Szoboszlai üzent a szurkolóknak: az utolsó percig küzdeni fogunk a továbbjutásért!

2024. június 20. 18:52

„Ebbe ti is mindent beletettetek, köszönjük a szurkolást!” – írta az Instagram-oldalán

2024. június 20. 18:52
SCHÄFER András; DÁRDAI Márton; SZOBOSZLAI Dominik

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Egy nappal a Németország elleni vereség után a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik az Instagramon üzent a magyar szurkolóknak:

Ebbe ti is mindent beletettetek, köszönjük a szurkolást! Egy biztos: az utolsó percig küzdeni fogunk a továbbjutásért!

– írta Szoboszlai.

A magyar csapat két kör után pont nélkül, mínusz négyes gólkülönbséggel áll, így vasárnap, Skócia ellen egy nagyarányú győzelemre és egy kis szerencsére lesz szükség a továbbjutáshoz.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2024. június 23. 04:05 Szerkesztve
Utoljára a spanyol első ligában láttam Zico-stepover-turn cselt, jó 10 éve ezen az oldalon csak izelítőt adok abból is pl. hogy mennyi mindenre használható fel Zico csele, akár roulette-cselr is lehet egy mozdulattal cselponthu.blogspot.com/2024/04/edzesnaplo-skills-gifs-groundmoves.html kreálni belőle, még mindig nem szégyen a jobbtól tanulni, a cselek forradalma zajlik a freestyle-tól az amatör youtuberekig, a groundmovesig ez a profi foci világába is be fog törni, kérdés, hogy most csináljátok meg a pradigmaváltást Skócia ellen vagy halálra untatjátok a közönséget a tilitolis tizezer passzos játéknak vége a spanyolok már váltottak és grúzok is. Az nyer aki kockáztat.
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. június 20. 23:37
Majd Magyar Péter kormányzása alatt megint nagy lesz a magyar foci! ❤️🤍💚
Swansea2688
2024. június 20. 22:05
Az elsőtől kezdve kellett volna.
hlaci83
2024. június 20. 22:04
„Kicsit reálisnak kell maradnunk, lehet ez volt a probléma alapból az egész sztorival, hogy nem reálisan gondolkoztunk, és túl nagy elvárásokat raktunk magunk elé” Nah, ilyen hozzáállással nem lehet nyerni. A telekom reklámban mást mondtál, bár elég monoton adod elő, szóval lehet, hogy az is átverés…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!