BKV-buszon kampányol egy Gyurcsány-Bajnai-szövetség ellen a Békemenet

2012. november 18. 12:29
Megkezdődött a kormánypárti kampány Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc ellen. „Együtt tették tönkre az országot. Ebből már egyszer elég volt. Nem felejtünk” — ez a hirdetés áll egy, a Vasárnapi Hírek által lefényképezett BKV-buszon.

A „Gyurcsány-Bajnai-szövetség” ellen kampányol egy Vasárnapi Hírek által egy BKV-busz hátulján lefényképezett plakát. „Együtt tették tönkre az országot. Ebből már egyszer elég volt. Nem felejtünk” — áll a hirdetésen. A plakátot a bekemenet.hu honlap jegyzi, az azonban nem frissült október 23-a óta.

Az Átlátszó.hu októberi anyagában írt arról, hogy a Békemenetet is szervező Csizmadia László az elnöke a civileknek szánt támogatásokat elosztó Nemzeti Együttműködési Alapnak. A lap úgy tudja, hogy Csizmadia a kormánypárti demonstrációkat a Civil Összefogás Fórum nevű, jogi személyiséggel nem bíró alakulaton keresztül szervezi, a finanszírozást pedig – részben legalábbis – a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány biztosítja.

Bár a civil törvény egyértelműen tiltja, hogy azon szervezetek, amelyek vezetői a NEA döntéshozó testületében tisztviselők, állami támogatást kaphassanak, Csizmadia egy májusi rendezvényen maga büszkélkedett el azzal, hogy a kormány végre támogatja a CÖF–CET-konglomerátumot, és hogy a miniszteri keretből kapott támogatást az általa irányított szervezetekhez kötődő Polgár Portál is, amely nagyban népszerűsítette a Békemenetet.

Összesen 130 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha elkezdenéd konkretizálni a rettegést, megköszönném.

Rettegésről kérdeztelek.

mi a picsáért kell negatív kampányolni, nincs miről optimistán beszélni...ez maradt lejáratni a másikat?...

semmi köze nincs ennek a békéhez, se itt se ott...

melyik mszp, a fideszes vagy a sima :D?

egyik hülyébb , mint a másik...és nincs más eszköz...csak a te kuva anyád...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés