Szoboszlai fricskázza a társakat: megy az adok-kapok a fociválogatott sztárjai között (VIDEÓ)

2024. szeptember 27. 10:34

A válogatott csapatkapitánya ezúttal jó barátját találta meg.

2024. szeptember 27. 10:34

Fotó: Instagram/Csoboth Kevin

Egy jobban fut Csoboth Kevin szekere Svájcban. A nyáron az újpestiektől a St. Gallenhez távozó válogatott labdarúgó az elmúlt három meccsén két gólt is szerzett, pedig edzője, egyelőre főleg csereként számít rá. A magyar támadó előbb a Paradiso ellen a Svájci Kupában rúgott bombagólt (3–1), majd a zürichiek ellen a bajnokságban egy okos, lapos lövéssel vette be a kaput (4–1).

Csoboth a közösségi oldalán az utóbbi gól után is megosztotta a gólöröméről készült fényképet, a válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik pedig nem volt rest pimasz kommentet írni jó barátja posztja alá.

Még jó, hogy elment a kapuig”

– írta a liverpooli középpályás. Csoboth nem is késlekedett a válasszal:

„Így akartam!” – reagált a válogatott fricskára.

Mint ismert, a remek humorérzékkel megáldott Szoboszlai rendszeresen froclizza csapattársait, Kerkez Milossal, Schäfer Andrással és Sallai Rolanddal is emlékezetes szópárbajokat szoktak vívni a kommentszekciókban.

Ezt is ajánljuk a témában

Íme, a bombagól a Svájci Kupában:

Itt pedig a Zürich elleni gól (19:18-tól):

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
reepcze
2024. szeptember 27. 11:53
Csak majd 11-én is így "vánszorogjon"!
Egyszeriember
2024. szeptember 27. 11:32
Ez tényleg megért egy cikket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!