Szaniszló: Közeleg az aranykor

2012. december 12. 8:46
Szaniszló Ferenc szerint az ördög népe nem adja egykönnyen, és neki az ördögökről a szoclib csibészek jutnak eszébe.

Cseléddé válik a nemzet, ha hagyja magát bulvármételyezni, vagy legfeljebb elmehet az ember jól tartott rabszolgának Nyugatra – tudjuk meg Szaniszló Ferenctől, akinek továbbra is határozott véleménye van a magyarság sorsáról. Szerinte az idegen erők bármikor bejöhetnek Magyarországra, és senki nem védené meg az országot. Szaniszló azt is leszögezi, hogy a magyar jobboldalon nem a Fideszre, hanem Orbán Viktorra szavaznak az emberek. A világpolitikai elemző szerint a sötét erők amerikai elnököt is öltek, mi lenne hát nekik egy magyar miniszterelnök.

Összesen 175 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ugye tudod hogy Jézus ezt nem a zsidók egészére jelentette ki, hanem egy jól körülhatárolható csoportról beszélt, akik az igazság helyett a hazugságot, a fény helyett a sötétséget, a szeretet helyett a gyűlölködést választják. Ilyen csoport minden nép, nemzet között megtalálható, senki sem kivétel, a zsidók sem, mi sem.

Mielőtt ironizálsz esetleg tájékozódj. Én a minap beleolvastam a román Gandul újság egyik, autonómia tüntetésről beszámoló cikkébe. Az újság azon kevesek közé tartozik, amely nem habzó szájjal közelíti meg a magyar témát, egészen korrekt, tényszerű volt, amit és ahogyan írtak. A hozzászólások viszont elborzasztottak. A legfinomabb csak határon kívül szeretne látni minden magyart, de megjelent az az igen elterjedt román vélemény is miszerint az országhatár a Tiszánál kellene legyen!

Ez is egy vélemény. :)

Az akarat megvan sajnos, kimondva és kimondatlanul, ha adódna rá alkalom kihasználnák, mint a történelem során többször is.

Nagy tragédia hogy jelenleg Magyarország nem lenne képes megvédeni magát és a sorsa az EU vagy valamely más, külső hatalom jóindulatán múlik. Nem hiszem ,hogy van jelenleg még egy európai ország, amelynek ilyen szisztematikusan tették tönkre a hadseregét, miközben mások fegyverkeztek.

Magyarul beszélni kevés, magyarul érezni kell.

Azok akik hihetetlen gyűlölettel viseltetnek a "zsidók" iránt, egy kalap alá véve ezáltal mindet, szerintem ügynökök, akiknek az a feladata, hogy náci jelenlétet demonstrálják a különböző fórumokon. Esetleg frusztrált, megkeseredett emberek, ha jóindulatú akarok lenni.

Ehhez képest nagyon igyekeznek, például Románia is, minél erősebb hadsereget létrehozni. Az hungaricum hogy "magyar" hadügyminiszter nem akar katonát látni. :(

De igen, csak most Aldo Rainével beszélgetek, ezért címeztem neki.

A "zsidózást" mindenképpen elválasztanám bizonyos zsidó politikusok, pénzügyi körök, esetleg Izreal kritizálásától. Érvekkel alátámasztott kritika nem zsidózás és nem antiszemitizmus, nem a fajnak szól, hanem annak amit a faj konkrét egyedei, esetleg állami szintre emelt politikája képvisel. Ezt jó tisztázni, mert különben abba a hibába esnénk, hogy kritikát tilos megfogalmazni ha az érintett történetesen zsidó.

Hanem miről? Ne haragudj, nincs sok időm, összefoglalnád egy bővített mondat erejéig?

Mire vagy kíváncsi? A véleményemre greyről?

Szerintem egy provokátor, mint a kurucinfós szerkesztők.

Esetleg más volt a kérdés és félreértettelek?

"Ez nevetséges...Nem tudod felfogni, hogy léteznek olyan egyszerű, normális emberek, akik utálkoznak a cigányoktól, zsidóktól?"

Nézd, szerintem normális ember nem utál valakit mert cigánynak, zsidónak, négernek, kínainak vagy magyarnak született. Utálni legfeljebb az utálatos tettei miatt lehet, a beszéde, viselkedése, gonoszsága, alattomossága, vandalizmusa, agressziója stb. miatt.

"Tehát lehet kritálni Izraelt, lehet kritizálni zsidókat. Miért is ne lehetne? A probléma az, ha kritika összes alapja az, hogy valaki vagy valami zsidó."

Csoda történt, egyetértünk. :)

Itt vagyok, "függőben"! :D

Az általad szimpla, zsigeri zsidózás és a jogos kritika közötti különbségről azért írtam, mert a kettőt egyesek előszeretettel egybemossák. Szerettem volna tiszta vizet önteni a pohárba.

Nálam a darázs és az ember nem egy kategória.

Ez egy sokrétű dolog. Az ügynökök így egyrészt bizonyítják külföld felé,hogy a magyar valóban javíthatatlan náci fajta. Másrészt gerjeszti a belső feszültséget, nem utolsósorban ráijeszt a magyarországi zsidókra, alijázásra serkentve őket.

Legalábbis én így látom.

"Meg tudsz különböztetni egy cigányt vagy egy négert a fehértől, nem?"


Volt egy fekete angol irodalom tanárom. Semmiben sem állt alattam, nem volt kevesebb mint én.
Hirtelen ez jutott az eszembe. Erre mondhatod, hogy kivétel, nem ez a lényeg. Ha megvan az esély rá, hogy emberarcúvá váljanak élnek vele. Amíg ez igaz, addig nem lehet alsóbbrendű, kártékony fajtának elkönyvelni őket testületileg.

A rasszista nem priusz alapján utál, hanem bőrszín vagy származás alapján.

Miért kevered a kettőt? Én világosan megkülönböztettem.

A véleményem nem annak alapján alakult ki amit a kettős állampolgárság témában mondtál.

Sokszor beszéltél a zsidókról, mint népről, általánosságban olyan gyűlölettel, hogy az vagy provokáció vagy nagy gond van veled. El tudlak képzelni mint öngyűlölő zsidót is, mert az általad tanúsított harag nem vall kiegyensúlyozott, normális emberre. Legalábbis ha őszinte ez a dolog és nemcsak egy szerep.

Ez a véleményem és a vélemény szabad. Még.

=Az amerikai azt mondja, hogy még egy segglyuknak is lehet véleménye.=

Igazi "fennsőbbrendű" hozzáállás. Innen nincs értelme folytatni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés