Újabb komoly elismerést kapott Budapest

2024. október 11. 18:00

Otthon érzik magukat a brit turisták a magyar fővárosban.

2024. október 11. 18:00

Nyitókép: Getty Images / Alexander Spatari

 

A Condé Nast Traveller amerikai és brit kiadása folyamatosan dicséri Budapestet, és most a brit olvasók a magyar fővárost Európa legjobb és legbarátságosabb úti céljai közé választották – írta a We Love Budapest. 

Míg a korábbi években az amerikai és a brit olvasók számára készítettek kombinált felmérést, az idei, csak az Egyesült Királyságra vonatkozó felmérés nagyobb hangsúlyt fektetett az európai úti célokra. A kategóriák között szállodák, szigetek, városok és országok szerepeltek, az egyes kategóriákon belül alkategóriákkal.

Budapest a második helyen áll a legbarátságosabb európai városok között,

a lista élén Stockholm áll. A magyar főváros összességében a hatodik helyen végzett a legjobb európai városok listáján, csak Valencia, Stockholm, Bécs, Berlin és Milánó előzte meg. Budapest vonzereje számos gyógyfürdőjében és olyan ikonikus nevezetességeiben rejlik, mint a Lánchíd és a Budai Vár” – emelte ki a magazin.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kastellorizo
2024. október 11. 20:10
Sztrovacsek 2024. október 11. 18:48 Fejen találtad a szöget. Ezek a "felmérések" úgy készülnek, hogy megnézik, kik vezetik a várost. Így lett a szutyok Bécs "a világ legélhetőbb városa"
pragmatika
2024. október 11. 18:59
@Sztrovacsek "És mindez "természetesen" a magyar kormány érdeme. vagy mégsem?" Ezt simán meg lehet fordítani libsikém. "És mindez "természetesen" a karigeri érdeme vagy mégsem ?" A cikkben hol szerepel hogy "zóbán csinálta" te agyhalott ? Tipikus ballibsi fröcsögés, aminek semmi köze a tényekhez.
sexykitty-5000108
2024. október 11. 18:56
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­­k­e­l­­d­­ ­a­­­ ­­­s­­­z­e­x­­­i­­ ­­­p­u­­n­­c­­­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
gyzoltan-2
2024. október 11. 18:53
"Otthon érzik magukat a brit turisták a magyar fővárosban." Te jó ég, csak nem az összes "brit" turista egyben Izraeli állampolgár is, hogy otthon érzik magukat?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!