Jobbik: A Hit Gyülekezete a Fidesz szektája

2011. május 14. 13:02
Mirkóczki Ádám úgy fogalmazott, pártja „cionista biznisz-szektának" tartja a Hit Gyülekezetét, ezért „nincs keresnivalója a történelmi egyházak között”. A Jobbik országgyűlési képviselője a vallási közösséget a Fidesz szektájának nevezte szombaton.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik képviselője szombaton közölte: pártja tiltakozik az ellen, hogy Szászfalvi László egyházügyi államtitkár a köztelevízióban elismerte, hogy a Hit Gyülekezete a történelmi egyházak szintjére emelkedne. Az ellenzéki politikus emlékeztetett, Lázár János Hódmezővásárhely polgármestereként 99 évre ingyen biztosított egy ingatlant a gyülekezetnek, Páva Zsolt, Pécs polgármestere pedig egy Hit Gyülekezete által szervezett rendezvénynek lesz a fővédnöke a jövő héten.

 
Mirkóczki felszólított: „Álljon elő a kormány és Szászfalvi László államtitkár, hogy a Hit Gyülekezete nem emelkedik a történelmi egyházak rangjára, a Fidesz ifjúsági tagozta pedig nyilatkozzon, hogy az izraelita tagozata mellett létezik-e a szervezetükben Hit Gyülekezete-tagozat is”. A jobbikos képviselő úgy fogalmazott, pártja „cionista biznisz-szektának" tartja a Hit Gyülekezetét, ezért „nincs keresnivalója a történelmi egyházak között”.

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyértelműen így van.

Már a választások előtt kibékültek, azóta pedig egyértelműen szövetségesekké váltak.

Különben a zsidesz nem akarna történelmi egyházat csinálni a hitgyüliből. Hitgyüli mint történelmi egyház? Eszem megáll. Mióta léteznek, '78 óta?

Nyilván valami szánalmas háttéralkuról van szó.

A gondolati fonalat tovább víve: amennyiben a zsidesz odáig süllyed, hogy ezt a cionista pénzügyi szektát használja föl céljaihoz (vagy a szekta a zsideszt, ez még nem világos), onnantól ezen két szervezet ellen a harc szinte minden formája megengedett.

A zsidesz egyre inkább megmutatja igazi arcát.

A mandarin persze jó öreg szokása szerint csúsztat és hazudik.

Sehol nem mondott olyat a Jobbik, hogy a hitgyüli a "Fidesz szektája" lenne.

Ezt nyilván a gondolkodás nélkül is működő habzó szájú trollokért kellett odaírni.

A hitgyüli és a Fidesz ugyanannak az érmének két oldala. az egyik a globalista zsidópártiság politikai, a másik pedig a vallási oldalát képviseli. Mondhatjuk úgy is, hogy az egyik inkább globalista, míg a másik inkább cionista. Egy követ fújnak, ez a lényeg.

Az már csak hab a tortán, hogy a zsidesz annyira jól csinálja, hogy ezt a globalista szart is el tudja nemzeti fülkeforradalomként adni a megvezetett tömegnek. Már ezt sem sokáig, elég csak egy pillantást vetni a közvéleménykutatási adatokra.

Pontosan ezt gondolom, de nem mertem ideírni, mert még a "felvilágosodottak" fanatikus idiótának néznek.

Pedig teljesen így van: a hitgyüli a Sátán eszköze, a Sátán megerősített erődje.

Ismételten kijelentem: szinte minden eszköz megengedett az ez ellen való küzdelemben.

Ne pisálj széllel szembe.

Azóta fordult egyet a kocka: most már a zsideszt áldják, és a Jobbikot átkozzák.

Ja akkor a fideszes mandarinon ezért táncoltatják itt a gyurcsótányt, grécit, galamus-bandát, a leggecibb andrassewet és iványit (orbán két gyerekének keresztapját)... nem a gyűlöletre épít...perszepersze.

Te az a fajta ember vagy aki elsőre vicces, másodjára meg már kurvára unalmas és fárasztó.
Az idézetgyűjteményed meg lenyűgöző...a saját szavaiddal megfogalmazott gondolatok meg valahol a jegesmedvék földjén vergődnek.

"A Hit Gyülekezete a Fidesz szektája"

A Jobbiknak vannak jó meglátásai, okos mondásai. Ez nem tartozik ezek közé.

Válaszok:
Winston Smith | 2011. május 14. 14:52

Mit harminc éven át?

A Fidesz '95-ig liberális párt volt! Már hogy a fenébe lett volna akkor ellenség?

A fanatikus zombiknak meg tökmindegy: németh sanyinak van egy jelenése ma: Fidesz ellenség. Még egy jelenése holnap: a fidesz barát, a Jobbik az ellenség.

Ugyanúgy lesz "barát", ugyanúgy lesz "ellenség", a dolgok mennek tovább...

Főleg úgy nem tartozik ezek közé, hogy a Jobbik sehol sem mondott ilyet. a mandarinos agitproposok ötlötték ki, te meg beveszed.

Tudsz olvasni?

Megint átbasztak.

Válaszok:
pascal | 2011. május 14. 15:33

"A Fidesz szektájának becézi a Hit Gyülekezetét a párt"

Ez egy szedett-vedett mondat, a párt hivatalos álláspontja biztos nem ez, mert nem is lehet ez.

A Hitgyüli nem a Fidesz szektája. Lehet hogy sok jobbikos így gondolja, és van is benne valami, de tényszerűleg nem igaz, és hivatalos közleményekben nem is jelenik meg sehol.

Valszeg az fn cikkírója innen-onnan hallott valamit, aztán mivel épp nem fikázták már jó ideje semmivel a Jobbikot, hát rittyentett egy cikket hozzá azon melegében.

A mandarinosok pedig készséggel átvették a hazugságot.

Jani a tudatlanok legrosszabb fajtája. Ő a magabiztos tudatlan. Aki azt hiszi az egyetlen igazság az övé, mindenben neki van igaza, és mindenki más buta, birka.
Minden hozzászólásából üvölt az egoizmus, pökhendi, lekezelő alak, az a fajta aki vizet prédikál és bort iszik, a kedvencem tőle az, hogy ő úgy érzi átlát mindent és ő szent és sérthetetlen, mindenki más át van baszva csak ő az aki talpon van.
Mielőtt Jani rám szegezné fegyverét, hogy na és te? Nem én keltem magamról a tökéletesség, a megcáfolhatatlanság látszatát Jani, én csak egy mezei tudatlan vagyok.

Igazad van. Nem olvastam elég figyelmessen végig a cikket. Tényleg nem ezt mondták.

Válaszok:
Winston Smith | 2011. május 14. 15:50

A Kurt Vonnegut írja valahol, hogy volt egy haverja, aki a következőt eszelte ki: Vett egy padot, pont olyat, amilyen a New York-i Central Parkban van. Az egyik barátjával bevitték a padot a parkba, és várták, hogy mikor jön a rendőr. amint az megjelent, fölkapták a padot és teljes erőből elkezdtek vele rohanni. az persze utánuk. Igazoltatáskor megmutatták neki a számlát meg a tulajdonlevelet, hogy ez az ő padjuk. Ezt számtalan rendőrrel számtalanszor megismételték, míg végül békén hagyták őket. ezek után az "igazi" padokkal is elkezdtek rohangálni, de már le se szarták őket, és így halmoztak föl egy csomó padot a Central Park egyik eldugott szegletében...

Jó sztori, mi?

Rendben.
Sajnos oda kell figyelni manapság:(

Engem elképeszt, hogy sokan ezt a molnárjánost még megjegyzésekre méltónak gondolják.

Mindég csodáltam a hitgyülekezet hívőit, én fél percnél tovább soha nem bírtam hallgatni Németh prédikációit, álság, hamisságárad belőle.
Nem kell csodálkozni ezen: a forrásból ered ez, csak szörnyen felnagyítva. ami erdetleg nem is volt álság, csak nem a valóság.
Vén vagyok már, nem remélhetem, hogy ki tudom adni a könyveimet, elmondom hát a szörnyű és csodálatos titkot, amire rájöttem.
Barsi atya írt egy cikket a Tenger Csillaga folyóiratba, hogy nem jól volt lefordítva a János evangéliuma. Jézus sírjában a kendő és lepedő nem két helyen volt, hanem együtt, a feltámadt test áthatolt az anyagon, nyomát otthagyva, abból látta János, hogy Jézus feltámadt.
Rögtön láttam, hogy ez nem így van: ha a Megváltó át tud jönni az anyagon, a kövön is átmegy, hogy mielőbb kijusson a sírból a friss levegőre, de a kő el volt hengerítve. János a

lepedők meglételéből következtetett a feltámadásra, hisz ha ellopják a holttestet, azt a lepedővel együtt teszik, mert irtózatos megérinteni a hullát.
Az apostol annyira örűlt felfedezésének ,hogy elfelejtette feltenni a következő logikus kérdést: ha a lepedők a sírban maradtak, a ruhái meg szétosztva a katonáknál, ugyan milyen ruhában távozott Jézus a hűs tavaszi éjszakában? Meztelen nem mehetett, már azért se, mert akkor nem tud segítséget kérni, mert megijednek tőle.

Válaszok:
magnamater | 2011. május 15. 10:15

Valakinek vinnie kellett ruhát néki, de annak pontosan kellett tudni, hogy szüksége lesz a ruhára - a lepedőbe csavart halottat minek kéne felöltöztetni?
Egy lehetet, aki ezt tudta, Lázár, a jóbarát, aki- minő különös- szintén temetése után lett feltámasztva: nyilván az volt a főpróba.
Jézus már előzőleg megmondta, leveszi a testét, hogy újra felvehesse, saját magától, az Atya kedvére.
Lázár húga Mária Magdolna nem rossz nő volt, hanem Tammúz-papnő .E meghaló-feltámadó istent a nők napokon át siratták, de szükség volt egy férfire, aki az istent eljátsza, hogy napokig nyugton maradhasson, kábítószert adtak be néki.
E szerrel lehetett a halottat eljátszani
Jézus erővel elfogattatta magát. A figyelmeztetés ellenére ünneplés közepette vonúlt be Jeruzsálembe, de nem figyeltek oda, mert az ünnepre csoportosan érkeztek mindennünnen a hívek.Ezért a templomi árúsok standjait felborogatta, tudta, a kereskedők felbérlik majd adósaikat, követeljék ki, hogy ítéljék halálra.
Beadták néki a kábítószert, mikor azt kiáltotta:Szomjúhozom!
Arimateai József a holttestet gyorsan elkérte, hogy csontjait össze ne törjék, saját sírjába temettette, aztán elmentek érte.
A "feltámadása" után neki el kellett tűnni, hogy a hatóság ujra meg ne találja ölni. Ezért híresztelték el mennybemenetelét, melyet a két apostola, Máté és János, nem is ír
le. Kérem a Mandinert, ne tűntesse el az írásom, és maradjon meg, hogy e szönyű titokra én voltam, aki rájöttem

Hölgy vagyok.
Egy dolog hülyének lenni, egy másik, igazat írni.
Rájöttem, amire 2000 éve már rá lehetett volna jönni!
Olvassa el még egyszer, gondolja át!
Nem a megfelelő helyre írtam, bizony, egy díszkötésű könyvben jobb helyen volna, de kényszerhelyzetben vagyok, öreg és béna vagyok.
Tudom, útszélre, tövisek közé, kövek közé hullt ez a szó, de fojtogatott, hát mégis kimondtam!
Nem az Egyház ellen akarok szólni, mert arra ma rettenetesen nagy szükség van, javítsa e gonosz világot, mielőtt az elpusztítaná magát.

Kedves Mystes!
Ímél címemet nem akarom itt nyilvánosan megadni,blogomba írhat.

nem azért, de ez már lejárt hír. Már rég kilépett a hitgyüliből, bár gondolom ez neked nem jelent semmit. Pörzse sem a Baló munkatársa már elég régóta, bár gondolom ez sem zavar. Ellenben a fidesz-hitgyüli összemelegedés mostani, amit az is bizonyít, hogy a fidesz tört. egyház rangjára akarja emelni. Gondolom néhány oda-vissza szívesség áll a háttérben.

PS

Már megint kurvára lelepleztél mindent.

Igyál inkább egyet!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés