A miskolci Fidesz szerint Gyurcsány elkésett az Avasról

2012. június 26. 17:59
A Fidesz miskolci önkormányzati képviselőcsoportjának vezetője elkésettnek minősítette a DK tagjainak keddi látogatását az avasi lakótelepen, hiszen 2006 környékén, mikor a jelenlegi DK-sok kormányon voltak, lehetőségük lett volna megállítani a negatív folyamatokat.

„A miskolciak, az avasiak sem most jöttek le a falvédőről” – fejtette ki véleményét Kiss János, a Fidesz miskolci ökormányzati képviselőcsoportjának vezetője, miután Gyurcsány kedden Miskolcon kijelentette, hogy három egymást követő költségvetési évben egy-egymilliárd forint pluszforrás érdemi segítséget nyújthatna Miskolcnak az avasi lakótelepet érintő, a DK által javasolt komplex rehabilitációs program végrehajtásában.

Kiss János szerint a DK-sok már elkoptak a magyar politikában, és nem segítettek az avasi helyzeten, mikor lett volna rá lehetőségük. Felhívta a figyelmet arra, hogy Miskolc az a város, ahol „Gyurcsány Ferenc már másodszor roadshow-zik” és az MSZP nem kommentálja ezt a látogatást.

A Fészekrakó-program keretében használt ingatlanok vásárlása esetén jelentős állami támogatáshoz lehetett hozzájutni. A Miskolci Törvényszéken májusban kezdődött meg a programhoz kapcsolódó 278 vádlottas büntetőper tárgyalása bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett vesztegetés és különösen jelentős kárt okozó csalás miatt, melynek során az OTP-t 750 millió, az államot 170 millió forint kár érte.

Összesen 2 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés