WikiLeaks: UFO-s utalások a táviratokban

2010. december 3. 17:42
UFO-kkal kapcsolatos utalások is vannak a még nem megjelentetett táviratokban - tájékoztatott Julian Assange, aki a Guardian online felületén válaszolt az olvasók kérdéseire. A WikiLeaks szóvivője kifejtette: szerinte a diplomáciai adatokat kiszivárogtató személy kivételes hős. Leírta azt is, hogy azokat akik meggyilkolására uszítanak bíróság elé kellene juttatni.

UFO-kkal kapcsolatos utalások is vannak az eddig még nem publikált táviratok között - közölte Julian Assange. A WikiLeaks szóvivője a Guardian honlapján válaszolt az interneten feltett kérdésekre.

Assange azzal kapcsolatban, hogy többen életének kioltására szólították fel az amerikai titkosszolgálatokat kifejtette: akik erre uszítanak, azokat megvádolhatnák gyilkosságra való felbujtással. Hozzátette: a Wikileaks szerkesztősége megteszi a szükséges óvintézkedéseket.

„Ha valóban az a helyzet, ahogy a Pentagonban feltételezik, hogy Bradley Manning, a fiatal katona áll több legutóbbi kiszivárogtatásunk mögött, akkor egyértelműen egy kivételes hős” - jelentette ki Assange, majd hozzátette: nem tartja fontosnak, hogy újságírónak tartják-e, inkább kiadóként és főszerkesztőként határozta meg saját magát.

Összesen 3 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hisznek é Clintonék az UFÓkban, vagy szörnyű új fegyverek vannak UFÓknak álcázva?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés