Csintalan Sándor a Klikk TV-ben borította az ellenzéki bilit

2024. szeptember 28. 07:46

Ettől sokan nem lesznek boldogok.

2024. szeptember 28. 07:46
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőkép / Magyar Nemzet

„A Klikk TV Mélyvíz műsorában Csintalan Sándort szólaltatták meg. Az MSZP politikusa sok mindenről beszélt az interjúban, elmondta a szokásos balos szöveget, hogy itt minden rossz, szakadék felé rohanunk, meg egyébként is az egész politika dilettáns. Azonban volt egy pont, ahol Csintalan olyan dolgokat mondott, amivel gyakorlatilag romba döntötte az ellenzék narratíváját:

»Az ellenzékben egyetlen egy gondolat van, hogy Orbán takarodjon. […] Arról nem beszél senki, ha többséget kapna az ellenzék, mit csinálna, mit gondol gazdaságpolitikáról, pénzügypolitikáról, külpolitikáról.«

Hoppá! Ilyet is ritkán hallani. 

Csintalan egyébként érdekes pályaívet tudhat magáénak. Pilhál György remekül tűzte a tolla hegyére korábban a köpönyegforgatásait. Mint írta, a KISZ-évek után az MSZMP-ben, majd a szociáldemokratáknál kavart. Némi szakszervezeti ügyeskedés után az MSZP-t nézte ki magának, pár évvel később már ő volt a párt ügyvezető alelnöke. 

Horn Gyula győzelme hallatán bukfencet vetett a Hősök terén, ettől nyomban népi hős lett, munkásszülők parasztgyereke. 2002-ig tartott a proletárszerep – ekkor ráébredt, hogy ő valójában szolid polgár. Innentől kezdve Orbán-hívő (2005-től már betelefonálós műsort vezet a Hír TV-ben). 2015-ben átpártolt az O1G-zős Simicskához, aki ekkortájt a Jobbikot patronálta. Majd ismét az MSZP következett a sorban. Most pedig kimondta, amit sokan nem akartak hallani a baloldalon: nincs perspektívája, víziója az ellenzéknek.

Kemény szavak, annyi bizonyos.”

Kapcsolódó vélemény

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 28. 09:19
A Csintalan már régóta múlt idő...Balázs,26-ban szopni fogtok a hazaáruló,potrohos tolvaj gazdáddal az élen! 😉
Picnic Niki
2024. szeptember 28. 09:15
OV-nak van víziója, de sokra megy vele, legtöbb országban intenek rá.
flesh ripper
2024. szeptember 28. 08:44
HÁJSZEMÖLCS. Ilyen hiteles alakok kellenek a padlásra. Annyira tele van a padlás ezekkel, hogy hamarosan leszakad! És akkor mi lesz a téveteg magyarokkal, ki mondja meg nekik a tutit?
sexykitty-5000096
2024. szeptember 28. 08:41
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­­k­e­­l­­d­ ­­­a­ ­s­­­z­­e­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­­i­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!