Orbán Habonyról: Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat

2015. április 21. 12:47
Miskolcon kérdezte az Index Orbán Viktort Habony Árpádról, a Fidesz körüli titokzatos háttéremberről. Orbán a portálnak az ATV tudósítása szerint úgy válaszolt: „Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népességnyilvántartóhoz”.

Miskolcon járt Orbán Viktor miniszterelnök, aki fejlesztési megállapodást írt alá a város polgármesterével, Kriza Ákossal. A sajtótájékoztatón az Index Habony Árpádról, a Fidesz körüli titokzatos háttéremberről kérdezte Orbán Viktort. A kormányfő úgy válaszolt: „Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népességnyilvántartóhoz”számol be az ATV az esetről.

Az ismét feltett kérdésre Orbán Viktor később úgy válaszolt: semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll Habony Árpáddal és nem is fog; azzal nem tud mit kezdeni, ha valaki a tanácsadójának képzeli magát vagy annak nevezik az újságok. Hozzátette: lerázandónak tartja az ilyen kérdéseket, és nem kíván reagálni budapesti kávéházi pletykákra.

Összesen 111 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Miért voltak itt már ennél cifrábbak is ami a médiákban évekig futott. Mindjárt itt a Loar-Völgyi Kastélyok amit szajkoztak s még értelmesnek tartott értelmiségi emberek is bevették és terjesztették. Vagy az Erdélyo Orbán Kastély amit Orbánnak tulajdonitottak és meg voltak gyözödve róla, hogy ez igaz. Egyszer a Drága Bolgár urhoz betelefonált egy hölgy és azt bizonygatta, hogy Őt már nem lehet átverni, mivel saját szemével látt a Orbánnak a Kastélyát Erdélybe, mivel ott Volt és a helyiektől kérdezte, hogy tudják-e, hogy hol van az Orbán Kastély s elmondták, hogy hol találja és Ő el is ment megnézni. Ezek utá neki nem lehet hazudni.

Ez 2001-2002 ben történt. Ekkor indúlt a cigányozás az Orsozás. Ez a mai napig tart, híszen nem tudom emlékszik-e valaki a 2006-os kampányra, mikor a nyuggereket Buszokkal szállitották egy-egy kampánygyüllésre. Somogyban akkor Zuchmann Volt a nagyfőnők élet-halál ura. Ő tartott nagygyüllést és a TV közvetitett egy rövid bejátszást ahol egy férfi azt mondta miutá rákérdezett, hogy miért cigányozák Orbánt akkor azt mondta, hogy Ő is a kocsmába hallott erről és megkérdezte Zuchmannt is , hogy igaz-e és Ő is azt mondta, hogy igaz.

Naez a tempo még mindig menő a médiákban és a ballib oldalon fútó suttogó propogandában. Manapság már csatlakoztak ehhez a kampánytechnikához az LMP és a Jobbik is. Ez érezhető a forumokon, kommenteknél itt a mandin is fellelhető.

Azért egyet nem értek, hogy emberek az ilyen fajta kitalációktól, rágalmazásoktól és hazugságoktól más ember becsmérésétől miért érzik jól magukat. Milyen lélek az aki ettől kielégül.

2013. évi 9. számú házelnöki rendelkezés 3. § 6. bekezdés alapján

A belépésre jogosító okmány

a) az országgyűlési képviselők, az Európai Parlament magyarországi képviselői, az Országgyűlési bizottságai, a képviselő csoportok és a hivatal mellett működő szakértők;

Mindebből az következik, hogy amennyiben valamelyik képviselő szakértői tanácsadójaként működik, kaphat belépésre jogosító okmányt.

Diplomata útlevéllel pedig nem rendelkezett. Erről Szél Bernadett már márciusban tájékoztatva lett.

Nemcsak Orbán Viktornak lehet tanácsadója, mert más országgyűlési képviselők is dolgoznak a Miniszterelnökségi Hivatalban. Ugyanakkor bármely képviselőnek lehet a szakértői tanácsadója.

kiegészítés.

Habony Árpád tulajdonosa a Modern Media Group Befektetési és Vagyonkezelő (MMG) Zrt.-nek.
A cégbejegyzés szerint a fő tevékenység:

• reklám
• közvélemény-kutatás,
• nyomtatással, kiadással kapcsolatos tevékenység
• ingatlan-adásvétel
• divattervezés

"Most nem, na de a múlt hónapban?"

Már 2012. szeptemberben a sajtó kérdésére válaszoltak "Habony Árpád nem áll semmilyen szerződéses kapcsolatban a Miniszterelnökséggel" – válaszolta az Indexnek Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.”
Ezt az Index meg is jelentette.

Miniszterelnökség szerződéslistáját a honlapon közölték, mely listában Habony Árpád nem szerepel.

"Lehet, h ennek a Habonnynak az ilyetén módon való foglalkoztatása" a balliberálisok beépített fegyvere, az unortodox kéme.
Ez a harc lesz a végső....
JÓ REGGELT MAGYAROK !

"Bizonyítékok?"

Szerinted 001 ügynöknek szüksége van bizonyítékokra?

Igencsak jól el van látva Mesterházy kecskéje és elég szapora. Egyre több a balos mekegő. Talán az sem lehet véletlen, hogy Rig mögött vörös volt a drapéria? A végén még balkanyar lesz belőle és a két szél összeér?
;-)

TGM a Kossuth Rádióban ma reggel úgy nyilatkozott, hogy gőgös rablók irányítják az országot, bal-és jobboldalon egyaránt.

A szerinte fasiszta veszélyt megtestesítő Jobbikot valamilyen koalíció lenne csak képes ellensúlyozni, de jelenleg erre nem lát esélyt.

TGM szerint a Jobbik hatalomra kerülése robbanást, egy Fidesz-ballib koalíció pedig rothadást hozna az országra.

Vagyis TGM rendkívül szkeptikus úgy a jövőt, mint a mát illetően. Véleménye szerint országos szinten nagy a Fidesz és kormányzása elleni felháborodás, ellenérzés, de komoly repedések keletkeztek a Fideszen, szövetségesein belül is.

S hol van még a TTIP aláírása, amit a Fidesz előre borítékolt. A kegyelemdöfést azt fogja számukra elhozni. Ugye ismert, hogy az erre vonatkozó hatástanulmányt is titkosították tíz évre, s amerikai elemzések szerint az EU-ban 600 ezer munkahely megszűnését, a nemzeti GDP-k zuhanását fogja eredményezni. De az amerikai lakáj kormányok Európa szerte alá fogják írni.

Érdekesen jellemezte TGM a Jobbik politikai arculatát. Szerinte annak hívei helytelen politikai nézetű emberekből áll, míg ha a vezetését megnézik, akkor kivétel nélkül mind kemény fasiszták. Kívülállóként azért érdekelne, hogy a Jobbik mit tehetne meg kormányon? Deportálnak, vagy esetleg számon kérnek? Melyikre lenne igazából esély 2018 Európájában?

TGM sem lát reményt a jó megoldásra, szerinte sincs ma olyan polgári párt, amelyre alapozni lehetne a jövőt.

Kíváncsi leszek a 2018-as politikai pálfordulásokra, koalíciókra.

Orbán nyilatkozata a valóságtól való teljes elrugaszkodását jelzi csupán.

Még az is lehet, hogy a balliberálisok alkalmazzák és a zöld páncélból fizetik. Esetleg korábban Simon fizette?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés