Pártállami hajtószíj? – a magyar zsidóságra tekerve…

2014. február 12. 21:35

Fekete György
NOL
E pillanatban se fogadom el, hogy némelyek Orbán Viktor országlását az államszocializmussal rokonítják, holott az nem más, mint egy keresztény mázzal leöntött, antiszemitizmussal kacérkodó, a Horthy-korszakot nem kevés elemében visszahozni próbáló, tekintélyelvű nacionálkapitalista rendszer.

„E pillanatban se fogadom el, hogy némelyek Orbán Viktor országlását az államszocializmussal rokonítják, holott az nem más, mint egy keresztény mázzal leöntött, antiszemitizmussal kacérkodó, a Horthy-korszakot nem kevés elemében visszahozni próbáló, tekintélyelvű nacionálkapitalista rendszer. Mégis az eljárás, amelyet a kormányzat megengedett magának a MAZSIHISZ-szal szemben, és másik oldalról, e szervezet vezetőinek reagálása, bizony felidézi a valamikori pártállam és a szakszervezetek viszonyát. Az utóbbiak funkciója – így is nevezték – az ún. hajtószíj volt. Vagyis közvetítették a politikai főhatalom (Politikai Bizottság) akaratát, s érdekképviseletet kizárólag az ekként meghúzott határokon belül biztosíthattak. (...)

Ugyanakkor felvetődik az a kérdés is, vajon milyen mértékben térhetnek el az érdekképviseleti vezetők az őket megválasztó testületek határozataitól?

Tudniillik a MAZSIHISZ vezetőinek Orbán Viktornak küldött 2014. február 10-i levele három lényeges tekintetben különbözik az előző napi rendkívüli MAZSIHISZ-közgyűlés döntésétől:

1/ Nem követeli a józsefvárosi projekt (Sorsok Háza) leállítását, hanem »alternatív« javaslatot tesz Együttélés Házára (Rumbach Sebestyén utcai zsinagóga Budapesten + ilyen Házak országos hálózata).

2/ A Szabadság téri emlékmű (elhagyva a »német megszállási« jelzőt...) létrehozásának leállítása helyett tárgyalásokat szorgalmaz (»szeretnénk párbeszédet kezdeményezni«).

3/ Teljesen elhagyja (nem tartalmazza) Szakály Sándor történész leváltásának kérését a VERITAS Történetkutató Intézet éléről (mert a magyarországi holokauszt első halálba deportálását idegenrendészeti eljárásnak értékelte – idézőjel nélkül...).

A MAZSIHISZ vezetői tagadják, hogy antidemokratikusan cselekedtek volna. Ám nem tudják bizonyítani, hogy a »felállítás leállítása« és a »párbeszéd kezdeményezése« (emlékmű) szemantikailag azonos kifejezések lennének, továbbá hogy Szakály megnevezése, leváltásának kérése és ennek elhagyása szintén ekvivalenciában vannak egymással. Ráadásul a politikai helyzet se fordult nagyot vasárnapról hétfőre (a közgyűléstől a levél megírásáig).”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Szépen összehozta a kormány és a magyar nemzet elleni rágalmakat. Mi lenne ha egyszer mi is csokorba kötnénk, hogy mit gondolunk róluk? Az a gombóc nem menne le a torkukon.

Azt meg nem értem, hogy az ilyen alakok miért nem mennek haza, s miért nem hagynak bennünket nyugodtan élni?

Nagyon édes, ahogyan erőlködnek. Az ATV bevezette a genetikai fegyvert is. Bánó vendége volt Czeizel Endre genetikus, aki az egyenlet végén kihozta, hogy talán egy őshonos magyar él a Kárpát medencében, vagyis mivel akik most a hazánkban élnek, már nem tekinthetők a honfoglaló magyarság leszármazottainak, implicite Magyarországon már nem is élnek magyarok.

Tehát kedves magyarok, Ti már genetikailag sem léteztek, egzisztenciálisan, kulturálisan meg pláne nem. Akkor ki lábatlankodik itt a vérvonal tisztaságát megőrző zsidóság útjában? Egy gyökértelen, amorf alakulat?

Ugyanakkor Czeizel logikája mentén mi nem is lehetünk genetikailag alantasok, hiszen nem is létezünk. Ez azért már nem semmi. Genetikailag támadnak bennünket, kérdőjelezik meg magyarságunkat az itt élő zsidók.

Mekkora világbotrány lenne, ha mi kezdenénk el velük, róluk genetikázni? Azért már azt hittem, hogy nem tudnak az eddigieknél mélyebbre lemenni. Mindezeket nekünk kellően el kell mentenünk a tudatunkba és át kell adnunk a jövő magyar nemzedékének.

S lassan már az az érzése támad az embernek, mintha a Kneszetből kapnánk napi közvetítést.Képtelenek egymás közt tisztázni a problémájukat.

A hisztériázó Fekete György kristálytisztán látja a Sátánt és azokat is akik a Sátánnal cimborálnak. Erre idomították be őket

"egy keresztény mázzal leöntött, antiszemitizmussal kacérkodó, a Horthy-korszakot nem kevés elemében visszahozni próbáló, tekintélyelvű nacionálkapitalista rendszer."

Régen az számított antiszemitának, aki gyűlölte a zsidókat.

Napjainkban arra is ráfoghatják, hogy antiszemita, akit gyűlölnek a zsidók!

Göring azt mondta egykor, hogy „ki a zsidó, azt én döntöm el”!

A gyerekkereskedő Czeizel próbálja tudományosan mázzal leönteni a legújabb propaganda témát, amivel ezen a fórumon is egyre gyakrabban találkozni. Jelesül, hogy magyarok nincsenek, ez a nép már nem magyar genetikailag, hanem egy kevercs, korcs.

Ehhez foghatóval sehol sem lehet találkozni a szomszédos országokban, pedig azok ugyanúgy ki voltak téve az évszázadok során hódításnak, háborúknak. Ezt a lemezt csak és kizárólag Magyarországon forgatja a zsidó propaganda.

Külön érdekesség, hogy feltéve de nem megengedve igazuk lenne az sem jelentene egyáltalán semmit, de semmit. A magyarság ugyanis a kezdet kezdete óta törzsszövetség, nem genetika. Elsősorban ethosz, vállalás, identitás. Ez pedig vagy van, vagy nincs. Aki elsősorban genetikai aspektusból beszél a magyarságról az el van tévedve, az rasszista, sovén, xenofób zárt vérű törzsiség talaján áll. A magyaroknak ehhez nincs közük, az ilyen hozzáállással elárulják magukat, ők, az önkirekesztők.

Ha ehhez hozzávesszük azt az állításukat, hogy a zsidók már a magyarok bejövetele előtt is jelen voltak a Kárpátmedencében, valamint, hogy ez a nagy kazár birodalom része volt hosszú időn át akkor nem lehet nem észrevenni mire megy ki az egyáltalán nem veszélytelen játék.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés