Vitézy Dávid munkaterápiára fogná Karácsony Gergelyt (VIDEÓ)

2024. október 02. 09:40

Az LMP-s politikus szerint Karácsony úgy viselkedik, mint egy diák, aki nem írta meg határidőre a dolgozatát.

2024. október 02. 09:40

Nyitókép. Vitézy Dávid Karácsony Gergely súlyos politikai kudarcának tartja azt, ami a városvezetésben folyik. Fotó: MTI/Mónus Márton.

Vitézy Dávid – aki az LMP és a civilek frakcióvezetője a fővárosi közgyűlésben – volt a Napi Aktuális vendége, ahol kifejtette a véleményét a fővárosban uralkodó káoszról is. Mint ismeretes, úgy kezdi el a munkát a szervezet, hogy Karácsony Gergely főpolgármester még az alpolgármesterekre se tett javaslatot. Vitézy elmondta,

a történelemben még egyetlen főpolgármesternek sem volt annyi ideje arra, hogy felkészüljön a ciklusra, mint Karácsony Gergelynek, ehhez képest nem tudja, Karácsony mivel töltötte a nyarat, 

a frakcióvezetőkkel legalábbis egyszer sem találkozott. 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Karácsony Gergely

Telex

Idézőjel

A Tisza Párt semmiért sem vállal felelősséget, nem akar semmit, nem vesz részt semmiben, de közben minősítget. Interjú.

Vitézy szerint példátlan, hogy úgy indul el a ciklus, hogy nem állt fel a városvezetés, mindezt pedig Karácsony Gergely súlyos politikai kudarcának tartja. 

Szerinte Karácsony úgy viselkedik, mint egy diák, aki nem írta meg határidőre a dolgozatát, nem végezte el a munkáját, aztán pedig másokra mutogat. 

Vitézy úgy véli, nincs más lehetőség, a közgyűlésnek kell munkaterápiára fognia Karácsonyt. Vitézy azt is hozzá tette, javasolni fogja a közgyűlésben, hogy a  főváros vezetése alatt álló nagy állami cégek vezetőit a közgyűlés nevezze ki ezentúl, az ugyanis nem jó irány, hogy jelenleg Karácsony egyszemélyben dönthet ebben a kérdésben is. Szerinte Karácsonynak szembe kell néznie a helyzettel, hogy csupán egy hétfős listát képvisel a 33 tagú közgyűlésben. 

Ezt is ajánljuk a témában

A teljes beszélgetést itt nézheti meg:

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2024. október 02. 10:45
Karácsonyi a diplomájához mérten a CEU-n tárhatná fel az lmbtq testi elváltozásokat elvégre abból van diplomája. Azért lehetne egy minimális diploma elvárás és ne lmbtq gender diploma legyen.
paracelsus-2
2024. október 02. 10:27
Te meg úgy viselkedsz kis buzi, mint aki nem kapott lompost a fingójába, és bánatában hülyén vonyít.
2024. október 02. 10:03 Szerkesztve
Mit csinált, mit csinált nyáron Geri? Nyaralt!!! :))) És még fizetést is kapott hozzá a 3 havi nyaralásához.
Camael
2024. október 02. 09:53
a túlbuzgó buta embernél nincsen károsabb, Karácsony szerencsére lusta, nem kellene aktívabbá tenni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!