Nézőpont: Bejutna a parlamentbe az Együtt 2014

2012. október 31. 14:30
Bejutna a parlamentbe a Haza és Haladás Egyesület, a Magyar Szolidaritás Mozgalom és a Milla alkotta Együtt 2014 Mozgalom a Nézőpont Intézet október végén készült felmérése szerint. A nagyobb pártok támogatottsága nem változott, az LMP-é viszont csökkent.

A Nézőpont Intézet október 24-26. között készített felmérése szerint bejutna a parlamentbe az Együtt 2014 Mozgalom. A Nézőpont szerint az összes választásra jogosult körében a Fidesz 36, az MSZP 12, a Jobbik 11 százalékon áll, vagyis Bajnaiék nem változtattak a nagyobb pártok erőviszonyán. Az Együtt 2014-re az összes választó 5 százaléka voksolna. Az LMP 3, a DK 2 százalékon áll ebben a körben.

A Nézőpont szerint mivel az előző felmérésben az LMP még 5 százalékon állt, az új mozgalom elbizonytalaníthatta a párt Bajnai-szkeptikus táborát, ugyanakkor az Együtt 2014 felbátoríthatta az ezidáig rejtőzködők egy csoportját is.

Az összes megkérdezett 46 százaléka jelezte, hogy biztosan regisztrálna és részt is venne egy most vasárnapi választáson. A biztosan szavazók körében a Fidesz támogatottsága 46, az MSZP-é 15, a Jobbiké 13 százalék. Az Együtt 2014 6 százalékra, az LMP pedig 2 százalékra számíthatna egy most vasárnapi voksoláson.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nézőpont hozza ezt le...na manipuláció :D

Kedves olvasóink: Fizetett, választási hirdetést olvashattak.

"Mivel a Nézőpont találta el a 2010-es eredményeket a legjobban"

Utánanéztem és ez nem igaz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés