Vona: Nem származása miatt kellett mennie Szegedinek

2012. augusztus 8. 8:42
A Jobbik elnöke az Echo TV-ben elmondta, Szegedi Csanádnak nem zsidósága miatt kellett távoznia a pártból. Vona Gábor a 2014-es választásokról azt mondta, nyílt küzdelemre számít, szerinte pártja is szerezhet egyéni mandátumokat Kelet-Magyarországon.

Nem zsidósága miatt kellett távoznia Szegedi Csanádnak a Jobbikból – mondta el az Echo Tv Hangos Többség című műsorában Vona Gábor, aki emlékeztetett: amikor Szegedi származása kiderült, ő kiállt mellette. A Jobbik elnöke szerint csak „esélylatolgatás”, hogy Novák Előd egy belső levelezésben azt írta: Szegedi nem kaphatta volna meg tisztségeit, ha ismert a származása.

Vona hangsúlyozta: csak azután kezdeményezték Szegedi lemondását, hogy nyilvánosságra került a „megvesztegetős” hangfelvétel. Szerinte ez azt jelenti, hogy a Jobbik nem következmények nélküli párt. Szegedi rabbilátogatásáról azt mondta, azt nem szükséges kommentálnia, mivel az EP-képviselő már nem a Jobbik tagja.

A 2014-es választásokkal kapcsolatban Vona Gábor nyílt küzdelemre számít, szerinte Kelet-Magyarországon a Jobbik is szerezhet egyéni mandátumokat. A Jobbik elnöke szerint katasztrófa lenne az MSZP újra hatalomba kerülése. A Fidesszel való szorosabb együttműködésről, esetleges koalícióról azt mondta, egy sor stratégiai kérdésben mást vall a két párt, és ez jelenleg kizárja a szövetséget. Vona hangsúlyozta azt is, hogy a Jobbik egyedül szeretne választást nyerni, de senki sem tudja, hogy alakulnak a 2014-es események. Nyomatékosította, hogy pártja nem mond le programjáról azért, hogy kormányra kerülhessen, ugyanakkor mindent megtesz azért, hogy az MSZP ne jusson újra hatalomra.

Összesen 237 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Gabi,

Sajnos Veled nem fog sehova jutni a Jobbik.Se program, se felépített a közvélemény által ismert szakpolitikusok, se stratégia. 2 év nihil. Így lehetne jellemezni az elmúlt időszakot. Ideje lenne egy alapos frissítésnek a vezetésben.

".. Volt itt böven mozgósítás a meleg-parádé ellen, a cigányság ellen, a zsidók ellen. Nomeg zászlóégetés az Unió ellen, (még az is lehet, hogy az EUs gázsijukat is elégették) és ne feledjük a lázas keresését a gazdag rokonoknak keleten. És volt egy komoly gyüjtés szegény palesztin gyerekek nyaraltatására,amit a hálátlanok visszautasítottak..."


Igen, kb. az átlagembernek ez jön le a Jobbikról, nem az, hogy tettek is valamit a napi szintű életminőségének a javítása érdekében.

Látod, tudsz te, ha akarsz.
Rovásírásról jut eszembe, jöttem haza Budapestről vonattal, és kicsit elszunyókáltam, vmilyen településen felébredtem, nézek mindenfelé, sehol egy tábla, aztán egyszer csak látok vmit, egy tábla, ezaz, mi volt ráírva? Vmi rovásírásos szöveg. Na bazmeg!
Nincs vele bajom, de legalább akkor fölötte, alatta, mellette legyen ott magyarul hogy mit jelent, mert pl.: ahol lakom ott is 20-30 méterre van egymástól a két tábla.
Mellesleg a sok rovásírásos, táltos bagázst Szent István úgy szétkergetné, mint a franc, Szent László szintúgy.

Mire gondolsz? Azt írtam, hogy nem tettek semmit ez ügyben.

Például most Devecseren tovább mélyítették az ellentéteket a magyar és a cigány lakosság között. Hát nem csodálatos?

A Jobbik egy prolipárt..

Tudod mit mondott Karak a kis Vuknak?

"..Nem vagy buta, csak még keveset tudsz.."


További szép álmodozást a Szebb Jövőről! Ezzel a vezetéssel sehova nem fogtok jutni.

Tanulmányoznotok kellene Tomislav Nikolic-ot meg a szerb radikális pártot, hogy Nikolic miként nyerte meg szerb radikálisként a szerbiai elnökválasztást nem rég.

Ki dobta ki, a mandi? Az kizárt(!)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés