Majka: Puzsér még örült is annak, hogy arcon verték, mert így hosszú ideig a címlapokon lehetett

2024. szeptember 28. 09:24

A zenész-műsorvezető nem érti, Puzsér miért tartja őt az egyik legkárosabb és legfertőzőbb médiaszemélyiségnek és hogy jutottak odáig, hogy így minősítse.

2024. szeptember 28. 09:24
null

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Péntek este élő nagyinterjút készített Gulyás Márton a Partizánon Majoros Péterrel, ismertebb nevén Majkával. A beszélgetés során több témát is körbejártak: Majka RTL-hez történő átigazolásától kezdve a zenész kormánykritikus megszólalásain át jutottunk el addig, hogy Puzsér Róbertet nyáron Ábrahám Róbert felpofozta az utcán. Majka már az eset kirobbanásakor is Ábrahám mellé állt, mert bár az erőszakot elítéli, Puzsér rendszeresen elkövet olyan dolgokat, amely miatt megérdemelte az ominózus pofont. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ő az a fajta hülyegyerek a suliban, aki nem ért a szép szóból. Sokadjára sem. Mindenkinél okosabb, és hiába mondják neki, hogy Robika ezt ne csináld, ez már túlzás, ő azért is”

– írta korábban Majka.

A Partizánban elmesélte, még évekkel ezelőtt találkozott először Puzsérral egy Ganxsta Zolee koncerten, még kezet is fogtak, így nem érti, hogy jutottak el odáig, hogy őt a kritikus a legkárosabb és legfertőzőbb médiaszemélyiségnek nevezze.

Az ilyen kritikát nem tudom elfogadni”

– mondta.

Gulyás Márton megkérdezte, miért biztatta rajongóit Puzsér ellen, mire Majka gyorsan leszögezte, hogy természetesen az erőszak nem megoldás és ő mindig is az erőszak ellen lesz, de azt látni kell, hogy Puzsér rendszeresen követ el verbális bántalmazást és lelki terrort, amikor szájára vesz másokat. 

Puzsér az elmúlt 10-15 évben rengetegszer ment házhoz a lófa*ért, rengetegszer szóltak neki, hogy ne csinálja, de egy idő után megelégelték”

– értékelt a zenész, aki úgy látja, Puzsér még örült is annak, hogy arcon verték, mert így még hosszú ideig a címlapokon lehetett.

Puzsér mindenkitől kiprovokálja a pofont, hazugságokat ír a csávó, undorító, személyeskedő cikkeket ír”

– folytatta Majka. 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000096
2024. szeptember 28. 10:22
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­­­k­­e­­l­d­­­ ­­a­­­ ­­­s­­z­­e­x­­i­­ ­p­­­u­­n­­c­i­­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
74bro
2024. szeptember 28. 10:20
Nem szólok bele pop-ikonok közötti nézeteltérésbe, Isten ments. Csak eszembe jutott Puzsér kritikája az Edda "Éjjel érkezem" című dalával kapcsolatban. Ez a szám szorosan hozzátartozik a tiniéveimhez, elfogult vagyok, mint sokan a korosztályomból, és elfogadom, hogy független hallgatónál esetleg nem üt akkorát. De a "Kérlek feküdj nyugodtan / Csak én mozdulok" sorból a magyar rögvalóság nőelnyomó, hímsoviniszta-reakciós világát levezetni, és ezt Patakiék fejére olvasni elképesztő otrombaságnak tűnt. Abban a korban, abban az átmeneti időszakban a közönségben ez a szöveg egészen más asszociációkat ébresztett. Emlékszem, feltettem a kérdést: kinek ír ez az ember? Kinél akar bevágódni? Ma már, miután tüzetesebben górcső alá vettem a nyugatról belopódzó ideológiákat, ismerem a választ. Puzsér egy olyan lóra tett, amely egyelőre - szerencsére - még botladozik a magyar ugaron. Emiatt most meg van sértődve és minimum mindenki hibás... nem lehet komolyan venni.
MyOp
2024. szeptember 28. 10:20
Puzsi és Mackó sztorija, ahogy Majka és a kis Gulyas kitárgyalja. Nem tudom, hogy, miért lengi körül ezt az egészet egyfajta fülledt homoerotika.
nemugatolmerkapol
2024. szeptember 28. 10:06
Majka minden szinten Puzsér fölött áll. Képességekben, tudásban, intelligenciában, karrierben, higgadtságban. Nevet az egészen. Puzsér meg siránkozik Simicska Lajos bácsi után, aki beengedte a Hír tv-be. Egyszer volt Budán önálló tv-műsorod! Egyszer volt Budán primadonna felpofozás! Egyszer volt 15 perc hírneved! Csúnya, buta, dagadt, gyökértelen, igénytelen, belpesti kazár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!