Így szavazunk mi: LMP + Fidesz kombó

2014. április 2. 21:29

Sasvári Szilveszter
Hello90
Abból indulok ki, hogy a Fidesz tutifix nyerni fog. Hogy ez jó-e, döntse el mindenki, engem innentől leginkább az ellenzék összetétele izgat csak igazán.

„A Hello90 szerkesztőségében eléggé megoszlanak a vélemények így pár nappal a választások előtt, hogy megyünk, nem megyünk és ha igen, kire. Néhányan vállaltuk, hogy leírjuk, konkrétan kire/kikre és hogy miért. 

(...)

1. Listán LMP

Abból indulok ki, hogy a Fidesz tutifix nyerni fog. Hogy ez jó-e, döntse el mindenki, engem innentől leginkább az ellenzék összetétele izgat csak igazán. Az ugyanis elég sok mindent befolyásol, például a parlamenti viták színvonalát, illetve a független (és ellenzéki) sajtó tartalmát is, csak hogy két relatíve fontos dolgot említsek. Éppen ezért szeretném, ha az LMP tagja lenne a következő Országgyűlésnek.

(...)

Bencsik János a viszonylag szimpatikusabb kormánypárti arcok közé tartozik, akit a választói is szeretnek, pártszimpátiától viszonylag függetlenül – húsz évig volt tébányai polgármester vegyesen SZDSZ, független és Fidesz színekben. 2006-óta OGY képviselő.

A neve onnan lehet ismerős, hogy energiaügyi államtitkár volt, de lemondott, mert nyilvános vitába került Lázár Jánossal. Ez számomra azt mondja, hogy ő nem olyan mértékben és minőségben drón, mint a többi fideszes képviselő, hanem amolyan belső ellenzéki. Feltételezhetően van saját értékrendje, ez fontos mérlegelési szempont.

Elég még ez sem lenne, de látom Tatabányát, ami tényleg fejlődik. Magához képest. Nem posztszocialista gettó, mint amilyen lehetne, Ózdhoz hasonlóan, hanem inkább kelet-európai iparváros.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Sajnos csak álom, de annak szép! :)

Életveszélyes döntés. Az LMP, ha bejut, az MSZP koalíciós társa lesz.
Ha akar, ha nem. Karácsonyék visszatérnek, megpuccsolják Schiffert, a többieket meg lefizetik.

Válaszok:
belga | 2014. április 3. 7:34

Szegény LMP!
A másik oldalról meg az vizionálják, hogy a Fidesszel áll össze.
Azt szinte már fel sem tételezi senki, hogy lehet annyira más, hogy nem áll össze senkivel.
(Amúgy a "kormányváltók"-kal már miért állna össze? Ennek csak akkor lenne esélye, ha mszp+ csatolt részek közel annyi szavazatot kapnának, mint a fidesz, amire semmi esély).

Viszont: az aki nem szeretné, hogy fidesz ismét túlgyőzze magát -hogy az újabb elsöprő győzelem a bármit megtehetünk hitet erősítse- az sztem bátran szavazhat az LMP-re.

Aki pedig nem bírja elviselni a kritikát -nem csak a személyre szólót, hanem azt sem, ha kedvenc pártját érinti- az persze szavazzon a fideszre.
Csak aztán az elkövetkező években emlékezzen rá.

Válaszok:
belga | 2014. április 3. 7:57
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés