018-ban semmilyen koalíció sem lesz. Valószínűsíthető, hogy a baloldal többsége megint együtt fog indulni, a Fidesz pedig vagy pártszövetségben, vagy ezt kiegészítve esetleg – erre kevesebb az esély – egy másik párttal közös jelöltekkel. Ezzel többségi mandátuma lesz – elsősorban az egyéni mandátum révén – és így nem lesz szükség koalíciós partnerre. Kizártnak tartom, hogy a Jobbik listán győzőn, így nem lesz lehetősége kormányalakításra. Egyéni mandátuma sem lesz annyi, hogy beleszólhasson a kormányalakításba. Meggyőződésem – ezt már 2010 és 2014-es kampányban is írtam – a Jobbik csak úgy tudd előrelépni, ha levetkőzi – Vona szavaival élve nyesegeti – azokat a megnyilvánulásokat, nyilatkozatokat amelyek a többséget taszítják. Ennek jelei már megjelentek, kérdés, hogy folytatja e és ehhez miképpen viszonyul a „kemény” mag. Amennyiben ez a ténykedése pozitív lesz, akkor 2018-ra erősödik és a következő választásnál akár kormányzati tényező is lehet. Ehhez azonban még sokat kell változni és természetesen az is kell, hogy a baloldal ne tudjon megerősödni.

A komcsizást, nácizást pedig értelmetlennek és értéktelennek tartom. Senkinek nem tapsolok – többes számban sem, mert nem mások fejével gondolkodom, nem mások után megyek – szavakban, írásban mondok véleményt. Képletesen pedig akkor fogok tapsolni, ha Magyarország egyre kedvezőbb helyzetbe kerül és a NÉP az Istenadta NÉP békességben egyre jobban él.

Nem érdekel, hogy kiből áll a kormány, hanem az érdekel mit tesznek, miként cselednek, miképpen használják ki a lehetőségeket az adott körülmények között az ország javára.

Le kell zárnom a válaszom, mert el kell utazni.

További jó vitát.

"semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll Habony Árpáddal és nem is fog;"


Elárulhatná, hogy egyszerűen csak a barátja.

Hát,Miniszterelnök úr,ez tényleg úgy lehet,ahogy mondja,mert nagyon tűnik,hogy itt nem az a kérdés,hogy ki foglalkotatja Habonyt,hanem inkább az, hogy Habony kit foglalkoztat.

Aki a munkanélküli segélyből megvett egy fél média portfóliót!!

Méghogy az USA a lehetőségek hazája.
Hol tud náluk ilyet csinálni egy munkanélküli!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés