Mesterházy: Ránk szavaz, aki nem akar félni

2014. március 17. 20:34
Ha a magyar emberek olyan Magyarországot akarnak, ahol nem kell félni, akkor a baloldali összefogásra kell adniuk a voksukat, mondta Mesterházy Attila, a baloldali összefogás miniszterelnök-jelöltje hétfői salgótarjáni lakossági fórumán.

Mesterházy Attila hozzátette: sok mindennel lehet vádolni a szocialista kormányokat, de azzal nem, hogy tőlük bárkinek félnie kellett volna, illetve ne lehetett volna szabadon véleményt mondani bármiről. Az MSZP elnöke egyébként ugyanezeket a gondolatokat mondta el március 3-án, akkor egy győri lakossági fórumon.

Az MSZP elnöke úgy fogalmazott: félelem és megosztottság nélküli Magyarországot akar építeni, olyan ország miniszterelnöke akar lenni, ahol a jobboldali, a Fideszre szavazó állampolgárok is békében, nyugalomban, a nemzet részeként élhetnek. A fórumon mintegy 600 ember előtt hangsúlyozta: aki otthon marad, az Orbán Viktorra szavaz.

A szocialista politikus a fórumot ezzel az idézettel nyitotta: „Soha többé ne legyen olyan kormányfője Magyarországnak, aki nyugodtan kijelentheti, rajta kívül nincs más alternatíva. Aki ezt állítja, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar.” Mint mondta, ez az idézet Orbán Viktortól származik, 1998. április 9-én jelent meg egy interjúban.

Kitért arra is, hogy Orbán Viktor 1998-ban politikai hirdetésekben követelte az akkori miniszterelnöktől, Horn Gyulától, hogy álljon ki nyilvános vitára, majd így folytatta: „Akkor tessék nekem megmondani, most hova a csudába menekül Orbán Viktor egy ilyen vita elől!” Mesterházy Attila közölte: még egyszer vitára hívja ki a kormányfőt, olyan dátummal, amelyet ő elfogad. „Valahogy szembesíteni kell a miniszterelnököt azzal a sok hazugsággal, amit 2010-ben mondtak önöknek, és azzal a sok hülyeséggel, amiről ma beszélnek” - fogalmazott a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Összesen 142 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Házmester!

Én személy szerint annyira félek TŐLETEK, hogy biztos valaki másra fogok szavazni.

(ezt a kommunikációs b@lf@sz tanácsot remélem jó sok lopott pénzért adták)

LOL

Nem tudom, de mi van azokkal, kik félnek az IMF-től, félnek a köteles-Welness-Attitól, a Bokros-csomagtól, az öszödi-rémtől, meg aztán a libák is félnek.

igen, EZ az!

LOL

Aztán ezt a római integetést se kéne erőltetni, mert volt már egy Dolfi akinek ez nagyon tetszett.

Ami viszont tényleg fura lett az az arca. Nem lehet, hogy nem is a Simon ügy miatt tűnt el egy időre, hanem azért mert csináltak valamilyen plasztikai műtétet az arcán?

Kár, hogy a baloldal csak egy ilyen tizedrangú figurát tudott csatasorba állítani. Ha jobbat találtak volna, akkor sem szavaztam volna rájuk, de legalább még jobb kormányzásra kényszerítették volna Orbánt.

Az MSZP-nek még két-három ciklusra lesz szüksége ahhoz, hogy hitles, felkészült vezetőket neveljen ki és hiteles programmal álljon elő.

Attila!

Te még nem voltál miniszterelnök, de Böszme óta tudjuk, hogy az mit jelent, ha közületek egy ilyen pozícióba jut.

Köszönjük, de ebből többet nem kérünk...

A nyakkendő színében minden benne van.

Botrányos buszeladás 2.0

A Pécsi Közlekedési Zrt. (PK) volt vezére, Keczer László ellen az ügyészség különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat. A vád szerint, ha nem állítják le a buszos bizniszt, akkor 6,8 milliárdos kárt okoztak volna a PK-nak, de így is százmilliókat bukott el a többségi önkormányzati tulajdonban lévő vállalat.
Az elhíresült ügylet során a PK buszait a PK Busrent Kft.-nek adták el egy kézzel írt számlával még 2009 januárjában. A 2,4 milliárdos értékesítés, majd a buszok visszabérlése miatt indult eljárás hétfői tárgyalásán Varga Péter is megjelent, aki a szocialisták városvezetése idején volt a Pécs Holding első embere.
Emlékezetes, hogy egy minap született bírósági ítélet hivatalos indoklásából kiolvasható - http://www.pecsma.hu/pecs-aktu.. - hogy Kőhegyi István, volt MSZP-s képviselő és Tóth Bertalan, akkori alpolgármester, MSZP-s képviselő tudhatott a buszok eladásáról.
Keczer László, volt vezérigazgató ezt hétfőn maga is újra megerősítette. Mint mondta, Kőhegyi Istvánt és Tóth Bertalant a Mecsekbusz akkori ügyvezetője, Jahn Péter tájékoztatta az eladásról Budapesten.
http://www.pecsma.hu/pecs-aktu..

Ezzel sokan vagyunk így. Félünk, hogy ezek visszajönnek és mi sem szeretünk félni, ezért megyünk szavazni a fideszre, hogy végre, 24 keserves év után ezek hátha eltűnnek a vérbe. És még mindig csak álom ez.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés