Itt a bizonyíték: Kína tényleg fegyvereket szállít Oroszországnak

2024. szeptember 28. 09:15

Egy kínai cég speciális katonai drónokat szállít a háborúban álló országnak, hogy azokat a harctéren használat közben tesztelhesse.

2024. szeptember 28. 09:15
null

Nyitókép: thetimes.com

A Nyugat bizonyítékot találta arra, hogy Kína fegyvereket szállít Oroszországnak az ukrajnai háborúhoz – számolt be a The Times egy nyugati tisztviselő információira hivatkozva. A lap kiemeli, hogy az új szövetségesi jelentés szerint egy kínai vállalat speciálisan tervezett katonai drónokat juttat el Oroszországba, amelyek a harctéren kerülnek tesztelésre.

Az információk alapján az orosz-kínai megállapodást még 2023-ban kötötték; bár a forrás nem nevezte meg a konkrét kínai gyártót, de hangsúlyozta, hogy

mára egyértelmű bizonyítékok állnak rendelkezésre arról, hogy kínai cégek halálos fegyvereket szállítanak Oroszországnak ukrajnai felhasználásra.”

A NATO aggasztónak nevezte a híreket, és jelezte, hogy a szövetségesek konzultálnak az ügyben. 

Kína meghatározó tényező volt Oroszország ukrajnai háborújában, mivel kettős felhasználású technológiát biztosított az orosz védelmi ipar támogatására. A kínai kormánynak felelőssége van abban, hogy vállalatai ne nyújtsanak halálos segítséget Oroszországnak. Kína nem szíthatja tovább a második világháború óta legnagyobb európai konfliktust anélkül, hogy ez ne érintené érdekeit és hírnevét” – fogalmazott a szövetség.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ízisz
2024. szeptember 28. 11:23
Z. "A kínai kormánynak felelőssége van abban, hogy vállalatai ne nyújtsanak halálos segítséget Oroszországnak. Kína nem szíthatja tovább a második világháború óta legnagyobb európai konfliktust anélkül, hogy ez ne érintené érdekeit és hírnevét” – fogalmazott a szövetség." Már megint ez a nagyon nagyon csúnya kettősmérce!!! Majd a nyugati globalisták fogják megmondani az egész világnak, hogy hol a helyük!!! Hát hogyne!!! 💯❗🖕
Sanyi72
2024. szeptember 28. 11:23
Ezeket az álszent nyugati geciket! Kiírtani mindet!
sexykitty-5000096
2024. szeptember 28. 11:17
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­é­k­­e­l­­­d­ ­­a­ ­­s­­z­­e­­x­­­i­ ­p­­u­­n­c­­i­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
troppauer-humer
2024. szeptember 28. 11:17
"a The Times egy nyugati tisztviselő információira hivatkozva" 🤣 Az "egy nyugati tisztviselő" meg kitől szerezte az információkat? Kicsit több kellene ennél, mert ez így csak szarkeverés. Amúgy meg: miért ne szállíthatna Kína Oroszországnak. Más államoknak is szállít, akár csak Nagy-Britannia, a USA, a svédek, norvégok, franciák, németek stb. stb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!