NATO-főtitkár: Oroszország megtámadta Ukrajnát

2014. szeptember 4. 14:16
A tettek számítanak – így reagált a NATO főtitkára az orosz elnök kelet-ukrajnai, hétpontos rendezési javaslatára.

A tettek számítanak – így reagált a NATO főtitkára az orosz elnök kelet-ukrajnai, hétpontos rendezési javaslatára. Anders Fogh Rasmussen Newportban azt mondta, hogy a szervezet üdvözöl minden erőfeszítést a béke érdekében, de Oroszország több mint ezer katonája van ukrán területen.

„Továbbra is azt várjuk Oroszországtól, hogy vezényelje vissza alakulatait az ukrán határtól, ne küldjön fegyvert és fegyvereseket Ukrajnába, ne támogassa a szakadárokat és vegyen részt a politikai rendezésben” – foglalta össze véleményét a NATO főtitkára.
 
Anders Fogh Rasmussen a walesi csúcstalálkozó előtt minden eddiginél élesebben fogalmazott: Oroszország megtámadta Ukrajnát. A Kreml továbbra is tagadja, hogy katonái lennének a területen.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

tegnapelőtt 1000 ukrán katona veszett oda...

Kivancsi vagyok mi lenne a foszer velemenye, ha Mexikoban orosz penzen megdontene egy puccs a kormanyt, es az uj kormany a nep szent akaratara hivatkozva felkerne Oroszorszagot hogy szovetkezzen vele, es letesitsen katonai tamaszpontokat az eszaki hataron...

ja, hogy egyszer mar volt ilyesmi Kubaban es le akartatok bombazni? nincs tobb kerdesem :)

magyarokat erővel is ha kell viszika frontra...sorozzák be őket...próbálnak menekülni, rengeteg családnak csak a nő tagjai maradtak otthon, a többieket vagy elvitték, vagy menekülnek át hozzánk, a konzulátus baszik az egészre, max kapnak egy 3 hónapos valamit, oszt küldik vissza őket, ha addig nem sikerült menekült státuszba kerülniük

"A kettős magyar-ukrán állampolgárokra célzol?"
..........................
Ilyenek nincsenek.
A nagyon demokratikus és internacionalista Ukrajna, amely most a világ segítségét kéri, a kettős állampolgárságot nem engedélyezte.
Nem tudod?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés